קופיפי-ריילי ביץ-קרבי
-
אני אמור לעבור לאחר שהייה בקופיפי למלון "ריילי ויליג' ריזורט" (השוכן למיטב ידיעתי בחוף המערבי של ריילי),ולאחר שהייה של 2 לילות,להמריא מקרבי לבנגקוק.אשמח אם תוכלו להסביר לי את המסלול שעלי לעבור מקופיפי ועד להמראה מקרבי לבנגקוק כגון מעבורות,סירות,מוניות וכד',
תודה
דניאל. -
קופיפי-ריילי ביץ-קרבייש מעבורות מקופיפי לקראבי,אני לא בטוח שהן עוצרות בריילי.אם כן אז סבבה,אם לא אז הן עוגנות בחוף או ננג. משם לריילי זה רבע שעה שייט בסירת מונית.
הגענו לריילי..
מהריילי לשדה תעופה בקראבי אתה לוקח סירת מונית לחוף או ננג, משם מונית לשדה 45 דקות בערך. -
קופיפי-ריילי ביץ-קרבייש מעבורות מקופיפי לקראבי,אני לא בטוח שהן עוצרות בריילי.אם כן אז סבבה,אם לא אז הן עוגנות בחוף או ננג. משם לריילי זה רבע שעה שייט בסירת מונית.
הגענו לריילי..
מהריילי לשדה תעופה בקראבי אתה לוקח סירת מונית לחוף או ננג, משם מונית לשדה 45 דקות בערך. -
קופיפי-ריילי ביץ-קרביבהמשך לשאלות בנושא יעדים אלו
אני עושה את פוקט ולאחר מכן הכוונה שלי לנסוע לקופיפי ולקרבי ( לא משנה לי באיזה סדר ) ולאחר מכן לטוס לקוסומוי
מה עדיף לי לעשות קודם כאשר פוקט ראשון כי כבר הזמנתי טיסה :
קו פי פי או קראבי
נראה לי קו פי פי ואז קרבי כי יש שדה תעופה מקרבי ואני יכול לטוס ישירות לקוסמוי ולחסוך מעברים רבים .
האם אני צודק ?
בסוף יצא ששאלתי ועניתי לעצמי ( במידה והדברים נכונים ) . -
קופיפי-ריילי ביץ-קרביכן קופיפי ואז קראבי,
קח בחשבון שיש רק טיסה אחת ביום מקראבי לסאמוי,
בשעה 13:40 2615 בהאט,
אז כדאי אולי להזמין אותה מראש,
לעומת זאת מפוקט לסאמוי יש 4 טיסות ביום (באותו מחיר אגב) -
קופיפי-ריילי ביץ-קרביתודה על העזרה!! -
יש מעבורת מקופיפי שעוצרת בריילי ביץ' מערבצריך פשוט לברר כאשר מזמינים כרטיסים, נדמה לי שיש מעבורת כזו פעמיים ביום. המעבורת כמובן לא מגיעה עד לחוף אז עוברים ממנה לסירות שלוקחות את המטיילים סמוך לחוף.