איך לדבר בחינם מחו"ל?
-
איך לדבר בחינם מחו"ל? -
יש לי ויברציות מה viber ...יעלי, גם לי. אבל בטח לא מהסיבות הנכונות.
-
יש לי ויברציות מה viber ...ריקי תודה
ג׳מוס גם
אלונה לי יש קונסטרוקטה 1000 סל״ד בסחיטה
זאת סיבה נכונה? -
יש לי ויברציות מה viber ...1000 סל"ד? ריספקט -
יש לי ויברציות מה viber ...ראיתי הרבה חבר'ה טובים אז נכנסתי.
אלונה איזה מזל שאת פה כי גם אני לא מבינה מילה.
ראיתי אייפון. לא מזמן רק למדתי מה ההבדל בין אייפון,אייפד , ואייפוד ( כבר חשבתי שאני מצטיינת אחרי ההבנה), בארה"ב המוכר הנחמד גם לימד אותי מה זה 3G (נסעתי עד ארה"ב בשביל ללמוד).
אבל עכשיו........
לא מבינה למה הם מפתחים כ"כ מהר? שיתנו לציבור גם זמן ללמוד.
וחברים שאתם כותבים תנו בסוף מילון מונחים.
פעם שיחות לארץ חינם בחו"ל שמעתי מסיפורים שהיה הכי פשוט, קושרים את האסימון בחוט.בארה"ב היו כושים שמשיגים לך את המספר, זול חסכוני ופשוט. היום בשביל שיחה חינם לארץ צריך לקנות אייפון,סמרטפון,מחשב נייד, ואתה צריך שגם לחמותך יהיו את כל המכשירים הללו בבית, אחרת איך תדבר איתה מחו"ל? ותשאל אותה וואטס אפ? או תזמין אותה לטנגו.
העיקר שהשיחה היא חינם.
כמה אני מתגעגעת לגלויות בדואר מחו"ל, לצפות שהדוואר יגיע ולקרוא איפה הם טיילו, התקופה שעוד הצלחתי לעקוב אחרי החידושים.
-
יש לי ויברציות מה viber ...גלוש, שמת לב שמוטיב הכושי חוזר אצלך תמיד?
יוחזר הדוור לאלתר.
-
איך לדבר בחינם מחו"ל?היי ג'מוס, היית צריך לקחת אותי. הרבה יותר זול!
רק בעית אבטחה קטנה (כמו בכל האפליקציות)... אתה צריך לאבטיח לי א. ערב + מלון 3 כוכבים, (סה טו)... עדיין יותר זול
ארנון
יאללה, הולך להזיע בפרהסיה
-
וואטס אפ לכושי, ווויבר(ציות) מהמכונת כביסהאלונה דרלינג,
גלי צודקת.. הדוור מצלצל פעמיים, זה יקר בחו"ל
... לא עדיף כושי? הוא מקסימום הופך את עורו
.. .
ואגב, אלונה, יש לנו ליידי קריסטל, ליידי אמיתית, לא כמו קריסטל משושלת.. אני נאלץ לשבת עליה כשהיא סוחטת ורועדת
, כי היא ממש רוקדת... אחת לחודש, בלהט הסחיטה, נשרפים לה הפיוז והחוטים והטכנאי, שכבר מכיר אותה מכל זווית אפשרית, רמז לנו שכדי לשקול להחליף את הליידי... אבל יש לה יכולות שאין כבר למכונות הצעירות בימינו... אין כמו הנסיון בחיים, של כביסות אני מתכוון.. וסחיטות...
.
אבל מה אני לא אעשה לחברה טובה.. 500 שקלים והיא שלך, כולל הובלה, פיצה וקלצ'ונה...
עם כל האפליקציות והסמרטפונים והלפטופים והטאבלטים והנוטבוקים וכל יתר המילים היקרות - צריך טכנאי צמוד לטיול
...
הכי הכי כיף, באמת הכי כיף, בלי סלולרי ואינטרנט ומחשב ויתר אביזרי התקשורת האלה... להתנתק באמת מהעולם (כמובן, כשהילדים לידך
)..
