טיול לתאילנד ושכנותיה
-
אני מתכננת טיול עם חברות לתאילנד ואנחנו רוצות להוסיף עוד איזה מדינה שכנה אחת או שתיים,הזמן שאנחנו טסות הוא לחודש וחצי/חודש ושלושה שבועות.לגבי לאוס אנחנו די סגורות אבל אנחנו לא יודעות איזה עוד מדינה להוסיף קמבודיה/ויאטנם/מינאמר מפאת הזמן הקצוב אז אנחנו גם לא רוצות להעמיס יותר מידי...אשמח לשמוע המלצות וגם דרכי מעבר ממדינה למדינה
ועוד שאלונת-הטיסה הכי זולה שמצאנו בנתיים היא דרך airosvit אוקראינה.
מישהו נסע דרכם לאחרונה?ממה שקראתי עליהם אז יש לי קצת חששות לגביהם -
טיול לתאילנד ושכנותיההי לך,
אירוסוויט בסדר גמור,הדיילות לא מאוד נחמדות אבל המטוס טס ונוחת כמו שצריך.
אם תגיעי מוקדם לצ'ק אין ותבקשי'אמרג'נסי'(המושבים שנמצאים ליד פתחי החירום)יהיה לך גם מקום מכובד לרגליים.
אני טס אם אירוסוויט כבר 6 שנים כל שנה לפחות 6 פעמים.
אגב כמה שילמת? אני טס בעוד 3 שבועות לתאילנד עם 'אטיחד' דרך עמאן,וכל הסיפור כולל מעברי גבול,ויזות הלוך חזור והבאה באוטובוס לעמאן וחזרה,דרך פלייאיסט עלה לי 839 דולר(כרטיס ל-4 חודשים),כולל ה--כ--ל !
לדעתי שווה לקפוץ לקמבודיה לפחות לראות את 'אנגקור וואט',מדובר על נסיעת יום מבנגקוק כולל מעברים ובלגנים,בערב את שם.
יש עוד כמה מקומות נחמדים בקמבודיה אבל לדעתי בוויאטנם יש יותר מה לראות והכל כל כך קרוב וזול. -
טיול לתאילנד ושכנותיהסביבות 940 דולר,עדיין לא הזמנתי אני בהתלבטויות בגלל התהיות לגבי החברה..אני יודעת שיש יותר זול דרך הירדנים למשל אבל אני אישית מעדיפה לא לטוס מעל מדינות ערב.. -
טיול לתאילנד ושכנותיה
חודש ושבועיים אל תתכנני הרבה מעבר לתאילנד.
אולי מרכז לאוס בלבד
חודש ו3 שבועות זה כבר פרק זמן לתאילנד וצפון ומרכז לאוס
וזה מאד משתלב יחד
או תאילנד וקמבודיה
ויטנאם זו מדינה ארוכה מאד וכדאי לטייל בה לפחות חודש
"קפיצה " לאנגקור וואט היא יום נסיעה ארוך מאד שנכנס די עמוק ללילה, ולבקר במקדשים כדאי לשריין שלושה ימים
-
טיול לתאילנד ושכנותיהבזמן שאתן נוסעות תתמקדו בתאילנד ולאוס.
הקפיצה לקמבודיה היא יותר נסיעה ארוכה ומתישה של יום שלם מאשר קפיצה. ואם לא מטיילים מעבר בקמבודיה אז לא כדאי.