כמה עולה טיול לאירלנד
-
הי,
אני ובעלי מתכננים טיול לאירלנד (כרגע זה ממש באויר) והיינו שמחים לדעת אם מישהו יודע כמה יעלה לנו טיול שכזה.
אנחנו מעוניינים לנסוע לתקופה של 10-14 ימים.
מתי התקופה הנכונה לנסוע לשם?
מה מחיר סביר לטיסה, לינה, אתרי התיירות וכו'.
תודה רבה לעונים!!!!
הדס. -
כמה עולה טיול לאירלנדספטמבר הוא חודש טוב לטיול, היינו בחודש זה והיה מזג אויר מצויין, אם כי קשה לסמוך על כך. מזג האויר לא תמיד מתחשב.
בעניין עלויות, יש טיסות ישירות, יש טיסות לא ישירות , צריך לבדוק.
כמה עולה לינה? האם בצימרים? בבתי מלון יקרים? בבתי מלון זולים? כל אחד על פי העדפותיו. וכן מה אוכלים. קשה לאמוד מחיר , כל אחד על פי קצב ההוצאות שלו.
הנה דף לדוגמא מבוקינג.קום של מלונות לא גדולים והמחירים רשומים בשקלים. יש לך דוגמא למחירים. זה בדבלין מחוץ לעיר המחירים עשויים להיות קצת פחות.
http://www.booking.com/searchresults.html?src=searchresults& amp;city=-1502554&order=popularity&ssne=Dublin&e rror_url=http%3A%2F%2Fhttp://www.booking.com%2Fsearchresults .en-gb.html%3Faid%3D329423%3Blabel%3Dbooking-name-he-_hnK7yG SWe5aehk7vDvweQS4486884198%3Bsid%3Dbb9bffbfad28860a6e0322c32 f98e3ae%3Bcity%3D-1502554%3Bclass_interval%3D1%3Bht_id%3D3%3 Bidf%3D1%3Boffset%3D0%3Bradius%3D1%3Bscore_min%3D0%3Bsi%3Dai %252Cco%252Cci%252Cre%252Cdi%3Bsrc%3Dindex%3Bss_all%3D0%3Bss b%3Dempty%3B&aid=329423&label=booking-name-he-_hnK7y GSWe5aehk7vDvweQS4486884198&lang=en-gb&sid=bb9bffbfa d28860a6e0322c32f98e3ae&si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi&ss =Dublin&radius=1&checkin_monthday=13&checkin_yea r_month=2011-9&checkout_monthday=14&checkout_year_mo nth=2011-9&clear_group=1
-
כמה עולה טיול לאירלנדהי,
אולי אוכל לעזור.
חזרנו מ-10 ימים באירלנד בתחילת יולי.
> טיסות, טסנו לופטהנזה , יש טיסות ישירות לשיקולכם
> אוכל, ארוחה במסעדה , מנה עיקרית כ- 12 יורו, עם מרק ושתייה מגיע ל-20
> האוכל די יקר, לדוגמא קולה 1.5 ליטר בסופר יעלה מעל 2 יורו
> דלק 1.5 יורו לליטר, קחו בחשבון שאין מזגן והמכונית ידנית, אז צריכת הדלק פחותה
> לינה ב- B&B נע בין 60 ל- 75 יורו ללילה לזוג, גם אלו ב- 60 הם טובים ביותר
> כניסה לאתרים "רישמיים" בין 3 ל-6 יורו, שימו לב אפשר לקנות כרטיס Heritage שמוזיל ביותר
מקווה שעזרתי
מייק -
כמה עולה טיול לאירלנדהיי,
אני יכול לחלוק עמך את הנסיון שלנו.
אנחנו נסענו זוג ל-10 ימים. שכרנו רכב, הלינות היו בB&Bs במחיר ממוצע בסביבות ה-60 יורו. הטיסות היו בתקופה לא פשוטה מבחינת המחיר - אפריל בפסח, ולכן עלו די יקר (בסביבות ה-600$).
ארוחות היו מסוגים שונים. פאבים, פאסט פוד, סופרים, בתי קפה וכו'. מעט מסעדות יחסית (אולי פעם או פעמיים בכל התקופה).
קניות - יחסית לא מעט. הדבר הטוב הוא שקניות אפשר לעשות רק בערים הגדולות. אצלנו בטיול זה היה בעיקר דאבלין ודרי.
כניסות לאתרים - יחסית זול, אפשר להגיד שביחס לשאר אירופה, באירלנד אין הרבה אטרקציות שעולות כסף, ובטח לא כאלה שעולות הרבה כסף (זה לא פריז או לונדון).
אלה פחות או יותר הפרמטרים שמשפיעים על המחיר, ואצל כל אחד זה די שונה.
לנו הטיול הסתכם בסופו של דבר בסדר גודל של 13K.
בכל מקרה, מדובר בטיול מרהיב ומדהים, ושווה את המחיר שהוא עולה. -
אירלנד אירלנד אירלנדחזרתי לפני עשרה ימים מטיול של כמעט שבועיים באירלנד
ובהחלט אחת המדינות היותר מקסימות שהייתי בהן מבחינת נופים, אנשים, אוירה והכל...
אני נסעתי גם לפסטיבל מוזיקה, מה שייקר לי את העלויות וחזרתי מלונדון מה שקצת ייקר את הטיסה
אבל הנה רשימה חלקית של דברים ומחירים עיקריים שיכולים להיות קשורים אליכם
* 2 לילות בדבלין 2 אנשים - 80 יורו (ישנו בהוסטל בחדר לבד)
* 6 ימים טיול בכל רחבי אירלנד כולל לינה, אתרים ואוטובוס עם מדריך/נהג - כ1700 ש"ח (לאדם) אני בחרתי לישון בהוסטלים כחלק מהחוויה ולא בעקבות רצון להוזיל עלויות והיה מצחיק ומעניין אבל יש אפשרות בתוספת תשלום (לא בטוחה כמה) לישון בB&B ומלונות
אנחנו נסענו לטיול דרך PADDYWAGON TOURS יש להם מגוון טיולים בין יום אחד לשישה ימים ויש אפילו טיול של 10 ימים
http://www.paddywagontours.com/tours.php
אני עשיתי את הטיול של שישה ימים כל אירלנד
* 2 לילות נוספים בדבלין בparamount hotel - ל2 אנשים + ארוחת בוקר - יצא לנו פחות מ1000 ש"ח
אני אישית מאוד אוהבת להשתמש באתר אלאדין טרוול להזמנת מלונות, כבר מעל שנתיים אני מזמינה מלונות בחו"ל דרכו ותמיד הייתי מאוד מרוצה והמחירים מאוד משתלמים ואפשר למצוא מבצעים מעניינים.
כמה מילים לגבי המלון - נהדר!!! מומלץ בחום!!! נמצא במרכז של הטמפל בר וקרוב להרבה דברים.
מבחינת כניסות לאתרים בטיול לא הייתי צריכה לשלם על כניסה לאתרים (מפעל של גינס, טירת בלנרי, ועוד כל מיני מקומות שהיינו בהם) ובדבלין מלבד האוטובוס שעושה סיבוב בדבלין (ממליצה לקחת את האוטובוס הירוק ולא את האדום ואם לוקחים את הירוק אז לשים לב שעולים על האוטובוס שהנהג מספיר ולא משהו מוקלט, הרבה יותר מעניין)
מבחינת אוכל אני אישית לא חושבת שזה היה יותר יקר מהארץ, רוב הימים יצא לנו לאכול ארוחה טובה מאוד לשניים + שתיה, בדרך כלל בירה בעלות של 20-30 יורו לזוג, למרות שבאחד הימים החלטנו להתפנק ונסענו לכפר דייגים howth והתפנקנו בסעודת מלכים מפוצצת של שלוש מנות ויין ואז זה עלה לנו קצת (הרבה!!!) יותר יקר אבל טעים!!!
זהו לבנתיים (מבטיחה לכתוב ביקורת מסודרת יותר עם תמונות והכל)
אשמח לעזור ולענות על שאלות אם יש
ותהנו!!! -
אירלנד אירלנד אירלנדכתבתי מדריך קצר לחישוב עלויות. הוא כללי ולא מתייחס למדינה כזו או אחרת, אבל תעברו על הסעיפים השונים ותעשו חישוב -
אירלנד אירלנד אירלנדלאנשים טובים-אהבתי מאד את הכתיבה והמסקנות.
-
תודהתודה