ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

האם יש מלריה בהודו ונפאל?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    1
    4
    1859
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

יש לי מרשם לתרופות נגד מלריה כי הייתי אמורה לטייל בסין, וייטנאם ולאוס, אבל בגלל דלקת הריאות הטיול השתנה לנפאל והודו ואני לא יודעת אם אני צריכה( וכמובן שבלשכת הבריאות שובתים..) בנפאל נטרק באזורים המתבקשים ובהודו בוורנסי וצפונה, עד לאדאק. מישהו יכול לומר לי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

האם יש מלריה בהודו ונפאל?:Re
        בנפאל המלריה היתה נפוצה באיזור הספר (ציטואן) כיום המחלה הודברה ואין צורך בלקיחת תרופות נגד. (המקומיים מאמינים באלכהול וצילי כתרופה כנגד המלריה ועדיין ממשיכים לצרוך אותם בכמויות) לעומת זאת היתושים הרגילים לא הודברו והם חוגגים במציצת דמם של התיירים ומ
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

בגדול, מומלץ לקחת כדורים נגד מלריה כאשר מטיילים בנפאל ובהודו פרט לאיזורים הגבוהים (טרקים וכו`). למיטב הבנתי גם בקטמנדו ובפוקרה אין סכנה למלריה. כמי שדוגל בביטוי Better Safe Than Sorry אני ממליץ לך להתחיל לקחת את הכדורים כמה ימים לפני הכניסה לאיזור הנגוע
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

בהודו קיים סיכון מלריה בכל המקומות הנמצאים מתחת ל2000 מטר גובה כולל ערים.אין סיכון Himachal Pradesh, Sikkim, Jammu, Kashmir מרכז בקרה על מחלות אמריקאי ממליץ טיפול מונע בלריאם,דוקסילין או מלרון. הסיכון מאד בערך 1/250 מטיילים על חודש טיול.בדרום יתכן שהס
            מידע מCDC

מידע ממרפאת מטיילים בנפל
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון