ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סנדלי chaco

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    4
    5
    3787
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • hadmw
      hadmw נערך לאחרונה על ידי

אני רוצה לקנות סנדלי צ'אקו, אני לא זוכרת את שם הדגם אבל זה אלה שיש דגם דומה גם לשורש.. בכל מקרה המחיר הממוצע בשוק הוא בסביבות ה400 שקל(!!!) למרות שבמבצעי עודפים המחיר הוא 290-300 שקל - משמעותי ביותר. הבעיה היא שאין את המידה שלי (38). מישהו יודע במקרה איפה אני יכולה להשיג את המידה שלי במחיר נורמלי?! אני אפילו מוכנה לזרום על יד שניה, כל עוד הן לא משומשות יתר על המידה כמובן..
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • efi.shtain
        efi.shtain נערך לאחרונה על ידי

סנדלי chaco
        אני קניתי את שלי בזמנו,
        עברה שנה וחצי, הן עברו המוןןןן תלאות, ועדיין מחזיקות:)
        שווה את ההשקעה

לפעמים אפשר לראות אם יש דגם של שנה קודמת או משהו, ואז אפשר להשיג במחירים זולים יותר
        שלי עלו 230 שקלים כי זה היה דגם של שנה קודמת שנשאר במלאי
        • מתא
          מתא נערך לאחרונה על ידי

סנדלי chaco
          צ'אקו לא רואה את שורש ממטר, נקודה. לסנדל יש תו תקן בריאותי של איגוד הרופאים האמריקאיים ומרגישים את זה בענק...אני ועוד כמה חבר'ה שיש להם בעיות ברכיים/גב עובדים איתו כל יום ומרגישים את ההבדל בענק לעומת שורש.

הבעיתיות היחידה בקניה בעודפים היא שאין אחריות. יכול להיות שיהיו תקלות ויכול להיות שלא (סטטיסטית הסנדל יהיה בסדר גמור בשנתיים הקרובות) - וזה שיקול שכדאי לך לקחת בהאם להשקיע עוד 100 ש"ח ולקנות עם אחריות או לוותר עליה ולקוות שיהיה בסדר...

בנוגע לאיפה להשיג - פשוט תסרקי את החנויות שברדיוס של הבית שלך. באופן כללי יש מחסור של צ'אקו בארץ מכיוון שהמשלוח של השנה כמעט אזל לחלוטין מהמלאי במחסנים ובחנויות (ולא יגיע חדש עד האביב), ככה שבאמת שכל מקום שתמצאי בו את המידה שלך הוא חצי גן עדן Smile
          • smisrael
            smisrael נערך לאחרונה על ידי

סנדלי chaco
            זה ממש לא כל כך חד צדדי כמו שאתה מציג את זה.

צ'אקו הם סנדלים כבדות מאד, ביחס לשורש וזה לא בגלל הסוליית ויברם (אפשר לראות סנדלי הליזרד שהם עם סוליית ויברם והרבה הרבה יותר קלות, וסובלות מיחסי ציבור גרועים למדי בארצנו הקטנה).

ה3 שנים אחריות לא תמיד באות לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר

ובכלל המחיר גם לא זול בכלל ביחס לשורש שחלק מהדגמים מקבילים ואולי אפילו עושים עבודה טובה יותר, זה מאד אישי ותלוי במבנה הרגל וסגנון התנועה של כל אחד ספיציפית.

הייתי ממליץ למדוד, להרגיש היטב כמה סוגים ואז לקנות.
            • אכזבה מסנדלי צ'אקו
            • מתא
              מתא נערך לאחרונה על ידי

סנדלי chaco
              אין אמת אחת וברור שגם מצ'אקו יש אכזבות (כמו בכל מוצר).

נכון שצ'אקו כבדות יותר, אבל זה גם נותן יתרון - טיול עם משקלים. עם שורש לא הייתי ממליץ לאף אדם שרוצה לשמור על גוף בריא לטיי למספר ימים עם 10-15 קילו על הגב. עם צ'אקו זה אפשרי במידה מספקת. לעומת זאת אם מישהו מתכנן לטייל בחו"ל והמשקל חשוב לו - לא בטוח שהייתי ממליץ לו לקחת צ'אקו מהסיבה שברגע שהן לא על הרגליים - הן אכן תופסות משקל שגדול כפי 2 משל שורש.

אגב, האחריות של צ'אקו היא של שנתיים.

ובנוגע לליזארד (ואני גם אדם שמכר אותן בחנות) - הן בהחלט נהדרות וקלות במשקל בצורה חריפה ביותר...אבל המחיר שלהן שווה ערך או אף יקר משל צ'אקו בחלק מהדגמים. בעיניי אם כבר משקיעים סכות כזה של כסף עדיף לחשוב על הבריאות וללכת על צ'אקו. אם מישהו מחפש סנדל לטיולים של פעם ב ולא מעבר לכך - שייקח שורש או ליזארד.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון