תצפית הבית הלבן
-
שלום,
אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום ממנו ניתן לראות את הבית הלבן. כלומר, מהו הכתובת/כיוון בהם ממוקמת הגדר המפורסמת שלפניה מצטלמים וברקע הבית הלבן?
רב תודות!
-
תצפית הבית הלבןעד כמה שאני יודע זה ב- Pennsylvania avenue, וכמדומני שמול משרד האוצר (ה- treasury). כל מפה של DC תראה היכן ממוקם הבית הלבן. -
תצפית הבית הלבןTituf שלום.
זה המיקום
http://maps.google.com/maps?saddr=38.895292,-77.035986&h l=en&ll=38.895475,-77.03815&spn=0.012759,0.03268& ;sll=38.895642,-77.03815&sspn=0.012425,0.03268&mra=m ift&mrsp=0&sz=16&z=16
אם תהיו ב MALL לא תוכל לפספס. -
תצפית הבית הלבןתודה רבה! -
תצפית הבית הלבןהגדר המפורסמת היא לא מצד המול כמו שצורף במפה, אלא מהצד של שדרות פנסילבניה וכיכר לאפאייט.
המבנה עצמו גדול, ואם רוצים רק לראות אותו, חבל להקיף ברגל. -
תצפית הבית הלבןהמבנה עצמו לא כל כך גדול אבל הגידור מסביב רחב .
בכל מקרה כולם מקיפים את הבניין וכנראה שגם אתם תעשו כך .
מצד המול רואים את המבנה עם החזית העגולה
כל זה נכון לשבוע שעבר , מקווה ששום דבר לא השתנה עד היום
כל מפה תראה לך בדיוק היכן זה .
אגב רואים הרבה פחות טוב בגלל הגדרות , הצילום נעשה דרך סורגי הגדר.
-
תצפית הבית הלבן
-
תצפית הבית הלבן
תודה לכולם!
-
תצפית הבית הלבןהאם שווה לסוע לוושנגטון בשביל התמונה?
האם יש ימי /שעות ביקור מודרך בבית הלבן. -
תצפית הבית הלבןבשביל התמונה הספציפית הזו ממש לא שווה- כולה בניין
אבל שווה מסיבות רבות אחרות שחלקן מצוינות בקישור:
-
תצפית הבית הלבן
יש הרבה מה לראות בוושינגטון מלבד הבית הלבן.
ואפשר גם כך
-
תצפית הבית הלבןבתנאי שעמדת בתור מוקדם מאד בבוקר ובתנאי שלא ירד גשם באותו יום
-
אלון ו- Trico -
מה תוכלו לספר על חווית העליה ליד וושינגטון?
איך עולים? האם כרוך במאמץ? האם שווה את המאמץ (או את ה-אין מאמץ)?
אין לנו כוונה להמתין בתור הארוך. אם נחליט ללכת על זה, כנראה שנזמין מקומות יום-יומיים-שלושה לפני.
מישהו התנסה בהזמנת מקום מראש?
תודה,
ערבה. -
אלון ו- Trico -ערבה שלום
הגענו בבוקר לא אם אני זוכר בסביבות 8:30-9:00 עד שהחנתי את הרכב אשתי כבר קיבלה כרטיסים.זה בקבוצות לפי שעות ויש בדיקות בטחוניות דומה לשדה התעופה (לפחות כך היה לפני 4 שנים).שווה את המאמץ כמו כל אטרקציה מסוגה. -
באופן אישי לא כלכך התרשמתי מלטפס על האנדרטהטיפסתי עליה רק בביקורי הרביעי בוושינגטון (לפני 3 שנים). לפני זה לא הסתדר.
אנחנו היינו בחורף, כך שלא היה שום תור ושום נעליים. באתי, ולקחתי כרטיסים לעוד חצי שעה.
לא שלא היה נחמד, אבל ממש לא מסמן כאתר חובה. עולים במעלית כך שאין חוויה של מדרגות. הנוף יפה, אבל לדעתי - לא שווה את המאמץ הגדול.
אז אם אין בעיה - כדאי, אבל אם צריך להתרוצץ, לחכות בתור, וכו', אז לא קריטי. -
אלון ו- Trico -יום יומיים מראש לא מספיק כדי להזמין כרטיסים כנסי לאתר שלהם ובדקי האם יש מקומות לתאריכים שלכם .
אפשרות אחרת זה לעמוד בתור בבוקר לכרטיסים ( נפתח בשמונה וחצי תור לכרטיסים ישנו כבר בשעה 7:00 )
התצפית יפה , הראות היא מחלון קצת גדול יותר מחלון של מטוס .
לא MUST אבל שווה . -
אכן, מצאתי ש...
המועד הראשון שניתן להזמין אליו היום, הוא 1 באוגוסט, כלומר מהיום לעוד שבועיים (בערך)...
בכל מקרה, העובדה שהתצפית היא מחלון בגודל של חלון מטוס - עושה את ההבדל, וכנראה שנוותר. זה מאוד מזכיר לי את התצפית ממרומי פסל החירות - תצפית, שלדעתי, ממש-ממש מיותרת.
תודה,
ערבה. -
אכן, מצאתי ש...ערבה שלום.
לדעתי אין מה להשוות בין האתרים והתצפית מהאנדרטה יפה מאד למרות שזה "רק" מחלונות.
כמו שנכתב לא MUST אבל שווה.
-
אכן, מצאתי ש...לילה טוב טריקו. מה בתוכנית מחר?