ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסאז' בהודו ונפאל

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    4
    5001
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • levyoz1
      levyoz1 נערך לאחרונה על ידי

אהלן,
      אני ממש רוצה וצריך מסאז' בימים אלו, ויש לי הנחה כך שמסאז' 40 דקות בכללית מושלם יעלה לי 98, שזה זול...

אני טס יום שלישי להודו...ושמעתי שבהודו העיסויים טובים וזולים, זה נכון? זה יהיה טיפשי ללכת עכשיו בארץ?

אם אני מגיע לדלהי ומחפש מסאז', באילו מחירים אני אתקל?
      יש מקומות מומלצים?

תודה! Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גולני
        גולני נערך לאחרונה על ידי

ליעוז ליעוז מה יהיה אתך(:
        אתה באמת לחוץ ומסג' אולי יוכל לעזור Razz
        אז בבגסו דהרמסלה תוכל לקבל מסג' אצל סנג'ו(על יד מלון הסקייפאי) כ שעה - 500 רופי, (כ 40 ש"ח נדמה לי.)לא זול במיוחד במושגי הודו. אבל מעולה.
        • פנינה מרקו
          פנינה מרקו נערך לאחרונה על ידי

ליעוז ליעוז מה יהיה אתך(:
          בדלהי, בחנות הספרים שליד ההארי ראמה יש בחורה שעושה מסג' איורוודי. היא בתו של בעל החנות. אני לא יודעת אם הוא ירשה לה לעשות גם לגברים... בזמנו הוא הציע לי, אבל אני אשה....
          בדרמקוט יש, מתחת לבית חב"ד מישהי מבוגרת, בשם אנו. היא מצוינת!!! אם היא עוד שם. לוקחת 350 רופי.
          • ניליולי
            ניליולי נערך לאחרונה על ידי

תמתין עם הצורך במסאג' להודו ולנפאל..
            אני יכולה לספר על
            1 . עיסוי אירוודי מיוחד במינו במקלוד, בסמטה מרחוב ג'וג'יארה (הרחוב הראשי).. ווידאנו שהמעסה הנה אישה, התוודענו אליה לפני כן (היא מכפר נאדי)וראינו שהמקום נקי וחדש. היה עיסוי ייחודי ומדהים, לא דומה לאף עיסוי שעברתי בחיי.
            הבת שלי הקיאה אחרי כן, אולי היה משהו בעיסוי שהביא לניקוי פנימי.
            עיסוי אירוודי (או לפחות זה שאני עברתי)נעשה בעירום מלא, כולל עיסוי איברים שבארץ אין מעסים אותם.
            ברבים מ"מכוני" המסאג' ההודים - יש מין תא עשוי עץ, או ליתר דיוק מין ארון עץ שכנראה משמש כסאונה.. רק המחשבה שאיקבר בתוך ארון הקבורה/ארובה/תאון הרקוב מעץ כשראשי מבצבץ למעלה - עוררה בי חלחלה Shocked Shocked Shocked ..
            2. בנפאל, בקטמנדו, מצאתי באחת מסמטאות הטאמל מכון נחמד וחדש (בעיני זה נתון חשוב). העיסוי נעשה באולם, כשלצדי נעשו עיסויים נוספים. הפומביות קצת מבאסת אבל בסך הכל הייתה עוד אירופאית חנאנה אחת במיטה לצדי.
            המעסה עבדה קשה, עמדה על מיטת העיסויים.. גם בנפאל העיסוי היה שונה מהתפריט המוכר בארץ - הרבה הרבה יותר מושקע..
            אחרי כן, הצטערתי שהפקרתי את עצמי למסאג' כי הרגשתי מפורקת לגורמים..

אני במקומך, מחכה עם המסאג' לטיול להודו..
            הודו בכל מקרה תעסה אותך,
            איזה כיף לך..
            תיהנה המון,
            נילי.
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון