אנגולה, לואנדה
-
שלום לכולם, בעוד מספר חודשים אני ובעלי עתידים לעבור להתגורר באנגולה בעקבות הצעת עבודה שקיבל שם. כמובן שישנם חששות לגבי המעבר,מה גם שיש קושי לקבל מידע ממקורות מוסמכים. אשמח אם יש כאן בפורום מישהו שמכיר ויודע, ואולי גר שם ויוכל לתת מידע. מה שבעיקר מדאיג -
בנוגע לבריאותאפשר להתייעץ בפורום בריאות. בנוסף, קיימים במדור 1001 טיפים, תחת ''בריאות'' המלצות על בתי חולים ביבשת. -
אנגולה, לואנדה:Reהיי אילנית1 את שאלותיך בנושא בריאות כדאי להפנות לפורום בריאות, דר` אנט היא מנהלת הפורום והיא תוכל לתת לך מענה מוסמך יותר. מצ''ב גם לינק ובו טיפים על אנגולה.
1001 טיפים
פורום בריאות -
אנגולה, לואנדה:Reתודה על התשובה, אני אנסה להפנות את השאלה לפורום בריאות..אבל בקשר לטיפים...לא מצאתי ממש הרבה מידע על אנגולה. בכל מקרה, אני אשמח אם למישהו יש מידע לגבי החיים באנגולה ודברים אחרים שכדאי שאדע. תודה! אילנית -
אנגולה, לואנדה:Reמאחר ואת נוסעת לגור שם, רצוי שתקני ''GUIDE BOOK'' המתייחס למדינה/אזור. חוץ מזה ישנו האתר של לונלי פלנט דרכו תוכלי לשאול ולקבל תשובות בהיקף רחב יותר, וגם לחפש שאלות/תשובות ישנות יותר. תהני -
אנגולה, לואנדה:Reאילנית שלום
קראתי את השאלות שלך וראיתי שבעצם אף אחד לא ממש ענה לך:
אני אנסה לשפוךקצת אור,אני לא ממש מוסמך לאנגולה ביקרתי שם מעט פעמים אך אני מתגורר במדינה שכנה קונגו,אנגולה היא אחת המדינות היותר מתפתחןת באפריקה מאוד מאוד מודרנית (יחסית כמובן)לא צריכה להיות אף בעיה רפואית במיוחד בשל בתי חולים בין לאומיים,מאוד אירופאי שם(הסגנון)
כמו כן אם את מגיעה במסגרת עבודה הנוהג המקובל באפריקה הוא שהם יספקו לכם ההההככככלללל לא צריכה להיות שום בעיה (אבל אל תשכחי זאת אפריקה כדי שיהיו כמה דולרים אקסטרה בכיס)זה לא נורא כמו שמספרים(חלק)ואני מוצא את המדינות הללו בתוך קונפליקט מודרני\מסורתי מעניין מאוד
תהני
עמרי