ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חוות דעת - חברת "הדקה ה90"

פורום נופש ביוון, קפריסין ובולגריה‎
    1
    1
    4276
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • dor2092
      dor2092 נערך לאחרונה על ידי

אני יודע שהרבה מתכננים לנסוע לחו"ל ולא לכולם יש הרבה כסף ומחפשים דילים בחברת "הדקה ה90" .
      החברה מזלזלת בלקוחות ולא משנה כמה המחירים נראים לכם שווים לא כדאי.
      אני אספר לכם את הסיפור שלי :
      יום שבת 16.7.11 לאחר כמה ימים של חיפוש באינטרנט החלטנו אני ועוד 2 חברים להזמין דיל לקוס דרך הדקה ה90.
      יום ראשון יצרנו קשר ואמרו לנו שהטיסות אושרו והמלון מחכה לאישור.
      יום שני התקשרנו שוב . חשבתם שזמן ההמתנה של חברות הסלולר הוא בלתי נסבל? נסו לחכות לדקה ה90 בטלפון , משו כמו חצי שעה - 40 דקות עד למענה , לפעמים מתנתק , ובד"כ יגידו לך "נחזור אלייך" ולא באמת יחזרו אלייך.
      בקיצור אחרי שהתקשרנו ביום שני ועוד אין אישור מלון כבר מתחילים להלחץ כי הטיסה היא בבוקר של יום שלישי.
      לאחר טלפונים רבים והמתנה ממושכת על הקו שלהם והעברה מאחד לשני ומריחות קיבלנו את ההודעה הבאה מהנציגה : "מה לא אמרו לכם שאין מקום במלון?".
      מבינים? השעה 5 בערב , הטיסה שלי למחרת ב10 בבוקר ואין לי מלון להיות בו וכל החופשה עומדת להתבטל.
      לבסוף בשעה 6 וחצי לאחר שחיכינו מ5 על הקו הציעו לנו 2 מלונות שהיו נורא רחוקים מהמרכז וסירבנו לקבל אותם ובשעה 7 בוטלה ההזמנה.
      בקיצור הדקה ה90 הרסו לי את החופשה.
      בנתיים דיברתי עם חברת "אשת טורס" והזמנו חופשה ליעד אחר לעוד יומיים במקום מחר בתקווה שמחר נקבל אישור על הכל.

מוזמנים לבקר בעמוד הפייסבוק של הדקה ה90 , חפשו אותי בין המתלוננים הרבים :
      http://www.facebook.com/daka90

[גם אני חשבתי שתמיד יש סתם אנשים שמתלוננים , אבל למדתי את זה על בשרי שלא תגידו שלא ידעתם]
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון