ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוטובוסים בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1062
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • pasi123
      pasi123 נערך לאחרונה על ידי

היי..שמעתי שהאוטובוסים בסין זה די סיוט מבחינת החוסר עצירות. הבנתי שיש נסיעות של 5 שעות בלי עצירות בכלל. האם זה באמת כך? האם יש אלטרנטיבות לנסיעות ארוכות באוטובוס? נגיד רכבת? או שיש אזורים שחייבים לקחת אוטובוס?
      תודה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ramiav1
        ramiav1 נערך לאחרונה על ידי

אוטובוסים בסין
        נסעתי מספר פעמים באוטובוסים בסין ,
        ותמיד היו עצירות שרותים ויותר חשוב עישון ,
        גם באוטובוס לילה היו עצירות כל ארבע שעות בערך .
        • papkin
          papkin נערך לאחרונה על ידי

אוטובוסים בסין
          טוב לא יודע ממי שמעת את הסיפורים אבל הנה האמת,אוטאובוסים בין עירונים בדרך כלל מאוד נוחים מרווחים גם אם זה אוטובוסי שינה או רגילים,הבעיה בהם שהאנשים נוהגים לעשן כולל הנהג,יכולים להתקלקל זה לא קרה לי בכל ה2 טיולים שלי בסין, לגבי עצירות תלוי במרח אצלי הייתה נסיעה של 7 שעות והייתה עצירה אחת בתחנת דלק,ובעצם בשביל מה העצירות??????עולים עם כל מה שצריך לאוטובוס וזהו, דרך אגב עצירת שירותים אפשר פשוט לחבקש צי סור ככה אומרים זאת בסינית תקנית מבטיח שהנהג יעצור.
          יש רכבות כמעט לכל מקום אבל יש אזורים מסויימים שחייבים אוטובוס,או שלחלופין יש יותר אוטובוסים מרכבות לדוגמא, רציתי לנסוע מהעיר צ'ופו לצ'ינגדאו הייתה רכבת אחת לילית אבל לא מהעיר שלי אלא מעיר סמוכה לעומת זאת שני אוטובוסים יומיים שעושים את הדרך ב7 שעות אך יותר נוח לקחת אותם מהעי במהלך שעות היום, יעדים קרובים לא משתלם רכבת למשל ג'ינאן טאי אן חצי שעה נסיעה בואטובוס טאי אן צ'ופו שעה
          אז אין ממה לפחד יש מספםיק עצירות ואם צריך שירותים אפשר לבקש
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון