sitting in an English garden
-
אפרופו פרדי מרקורימיקה
תודה על השיר - מדהים השילוב הזה של השמות-לו רק היו נכתבים גם שלי , אז בכלל....
אבל לא נהיה קטנטנים עם דייבי
תודה רבה -
אפרופו פרדי מרקורימיקה-תודה רבה על הטיול המגוון והשונה.
במקרה ראיתי עכשיו בוואלה את הכתבה הבאה-מקדיש למשפחתך ולילדיך המקסימים(התאהבתי בהם)בהוקרה. -
אפרופו פרדי מרקוריתודה רונן מקרב לב
כייף לשמוע.....
ואגב הלינק ששמת, כנראה שהפסקול שלי קצת בלבל אותך ומסתבר שבטעות הכנסת לינק של Anita Ward - Ring My Bell....
אני ממתינה בסבלנות לגנים האנגליים 'שלי'.
לילה טוב...
-
אפרופו פרדי מרקורי -
אפרופו פרדי מרקוריבמילה אחת - ואו
בשתי מילים - פעמיים ואו
הזכרת לי למה אני אנגלופיל..
איזה יופי של סיפור
והפסקול,הו הפסקול..
ויש לי עוד חשבון פתוח איתך(צריך להודות לך על כמה דברים..),אבל לא נערבב שמחה בשמחה..
2:22 בלילה עכשיו,צריך גם ללכת לישון,לא??שיר סיום ולילה טוב.... -
אפרופו פרדי מרקוריהיי דני,
חיכיתי לך.....
השרשור לא היה שלם בלי התגובה שלך וכעת אפשר להפרד סופית מהנסיעה.
אני שמחה שאהבת את הפסקול....
מחכה לקרוא את הסיפור האמריקאי שלך!!!!!!!
וקבל בברכה את שני השירים האחרונים, על מנת שתהיה גם נציגות לפאנק. -
אפרופו פרדי מרקוריבוקר טוב מיקה
איזה בוקר של כיף..סקס פיסטולס זה תמיד טוב,מזכיר את התיכון ודרך אגב,תיקון,עד כמה שידוע לי,ההמנון שלהם נקרא GOD SHAVE THE QUEEN,טוב,סתאאם..
ובקשר לסיפור האמריקאי.טוב,היו מחשבות על סיפור,אבל מסתבר שכנראה אין לי את המעוף והכשרון כמו שלך,של אוסי,של אלונה..
בינתיים אני משחרר את התמונות(אני אשים שרשור נפרד עוד שתי דקות) ובהמשך בטח אשחרר כמה תובנות,טיפים וכד'
והתמונה - מבוסטון,העיר הכי בריטית באמיריקה
-
יום רביעי - התשיעי לטיול - חידהמיקה,
כשהתחלת את האשכול, קשה לי להזכר איפה בדיוק הייתי.. באגם הכחול, בלוצרן או אולי ברייכנבאך..?
בנתיים חזרתי וקראתי ברצף עד להודעה 80!!
יופי של טיול היה לכם, אנגליה במיטבה, כמו בסדרות הטובות.. , והצילומים נהדרים.
מבטיח לקרוא הכל.
-
קראתי מוקסמת מהמנגינה שלך ומהתמונות שהביאו איתן המון אנגליה, צירוף של גן אחד גדול בירוק וסגול וגוונים רכים, המון תמונות אימפרסיוניסטיות. לא הבנתי הרבה מרצף הדברים כי לא ישבתי מול מפה, אבל העברת המון אווירה, ובאמת - אני קצת מקשקשת כי נגמרו לי המילים לתאר את האסתטיקה ואת הקסם שהבאת לכאן באופן כל כך נפלא.
התפעלתי מהנסיך והנסיכה שתאמו לנוף באופן מושלם, מהבעל חובב הפחים והחנויות (איפה אני ואיפה את
) ומהסיפור הראשון שעבר כאן בהצלחה כבירה (לא סיפרת בעבר על אוסטריה?).
אני לא שומרת כלום, אבל כשאסע פעם לאנגליה אמצא את התיאור הזה ואקרא אותו לאורך ולרוחב.
נהניתי מאוד. -
יום רביעי - התשיעי לטיול - חידהבוקר טוב יורם וזיוה,
בדיוק הלכתי להתעדכן בטיולים האלפינים שלכם והנה קפצתם לבקר אותי..איזה כייף!
יורם, תודה על התגובה החמה. אני אכתוב את זה גם בשרשור שלך, אבל גם כאן אני חייבת לציין שאם הבן שלי היה קורא את סיכום הטיול שלך הוא, ללא ספק, היה מחליף משפחה....
זיוה, לעונג לי לארח אותך כאן. אמנם מבחינה תרבותית אנגליה חזקה בעיקר בצד המילולי (ספרות, תכניות טלוויזיה ושירים), אבל צמד המילים 'תמונה אימפרסיוניסטית' אכן מבטאות היטב את המראות של אנגליה הכפרית, על עשרות גווני הירוק שבה. זו אכן פעם ראשונה שאני מעלה סיפור כשהוא טרי (אוסטריה נכתבה כמה חודשים אחרי). מצד אחד החשיפה חדשה לי, מצד שני זה מאד עזר לעבד את הטיול ולעבור הלאה לטיול הבא....הפעם בעקבות הטיול שלכם ללוקסמבורג..
-
marvellous, absolutely marvellous.
לגמרי ברור שאנגליה מחכה (גם) לי... אחרי האולימפיאדה.
ממש נהניתי, תודה רבה!
שנה טובה,
אורנה -
למיקה
You killing me softly with your songs
-
יום רביעי - התשיעי לטיול - חידה
למיקה,
רק מילה על לוקס כי בטח נדבר עוד הרבה.
קראתי שלוש-ארבע פעמים על הכוונה שלך להתמקם בדוכסות לשבוע שלם של חופשה ורעד לי הפופיק כי אני פוחדת מכישלונות, אף על פי שאני הרי לא אחראית להצלחה או לכישלון ולבחירות של אחרים.
לוקס היא כמובן לא אנגליה ובוודאי לא בעושר המילולי-ספרותי, גם לא בכפרים הזהובים. הכפרים שלה די קודרים ובעיני פחות מלבבים אף מהבלגים, (שאותם דווקא חיבבתי). אבל אם חסר לכם הפעם טיולים אמיתיים ביער, וניסיונות לגעת בגרמניה בזהירות - זו בהחלט בחירה מצוינת למטרות האלה. סלעים לטיפוס בלוקס ומגלשות הרים בגרמניה לא יחסרו לכם. -
תודה על טיול מקסים מעורר זכרונותמיקה,
השלמתי את המשימה והמשכתי ברצף את הקריאה, יופי של טיול שעורר בי זכרונות לטיול שעשיתי לבד לפני המון המון שנים, אמנם באיזור האגמים, אבל הנופים, הכפרים הטירות, הגנים מאד דומים.
למרות מזג אויר הפכפך התמומות יצאו יפות ונהדרות. -
תודה על טיול מקסים מעורר זכרונותאורנה תודה,
אני בטוחה שאגליה מחכה לך!!!!!
זיוה, לקחתי לתשומת ליבי את נושא לוקסמבורג, הכוונה לשלב עם עמק המוזל ובקרוב (ג'ני, ראי הוזהרת...) יהיו לי שאלות ממוקדות אליכן (ואל אלונה).
יורם, יום אחד גם 'נכבוש' את איזור האגמים, אבל יש סיכוי גדול שלפני כן נגיע לאנסי..... -
תודה על טיול מקסים מעורר זכרונותמיקהמיקה-רגע לפני שמחליטים אולי אחרי היעדים הנוחים והשלווים יחסית הגיע תורו של יעד שונה כזה שמערבל את החושים ןמעלה אדרנלין?! או שלא..
בסופו של דבר אתם יודעים מה הולם אתכם-"סתם" רעיון של צופה מהצד.
ערב טוב-רונן -
תודה על טיול מקסים מעורר זכרונותיש לך רעיון ליעד מערבל חושים??????
-
תודה על טיול מקסים מעורר זכרונותיש.אתחיל במייל. -
תודה על טיול מקסים מעורר זכרונותלי יש יעד.מערבל חושים. דרום אפריקה- הטיול הכי טוב שהיה לי.הלואי שהייתי עושה אותו עם הילדים. -
תודה על טיול מקסים מעורר זכרונותינינה תהיה בקרוב בדרום אפריקה.
הבהרה-לא התכוונתי להקל ראש ביעדים כמו אנגליה,הולנד וכו.
בכל יעד אפשר לזרום באיזי,סמי איזי וכו.
התכוונתי אולי אפשר לעשות משהוא שהמשפחה טרם התנסתה בו(במגבלות הגיל) כמו למשל-
1)תאילנד\סרי לנקה.
2)סלובקיה+וינה.
3)אירלנד.
4)בודפשט .
4)ספרד או פורטוגל.
את יודעת-מקומות "פחות סטריליים",תרבויות שונות.
ןיחד עם זאת אתם יודעים וזורמים עם מה שטוב לכם.