שייט עם ילדים לאיי קריביים
-
אנחנו מתלבטים האם זה מתאים לילדים. איזה קומה באוניה עדיפה? חדר עם חלון או שזה לא קריטי? כמה ימים כדאי? אשמח לכל טיפ נוסף בנושא. -
שייט עם ילדים לאיי קריבייםחדר בלי חלון משמעו שבחדר מתקלחים, ישנים ולא מעבירים דקה אחת מיותרת, מה גם שלרוב מדובר בחדרים ממש קטנים שאי אפשר לעשות בהם יותר מדי. בשביל החוויה עדיף חדר עם חלון או אפילו מרפסת ובקומה גבוהה אבל הכל כמובן עניין של תקציב.
-
שייט עם ילדים לאיי קריבייםלילדים זה מאד מתאים והם ייהנו ,השאלה היא אם הילדים יתאימו לכם בקרוז.
ככל שהקומה גבוהה יותר כך עדיף (וגם יותר יקר).
חלון או לא חלון -זה לא ממש משנה ,מה שמשנה זה גודל החדר ומרפסת או לא.
עדיף שבוע ימים. -
שייט עם ילדים לאיי קריבייםאם אפשר,חדר עם מרפסת משדרג מאוד את הטיול.שבוע עדיף . בני כמה הילדים? -
שייט עם ילדים לאיי קריבייםאם זו הפעם הראשונה - חלון לא ממש משנה. במילא לא נמצאים כמעט בחדר, במיוחד אם נוסעים עם ילדים.
יש כל כך הרבה מה לעשות שלא משעמם לרגע.
תבלו,
אושרה -
שייט עם ילדים לאיי קריבייםהילדים בני 5,10,14. בכמה טיפים היו הערות שחברות הפלגה מחייבות בדמי תשר לפי כמות הנוסעים. במקרה שלנו זה יכול להגיע ל-250-300$! מה עושים? -
שייט עם ילדים לאיי קריבייםבחברה בה הייתי נותנים טיפ.
מי שלא רוצה מבטל ואז לא משלם. -
תשר בקרוזיםהי,
מקובל (מאוד) לתת טיפ בקרוזים - 10$ לאדם ליום.
תחשבו את זה כחלק מהעלות של השיט.
כשתעלו לאוניה יחייבו את החשבון שלכם באוניה בסכום הזה באופן אוטומטי.
אין לי מושג האם אפשר לא לשלם את זה. גם לא נתקלתי בעבר במידע או כתבות בנושא המספרים כי לא שילמו את הטיפ.
אושרה -
תשר בקרוזיםאנחנו ביקשנו לבטל את החיוב לטיפים ונעננו ללא שום תהיות.שילמנו כמעט את אותו הסכום באופן עצמאי.
לגבי סוגיית החלון/מרפסת ובהמשך לדבריה של אושרה,לא נמצאים בחדר כי אין מרפסת אבל אם יש,והייתי בשלושה קרוזים,גם ללא מרפסת וגם עם ואין מה להשוות.כשהיתה לנו מרפסת שבנו כמה פעמים לחדר לאתנחתאות קלות,לפעמים לאוכל ושתיה ולפעמים סתם לשבת במרפסת מול הים האין סופי ולהנות מהרוגע.שלא לדבר על קימה בבוקר ומבט ארוך אל הנוף או קפה של בוקר מול הים כשעוד לא כולם קמים ולפני ההתארגנויות של הבוקר.
אם ניתן כלכלית,מאוד מומלץ. -
תשר בקרוזיםעלות חדר עם מרפסת כמעט כפולה מחדר פנימי.. ( בתאריך שלנו)
האם חדר פנימי כל כך בעייתי ? קלסטרופובי ? -
שייט עם ילדים לאיי קריבייםאושרת קראתי את הבלוג שלך על קרוז לקריביים
גם אני יהיה ביוני 2012 בקרוז באוניה דרים של קרניבל
1. באי רואטן אני רוצה ללכת ל- Gumbalimba, Park (את לא היית) אבל הבנתי שאת הסיור שם ניתן להזמין רק דרך קרניבל. אז האם צריך להזמין את זה במהלך השיט באוניה או להזמין לפני השיט מתי ומהיכן
2. כנ"ל בקוזומל לשחיה עם דולפינים האם להזמין הרבה זמן מראש דרך האתר שלהם -
שייט עם ילדים לאיי קריבייםאנחנו שטנו לפני שנה בדיוק לקאריביים באוניה המדהימה ליברטי אוף דה סיז של רויאל קאריביאן. שהינו בחדרים ללא מרפסת, וכמעט שלא היינו בחדר. למרות זאת, ברור שהחוויה בחדר עם מרפסת היא נעימה יותר ואם אפשר כלכלית - לדעתי זה כדאי.
בקוזומל שחינו עם דולפינים במקום הזה:
http://www.dolphindiscovery.com/cozumel/cozumel-location-ove rview.asp
מומלץ מאד, הילדים התלהבו מאד. שימו לב שלא ניתן לצלם שם עצמאית והם גובים הון עבור התמונות. קניו תמונה לכל ילד בעלות של 20 דולר לתמונה!
-
שייט עם ילדים לאיי קריבייםביום ראשון אנחנו על האלור של הרויאל קריביאן בשני חדרים אחד עם מירפסת(לנו)ואחד בלי לשני ילדים בני 12ו15.מבטיח לעדכן בזמן אמת אם יהיה אינטרנט ואם לא אז שנחזור