נוהג לבוש בהודו
-
אני טסה ביום חמישי להודו, ומתכוונת להיות בצפון, לה, אולי רג`אסטן ואולי ורנאסי. השאלה שלי היא האם באמת, בניגוד לתאילנד, מתלבשים בהודו צנוע יותר? כלומר האם נהוג ומקובל להתלבש צנוע? זה לא בדיוק איזור של חופים אז בגד ים בכל מקרה לא משנה (אולי במעיינות החמים -
לבוש בהודו:Re1-יש מקומות מסויימים בהם כדאי לא ללכת חשוף מדי.כלומר,לא יקרה לך שום דבר אם כן אבל...את תלמדי בעצמך איפה כן ואיפה לא עפ''י המבטים שההודים לא יחסכו ממך (אולי אפילו איזה נסיון התחככות קל)... בד''כ בערים הגדולות וגם בתחנות רכבת ומקומות צפופים לא כדאי ללכת -
נוהג לבוש בהודו:Reבטוח תראי את כל הבנות בגופיות וחצאיות, אבל... אצל ההודים כתפיים הוא האיבר הסקסי של הגוף ויש להם נוהג לנעוץ מבטים ולגעת שזה מתאפשר ולכן על מנת לכבד את תרבותם ולהפחית את ההטרדות והמבטים אני ממליצה על מכנסיים וחצאית ארוכה בלבד וחולצות קצרות או גופיות עם צעיף -
נוהג לבוש בהודו:Reהי, כפי שכתבה קודמתי, האיבר שנחשב הכי ''סקסי'' בעיני ההודים, הוא הכתפיים. ניתן לראות זאת אצל הנשים שלובשות סארי, הבטן יכולה להיות חשופה מפה ועד הודעה חדשה, אבל הכתפיים כמעט תמיד (מלבד בפרסומות, לעיתים רחוקות) יהיו מכוסות. במקומות כמו גואה, אין בעיה לה -
תשומת לביש לשים לב באופן מיוחד ללבוש הולם במקומות מקודשים: מקדשים, אתרי קבורה, מסגדים, אתרים בודהיסטיים וכדומה. כמו כן, במידה ומבקרים בבית מקומי, צריך מאוד לשים לב. כללי הלבוש המקובלים במקומות אלה כתובים בספר. נסיעה טובה וטיסה קלה.
-
תהני.....סוף סוף, מחר(יום חמישי, הבנתי נכון?) את טסה תהני חמודה תשכחי מכל העולם ורק תעשי חיים