sitting in an English garden
-
היום האחרון - גני קיוהאטרקציה של המקום הוא מסלול הליכה בין צמרות העצים.
מסלול מהנה במיוחד, בגובה של 18 מטר ובאורך של 200 מטר. לא קשה או מפחיד (אבל צריך לטפס הרבה מדרגות). מרב התלהבות, אני והילדים עשינו את המסלול פעמיים (למרבה המזל לטפס הצטרכנו רק פעם אחת).
-
היום האחרון - גני קיומיקה
אני רואה שאני צריכה לשבת בשקט. חשבתי שזה הסוף.
איזה יופי של אטרקציה. נו , עוד סיבה לחזור לאנגליה.
-
היום האחרון - גני קיואת השעה וחצי האחרונים לסיור בגן הקדשנו לשהייה בבית הקפה החמוד (שתי גלידות, שני מאפינס וקפה אחד) ולהוצאת אנרגיה במתקני המשחקים המוצלחים.
לרוע המזל, בעודינו יושבים בבית הקפה, התחיל לרדת גשם.
הילדים השתעשעו קצת במתחם האקטיבי המקורה, אבל לאחר זמן קצר הם החליטו שהם לא עשויים מסוכר ויצאו אל מגרש המשחקים בגשם.. סיום אנגלי טיפוסי לטיול שלנו....
את הדרך לרכב כבר עשינו בריצה קלה בין הטיפות שהלכו והתגברו...מזל שהיו לנו ברכב בגדים להחלפה.
כעת רק נותר לנסוע לשדה התעופה, להחזיר את הרכב, למסור מזוודות, לאכול בפעם האחרונה בג'ירף שבשדה, להגיע למתחם המבודד של השער של אלעל, לשמוע לפתע המון עברית (כמעט ולא נתקלנו בישראלים במשך כל הטיול) ולהפנים שהטיול המקסים שלנו הסתיים.
תודה מקרב לב, שטיילתם איתי באנגליה האהובה
-
היום האחרון - גני קיומיקה מיקה,
ישבתי לי בשקט ובסבלנות וקראתי נפעמת (כן כך בדיוק) מסיפור הטיול שלך.
אנגליה בכלל לא הייתה על המפה...בשבילנו כשפחה.
למרות שהילדים מאד רוצים לבקר בלונדון. אבל מהסיפור למדתי שיש עוד כל כך הרבה לנסוע, להיות ולראות. מה יהיה ? המגירה שלי מתמלאת....
תודה רבה על הסיפור טיול הנפלא. על התמונות הנהדרות.
מקסים.
אגב, לקחתי לי את התובנה שלך ואימצתי לעצמי, גם אני לא מצליחה לסיים את סיפור הטיול, כי הלב עוד שם באוסטריה
נהניתי מאד!!!
רונית -
היום האחרון - גני קיואני מתקשה לנחות אחרי "רק לונדון", אז כה מבינה אותך אחרי כל היופי הזה שהבאת לנו בתמונות ובמלל. לא העזנו הפעם לצאת ולנהוג... עושה רושם ששווה מאד!
תודה לך על השיתוף המושקע
-
היום האחרון - גני קיומיקה!
כמה טוב. סיום נהדר לטיול נהדר. המון המון תודה. על התמונות, הסיפור, הפסקול, המידע החיוני ובעיקר על המון אהבה ששזורה לאורך כל האשכול המופתי שלך.
בואי תמשכי עוד כמה ימים בכיף - נגיד תובנות? עוד תמונות? תודות לבית המלוכה?
אלונה
-
היום האחרון - גני קיותודה תודה על התגובות, מחמם את הלב....
איריס - לאורך כל הסיפור הרגשתי שאת איתי והיה לי העונג לארח אותך ולהזכיר לך את הטיול שלך. איזה כייף ששיתפת גם את במקצת!!!!
רונית - תודה על המחמאות, כעת תורך לאזור אומץ ולסיים את הסיפור המרתק שלך!
ברנדי - תודה על תגובתך, פעם הבאה תצאו מלונדון, מומלץ!!!!! אשמח גם לשמוע איך היה לך שם.
אלונה, אלונה, אלונה....תודה גם לך, על התגובות החמות לאורך הסיפור ועל הסיפור שלך שחידד לי מה אני אוהבת באנגליה.
ונראה לך שלא יהיו סיכומים ותבונות...בטח שיהיו....
-
היום האחרון - גני קיוגם אני פה איתך לאורך הדרך, גם אם לא הגבתי תמיד, בודקת את הקומפוזיציות הצבעוניות בהן השתלבה הנסיכה...
אחלה טיול!!! תודה על השיתוף!
רבקה -
אחרי גראנד פינאלה ב Kew
נשאר רק להודות לך על טיול (ותאור) נהדר
יעל
-
היום האחרון - גני קיורבקה ויעלי תודה לכן,
רבקה - יש אנשים שמצלמים עבורך דלתות, ספסלים ומרפסות, אני בעוונותי, בחרתי דווקא להלביש ולצלם את הבת שלי, במבחר צבעים ושמלות, במיוחד עבורך....
תודה ששמת לב....קבלי לסיום את 'השמלה השחורה הקטנה'
יעלי - תודה, אני מקדישה לך שיר אנגלי אודות אליס. הסיפור ההולנדי הכה מקסים שלך הפיח בי תקווה שיש חיים אחרי אנגליה ויש מצב להולנד טייק 3.
-
היום האחרון - גני קיומיקה מיקה,
יפה יפה.
ממש ממש.
הכל הכל.
ועל הצעתך לבדוק מחוזות אנגליים נוספים, בעיקר בדרום אנגליה, אוסיף רק:
HEAR HEAR!!!...
(בינתיים אני שולחת את החלוץ לטיול הכנה - פרטים יתבררו בקרוב
)
תודה תודה,
אוסי -
היום האחרון - גני קיומיקהמיקה,
מה, נגמר?
בטוח????
אין לך עוד אי אילו תמונות שוות או חוויות לשתף?
היה כיף איתך באנגליה. מתי נוסעות שוב?
נעה -
היום האחרון - גני קיואוסי ונעה,
אתן השותפות האמיתיות שלי לנסיעה.
אוסי, אלמלא את, מי יודע אולי השנה היינו בכלל בסלובניה. תודה שהזכרת לי עד כמה אני אנגלופילית.
ונעה - העיצות שלך, סיפור הטיול האחרון שלכם ובכלל הנוכחות שלך בפורום נתנה לי השראה מרובה לתכנון הטיול.
מתי נוסעות שוב? אחרי האולימפידה...כנראה...2013, 2014...2015...
בינתיים, נראה לי שאפתח קבוצת תמיכה למכורות....וכמובן שאתן תהיינה חברות כבוד!
וחוץ מזה, עוד לא ממש נגמר, יהיו גם מסקנות ותובנות...בקרוב....
-
בנשימה אחת אני רוצה להגיד לך אני מאוהבת
יקירתי
המון תודה
על הסיפור, על המידע, על התמונות ההורסות, על הפרטים הקטנים, על הילדים המקסימים, על הבעל שבזכותו זכינו לכל כך הרבה תמונות מיוחדות, ועל היעד החלומי.
את כותבת מקסים, מלא חן,ובחירת השירים שמלווים את הסיפור בכלל השארת אותי ללא מילים-איזה טעם משובח.
החופשה שלכם כל כך לבבי, מצד אחד נינוחה ומצד שני אני מתרשמת שהספקתם המון.
מהתיאורים של איריס התרשמתי שאנגליה מאוד יקרה, האם זו גם ההתרשמות שלך? האם את יכולה להשוואת את עלות הטיול ליום (אני שונאת שאלות מסוג זה, ממש מתעבת, אני רוצה למקם את עצמי, וסומכת על התשובה האמינה), למשל בהולנד לעומת אנגליה
את פשוט חייבת להמשיך עוד קצת מאנגליה שלך, אין לך מושג איזה חשק עשית לי לטייל שם, אני מרגישה כבר כל כך מבולבלת מכל הרצונות שלי
לכבוד יום הולדתו של פרדי האחד והיחיד מקדישה לך
-
אפרופו פרדי מרקוריאיזה יופי של מחווה בגוגל!
פעם ראשונה שאני רואה שהם מכניסים סרטון + מוסיקה (חפשו משהו, כל דבר שהוא, בחיפוש של גוגל, ותראו).
מיקה, מפחדת לחזור על עצמי, אבל מצטרפת לכל מילה של ג'ן.
נעה
-
אפרופו פרדי מרקוריג'ני המקסימה והיקרה,
כמה כייף לקרוא על הבוקר את התגובה החמה שלך. המון המון תודה
זו מחמאה מאד גדולה עבורי שאהבת את הסיפור, את הלוא יודעת שהסיפור שלכם על עמק המוזל שמור אצלי במועדפים של המועדפים.....
אנחנו כנראה אוהבות לטייל דומה, לא לרוץ ממקום למקום, אך גם לא להתבטל....
ובמעבר חד נעבור לנושא התקציבי - אנגליה יותר יקרה, בטח בהשוואה לגרמניה ואוסטריה. עצם העובדה שמכפילים כל דבר בשש במקום בחמש יוצר את הפער (כי המחירים כשלעצמם דיי זהים בפאונד וביורו, לדוגמא בלינות). זה בעיקר מתבטא במסעדות, בתי קפה והכי הכי באטרקציות. למשל כניסה לגנים האנגלים בהם היינו או לטירה עלו 25 פאונד למשפחה ואילו האטרקציות היותר רציניות יכולות להגיע בקלות ל50 פאונד למשפחה ואפילו יותר (טירת וורוויק בלי הנחות למשל יכולה להגיע לכמעט 100 פאונד).
קשה לי להשוות מול הולנד אבל אני מניחה שעלות יום 'רגיל' כולל לינה, אוכל, חנייה וכניסה למקומות עלתה לנו כ170-190 פאונד.
בסופרמרקטים המחירים מזכירים את המחירים שבארץ, אבל זו לא חוכמה כי בארץ גבינה לבנה עולה 8 ש"ח....
ונעה - שוב תודה רבה. מחכה לשמוע את הסיפור שלכם. -
אפרופו פרדי מרקוריגם אני.
גם אני אהבתי את הטקסט וכמובן את הפסקול המצורף.
משובח. -
אפרופו פרדי מרקוריהיי לט איט...
ידעתי שאת תאהבי את הפסקול....
אז אני מקדישה לך שיר, אני לא אהיה צפויה ואקדיש לך את 'לו יהי', אלא בחרתי את אחד השירים האהובים עלי. (תירוץ טוב להכניס אותו לפסקול של הטיול...)
-
אפרופו פרדי מרקוריג'ני,
פשוט הייתי חייבת לתת קונטרה לפרדי...(שעוד יככב בסיכומים...).
אז קבלי את 'דייבי', בשיר הוקרה במיוחד עבורך.....
ונעה,
בחלון הראווה מסתתר פריט אנגלי ספרותי במיוחד עבורך....
-
אפרופו פרדי מרקוריתודה, מיקה.
כל הסדרה, ובכלל כל מה שהגברת כתבה, ובשפת המקור - אצלינו בבית.
מישהו מעוניין? (הילד כבר בן 17 וסוף סוף הסכים להיפטר מהאוסף
)
נעה