ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הרבה אפשרויות למלון בפאפוס

פורום נופש ביוון, קפריסין ובולגריה‎
    הכל כלול ריזורט ילדים פאפוס
    1
    3
    73
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yonatan_nir
      yonatan_nir נערך לאחרונה על ידי

עברתי על המלצות המלונות בפוסט הנעוץ וגם קיבלתי עוד המלצות בנוסף ורציתי לשמוע את דעתכם.

אנחנו שני הורים ושני ילדים קטנים בני 1 ו-4, ולכן העיקר שאנחנו מחפשים הוא פעילויות לילדים. חיי לילה לא מעניינים אותנו בטיול הזה ומכיוון שאנחנו מעוניינים במלון הכל כלול עם פעילויות בפנים, חופים זה גם לא משהו שמעניין אותנו. אנחנו גם מקווים להימנע מלשכור רכב אז מחפשים גם משהו שקרוב לאטרקציות מחוץ למלון, בתקווה במרחק הליכה וכאלה שמתאימים גם להליכה עם עגלת תינוק.

המלון שהכי שמעתי עליו זה Leonardo Laura Splash. ממה שהבנתי זה *ה*מלון עבור פעילויות לילדים, אבל הוא רחוק מאוד מהכל.

המלון השני שקיבלתי עליו המלצה הוא Olympic Lagoon Resorts שממה שהבנתי גם מעולה עבור ילדים (למרות שקצת פחות מלאונרדו), אבל קרוב יותר לאטרקציות.

עוד שמות שנאמרו לי בהקשר שיכולים להתאים:

Athena Beach,Sofianna Resort,Louis Imperial,Aliathon Resort,Alexander The Great,Mayfair Hotel,The Annabelle,Capital Coast Resort & Spa,Azia Resort & Spa

מה לדעתכם יכול להתאים?

yonatan_nir תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • yonatan_nir
        yonatan_nir @yonatan_nir נערך לאחרונה על ידי yonatan_nir

עדכון לזה..
        הראיתי לבת שלי בת ה-4 את המגלשות של ליאונרדו לאורה והיא אמרה שהן מפחידות אותה. זה אומר שגם נוותר על כל מלון שכולל בתוכו פארק מים שלם כי זה נראה לי סתם מיותר להוסיף על זה כסף. לאחר עוד סינונים ועוד המלצות, נשארנו עם המלונות האלה:

Olympic Lagoon, Constantinou Bros Athena Beach Hotel, Leonardo Cypria Bay, Sofianna Resort, Louis Imperial, Aliathon Resort, Mayfair Hotel, The Annabelle, Azia Resort & Spa, Atlantica Akteon

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yonatan_nir
          yonatan_nir נערך לאחרונה על ידי

ולאחר עוד סינונים של אלה, אני נשארתי עם Olympic Lagoon ועם Aliathon Resort מכירים עוד פארקים שיש בהם מיני ספלאש פארקים? עם מגלשות קטנות יותר של ילדים קטנים ודברים כמו ספינת פיראטים?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון