ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הארכת ויזה לשנגן

פורום אירופה
    3
    3
    2779
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yyaarraa
      yyaarraa נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם!
      אני מתכננת טיול לאיסלנד באוקטובר ומשם לטוס ישירות לסלובקיה ולהמשיך לטייל.
      אני יודעת שאני מקבלת אוטמטית ויזה ל-90 יום לכל אזור שנגן אבל אני לא בטוחה שזה יספיק לשני הטיולים...
      יש דרך להאריך את הויזה בסלובקיה או שאני צריכה לצאת מאזור שנגן ולהיכנס שוב?

Smile תודה רבה!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gilgi
        gilgi נערך לאחרונה על ידי

הארכת ויזה לשנגן
        בהכנס לאזור שנגן אינך מקבלת שום ויזה אלא מותר לך להכנס לשלושה חודשים בלבד.

אם ברצונך לשהות תקופה של יותר משלושה חודשים עליך לקבל ויזה לפני כניסתך ראשונה.

רק יציאה ומיד כניסה שוב לא תועיל לך כי הכלל הוא שמאפשרים שהיה של 3 חודשים בכל תקופה של ששה חודשים. כלומר תוכלי להכנס שוב רק לאחר שלושה חדשים נוספים.

• bsayar
          bsayar נערך לאחרונה על ידי

הארכת ויזה לשנגן
          אני בכלל לא בטוח שאפשר לצאת מאזור שנגן בטיול רגיל באירופה, כמעט כל אירופה חתומים על ההסכם הזה. אולי רק אם תעברו דרך רוסיה, אבל צריך להיות שם 3 חודשים כדי שמונה החודשים יתאפס. לפי מה שהבנתי, מי שקובע כמה זמן תוכלו להיות זו המדינה הראשונה אליה נכנסתם. זו כנראה לא איסלנד כי צריך תחנת בינים, ובה יחתימו את הדרכון שלכם. תנסו לשלוח מייל לקונסוליה המתאימה, או תנסו לתאם שם בקשה לויזה מיוחדת. בגלל שלא צריך בדרך כלל ויזת תייר, והרוב הכמעט מוחלט מסתפקים ב 3 חודשים, זה מצב שבדרך כלל לא נדון באתרי האינטרנט של השגרירויות השונות.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון