ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קונקשיין בטשקנט

פורום תאילנד
    6
    6
    1814
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dor1301
      dor1301 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו טסים בשבוע הבא דרך טשקנט עם קונקשיין של 5 שעות ורציתי לברר קצת מידע:

1. האם עושים קונקשיין למזוודות או שצריך לאסוף אותן בטשקנט ולעשות שוב צ'ק-אין?

2. האם יש אוכל סביר בטיסה, לפחות ארוחת הילדים, או שכדאי להביא איתנו משהו לילדים?

3. האם נוכל למצוא אוכל סביר בשדה, לפחות עבור הילדים, או שכדאי להביא איתנו משהו לאכול בקונקשיין?

תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • קרמבו בננה
        קרמבו בננה נערך לאחרונה על ידי

קונקשיין בטשקנט
        1) המזוודות ממשיכות אוטומטית עד לבנגקוק, לא צריך לאסוף אותם

2) האוכל סביר ולא ברמה גבוהה, הייתי ממליץ שתביאו לילדים משהו לאכול שהם אוהבים. האוכל הכשר ממש מזעזע ובדרך כלל חצי ממנו מוגש קפוא ויבש

3)אם אתם תהיו בטרמינל הישן (רוב הסיכויים, לפחות בהלוך) מציע לכם לדאוג למשחקים לילדים וגם איזו שהיא תעסוקה בשבילכם כי אין שם ממש מה לעשות, אין טלוויזיות והשירותים הם בול פגיעה. תביאו גם אוכל איתכם.
        אני גם עברתי 5 שעות קונקשן בטשקנט והיה ממש נורא, במיוחד למישהו שסובל מעישון. כולם מעשנים בתוך הטרמינל והמקום פשוט מחניק ומלא עשן.
        • איליה70
          איליה70 נערך לאחרונה על ידי

קונקשיין בטשקנט
          1-לא המזוודות עוברות ישר למטוס היוצא.(באחד המקרים נשארנו באותו מטוס).
          2-על טעם ועל ריח זה אינדוידואלי אבל אוכל סביר מינוס היתי מציע להביא חטיפים ממתקים ועוד.....
          3-קחו בחשבון שבשדה אין בדיוק מה לעשות יש חנות דיוטי אחת קטנה באר לשתיה עם קפה עלוב קחו גם משהוא להעביר את הזמן בהמתנה למה משעמם והזמן לא עובר.
          • RAGGAE man in SOLO club hear The SOUND of SAMUI
            RAGGAE man in SOLO club hear The SOUND of SAMUI נערך לאחרונה על ידי

קונקשיין בטשקנט
            אני רק יכול להודות שהיה לי נגן DVD נחמד אחרת הייתי מתפגר שם בקונקשיין שהיה לי
            אני טסתי ב2009 לא יודע עם משהו השתנה מאז אבל שאני הייתי היה במילה אחת מגעיל,כל מה שיש ברשותכם להעביר זמן מת פשוט תקחו
            • dimari
              dimari נערך לאחרונה על ידי

קונקשיין בטשקנט
              הייתי שם כבר פעממים וכנראה יצא לי עוד פעם , המזוודות עובורות לבד , האוכל בסדר גמור גם שתיה לא חסר ,לא חושב שיש אוכל לילדים אבל תנסו . לגבי הטרמינל אז כנראה תהיו בחדש ולא ישן יש שם בר קטן 2-3חנויות קטנות והרבה פינות ישיבה וזהו . לא פאר השופינג כמו אצלנו . בהחלט מומלץ להביא קצת חומר לבידור הילדים .
              • אוטוטו חופשה
                אוטוטו חופשה נערך לאחרונה על ידי

קחו אוכל+תעסוקה לכם ולילדים ספר DVD
                האוכל הכשר בטיסה היה לא אכיל (לא נראה שהלא כשר היה יותר טוב)
                יש מנות ילדים (לא כשרות) וגם הן לא נראו משהו בכלל.

אם אתם לא רוצים להיתקע בלובי המעבר עם כל חסרי ההתחשבות שמעשנים לכם בפרצוף תנסו להיות ראשונים לעבור את החתמת הדרכונים בירידה מהמטוס.

אחרי שמגיעים לאולם- העישון כבר פחות נורא.

אנחנו היינו בטרמינל החדש. אין דיאט קולה... אין מה לקנות לאכול ואין מה לעשות.

סה"כ- היה שווה חסכון של 700$, אבל צריך להתארגן בהתאם.
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון