כרטיס FAST PASS ליורודיסני פריז
-
שלום לכולם
איך אני קונה כרטיס FAST PASS ליורודיסני עבור זוג עם שני ילדים ?
האם יש אפשרות לקנות יותר מכרטיס אחד ??
תודה -
כרטיס FAST PASS לא עולה כסף, מדובר בשירות חינםשלום,
לא קונים את כרטיס FastPass. מדובר בשירות חינם של דיסנילנד שעובד בחלק מהמתקנים והאטרקציות. באתר שלהם (צירפתי לך לינק ישיר למטה לעמוד ההסבר על השירות) תוכל למצוא באילו מתקנים זה עובד ובאילו לא.. כיום אין צורך לקחת כרטיס בכניסה או משהו כזה. הפרוצדורה די פשוטה: לוקחים את כרטיס הכניסה של הפארק ומכניסים את הברקוד שלו לתוך מכשיר פאסטפאס בכניסה לאותם מתקנים שבהם פועל השירות הזה. המכשיר ינפיק לך כרטיס המראה לך את שעת החזרה שלך לתור המבוקש והמקוצר. ההסבר המלא בלינק למטה.
אגב, מומלץ בחום לרכוש כרטיסי כניסה מראש דרך אתר FNAC ולאסוף את הכרטיסים מאחת חנויות Fnac בפריז לפני הביקור בפארק (צריך לנקוב בתאריך מדויק של יום הביקור). רכשנו כרטיסים זולים (היינו לפני כשבועיים וחצי) במחיר של 30 יורו לאדם ובמהלך השהות בפריז אספנו אותם בקלות ובמהירות מאחת החנויות הרבות שלהם בעיר וכך הגענו איתם לדיסנילנד בפריז. הערה חשובה לכל מי שרוכש כרטיסים לפני: חייבים להגיע לחנות עם תעודה מזהה (דרכון למשל או רשיון) ועם כרטיס האשראי בו בוצעה ההזמנה. זה נכון לאתר Fnac אבל גם לאתרים אחרים שמוכרים כרטיסי דיסני מוזלים מראש דרך האינטרנט. צירפתי לך את הלינק לאתר של FNAC גם למטה..
בהצלחה ותהנו
.
רק בשמחות
,
אורן
-
כרטיס FAST PASS לא עולה כסף, מדובר בשירות חינםעוד הערה קטנה שנמחקה לי בהודעה הקודמת. הכרטיס נקרא Francilien ויש מספר סוגים: כרטיס של פארק אחד לבחירה (דיסנילנד או אולפני וולט דיסני) ליום אחד מסומן כ- 1J- 1 Parc ועולה בין 30 ל- 40 אירו בהתאם ליום בשבוע והתאריך המדויק. לעומת זאת, כרטיס כניסה לשני הפארקים יחדיו ביום אחד (באותו היום) נקרא Francilien 1 J - 2 Parcs ומחירו המוזל נע בין 40 ל- 50 אירו..
מקווה שזה יסייע לכם ובכל מקרה, לא לשכוח את הקטע של הדרכון וכרטיס האשראי בעת איסוף הכרטיסים לפני ההגעה לדיסנילנד פריז.
אגב, קיימים אתרים נוספים לרכישת כרטיסים מוזלים לדיסנילנד פריז וניתן לחפש באינטרנט. תמיד כדאי לבדוק גם באתר של דיסנילנד פריז אם יש מבצעים.
זהו, תהנו!!
אורן -
קניית כרטיסים ליורודיסני בפריז- דחוף צריכה עזרהלכל מביני רכישות דרך אתר fanc שלום אני צריכה את עזרתך באופן בהול מכיוון שאני טסה לפריז ביום ראשון הקרוב ורוצה לרכוש כרטיסים ליורודיסני דרך האתר, צריכה עזרה ברכישה כי איני מבינה מאום לגבי רכישה דרך האתר, אנא צור עימי קשר דרך המייל, המון תודה