לטאת ``פאק יו`` - אגדה ?
-
שאלה למטיילי המזרח בהווה ובעבר - ובעיקר ליוצאי תאילנד : האם אכן ישנה לטאה בתאילנד שעושה מידי פעם קולות גרגור מוזרים שלאחריהן היא מוציאה קול שנשמע מאוד דומה לצמד המילים ``פאק יו`` ושמה בשפה המקומית נשמע גם כן דומה לצמד המילים הנ``ל ? השאלה רצינית לחלוט -
לטאת ``פאק יו`` - אגדה ?:Reגדול!! יש אכן יש לטאה כזו אבל מה שהיא מוציאה מפיה יותר נשמע כמו: GEKO.. זה נחמד לשמוע אותה. -
לטאת ``פאק יו`` - אגדה ?:Reתודה קרן , שמעתי שחשבת לקפוץ מעזריאלי , אולי במקום תיפני למטייל אולי הם יוכלו לפרסם כתבות שלך באתר שלהם ... בהצלחה בכל מקרה -
אם אני לא טועהזה חרק קטן ולא לטאה... בברכה רון. -
לטאת ``פאק יו`` - אגדה ?:Reחחח.... אל דאגה אני לא אקפוץ מאף מקום חוץ ממטוס בזמן צניחה חופשית.. -
לטאת ``פאק יו`` - אגדה ?:Reיש לטאה שהיא טיפה יותר קטנה מחרדון שנפוצה בתאילנד ובאזור. כל מי שפגשתי שמע ''גקו''. ''פאק יו'' זה באמת רעיון מקורי -
לטאת ``פאק יו`` - אגדה ?:Reתודה למגיבים , הסיפור שסיפרה לי בחורה שאני יוצא איתה הוא כזה : בזמן שהיה שלה עם חברות באיזור הצפוני של תאילנד , בעלת הבית עשתה להן פרצופים והייתה מאוד מגעילה אליהן ( והן לא מטיילות מהסגנון הרע , להיפך ...), ובחדר היה מעין אינטרקום שלא היה ברור תפקידו . ב -
לטאת ``פאק יו`` - אגדה ?:Reהיתה לי פעם חברה שהיתה צועקת fuck me והיא דווקא היתה קצת לטאה, אז אולי מישהו שמע אותנו כשהיינו בתאילנד, יש לי רק דבר אחד לומר על זה א.אם זה נכון ,אז אחרי שנפל לה הזנב הוא לא גדל בחזרה מעולם. ב.למישהו נראה שיש לטאה שצועקת ''fuck you''