הכניסה למעיינות ממש צמודה לאורך הגדר של סחנה.ממשיכים עוד קצת קדימה,יש שילוט ומגיעים לחניה גדולה.
יש מלתחות,שרותים וסוג של מזנון.
ממש בכניסה מהחניה הגדולה עומד מבנה שפעם היה אולם ספורט אזורי.
להגיד שהשרותים נראים טוב?ממש לא.יש אומנם הרבה תאים אך הם נראים אותו דבר.אנחנו היינו לפני שבועיים בטיול מודרך שם ובהמשכו לבית השאן-מופע אור קולי מקסים.
יש אפשרות לעשות הליכה קרוב למעיינות עד עצי האקליפטוס,שם יש שולחנות פיקניק די רבים.ואפשר ללכת בתוך המעיין,המיים מגיעים מעל המותן וקצת יותר.המעיין הראשון ממש שקוף ואפשר לראות דגיגים רבים.שני המעיינות בהמשך מהאקליפטוסים יותר אפורים.המקום מקובל מאוד על הקהילה הדתית,שמחשיבה רחצה במיי מעיינות כטיהור נפש(לדהרי המדריכה)יכול להיות,ואולי בגלל שהמקום חינמי.בשני המעיינות היו הרבה מאוד מתרחצים עם גטקס,חולצות,שמלות וכיסוי ראש-מחזה מוזר.אומנם לא היו אומרים(וגם לא אמרו בפועל)כלום על מתרלצים בבגדי ים,אבל להגיד שהיה נעים??לא בדיוק.המקום היה כאילו מחולק,באחד היו גברים וילדים ובשני נשים וילדים.יש חניה מהכביש,למרות שמדריכה אמרה שאין חניה ואין היכן להשאיר רכבים,היו שם שורות שורות של רכבים.ממש לכיוון הכביש הראשי.
הייתי עסוקה ברכישת כרטיסי איזי ג'ט ושכחתי מצלמה בבית
אולי עכשיו,עם תחילת שנת הלימודים,בעמצא השבוע יהיה יותר רגוע.
ממליצה להמשיך לפארק בית שאן לסיור ערב מודרך.גם ביום יהיה נחמד אבל חם מאוד עדיין.
מסכימה עם רונן לגבי נקיון האזור.
המועצה בשיתוף פעולה עם רשות הטבע החליטו לשמור על האזור,וסגרו אותו לכניסת רכבים,וזה נכון היה לעשות .רצוי היה לדאוג לנוחיות מרווחים ומטופלים יותר.מעדיפה לשלם עבור שימוש בשרותים בתנאי שיהיו נקיים.