מישהו זוכר איך לפני 20 שנה, כשטיילנו למזרח היינו קובעים עם ההורים שנתקשר מתי שהוא בשישי בצהריים וגם זה אם לא נהיה בטרק או על איזה אי?? הזוי, משפחת קדמוני...
מכל האפליקציות שצוינו כאן באשכול וברובם אני מצויד, אני הכי אוהב למצוא טלפון ציבורי באמצע הרחוב, לשלוף את כרטיס החיוג של קווי זהב ופשוט לחייג להורים... ככה זה כשיש חבילה של 240 דקות ב- 20 שקלים בערך... כן, למספרים נייחים.. אני נעמד באמצע פריז ומתחיל להתקשר לחבר'ה מהצבא, לשכנים, קולגות מהעבודה, מכוני סקרים.. כל מי שיש לו מספר נייח... סתם כי בא לי לדבר
..
טוב, יצאתי.. כעברתי לי המחשב, ראיתי כושים ומכונות כביסה וישר נראה לי מעניין
..
רק בשמחות!!
אורן -
וואטס אפ לכושי, ווויבר(ציות) מהמכונת כביסהיקירי (ואין לך מושג עד כמה)
התחברתי מאוד לתובנות שבכחול. למעט מילה "כביסות".
ובאמצע פריז אני מעדיפה ללחוש באוזן ולא לשפופרת של טלפון ציבורי.
רק בשמחות, אורן, רק בשמחות.
אלונה -
וואטס אפ לכושי, ווויבר(ציות) מהמכונת כביסהלושה יקרתי.
מכל הסיפור הארוך שלי, רק את הכושי ראית?
אני מבינה שאצלך משחק תפקיד כושי/ דוור עם מכונת כביסה.
הרשי לי לא להרחיב.
בשמחות! -
זכרונות מהטיול במזרח (הרחוק וגם אירופה)אורן,
הזכרת לי את מה שכבר הספקתי לשכוח, איך היינו הולכים למרכזיה בג'י.פי.או , מזמינים מהמרכזנית שיחה לישראל ומתייבשים על הספסל
3-4 שעות עד שקוראים בשמינו ומפנים אותנו לתא הטלפון שם מחברים אותנו לשיחה.
דבר דומה היה לנו גם בבוקרשט שם יצא לי להיות חודשיים מיד אחרי שהקומוניזם נפל, כשעוד לא היו קווי חוץ ועל טלפונים ציבוריים לא היה על מה לדבר. אבל שתי שטרות של דולר פתרו את הבעיה, ומהפעם השנייה תוך דקותיים קיבלנו קו.
היו זמנים שהיה צריך לעבוד קשה בשביל לדבר עם הבית...
-
יש לי ויברציות מה viber ...יקירותי,
כושים והרבה יש ב(דרום) אפריקה.
הררי הכביסה המשפחתית שם מכובסים, מגוהצים, מקופלים, ומחכים לך מבושמים בחזרתך למלון - והכל בפחות משיחת טלפון מחו"ל.
אומנם אין הרבה WIFI אבל הסטיק הסלולרי הוא בחצי חינם ואף פחות, ויאפשר גישה חינמית לכל מכשיר נייד, נייח, 3G, מכול מקום נידח ככל שיהיה.
בהחלט בשמחות וכמה שיותר
ינינה
-
איך לדבר בחינם מחו"ל?ורק אני נוסעת לחו"ל בלי לפטופ, לא מתחברת לאף אחד ולא מתקשרת לאף אחד (גם לא להורים - על אף חוסר שביעות רצונם. שולחת SMS להגיד שנחתנו בשלום ובכך מסתיימת התקשורת), מודיעה לעבודה שאני נוסעת בלי הנייד כדי שחס וחלילה לא יחפשו אותי לדברים "דחופים", הילדים תמיד איתי ואני לא צריכה להתקשר אליהם, ואני נהנית לגמרי מאפליקצית ה-NLM שלי (NATURE, LAKES, MOUNTAINS).
מומלץ בחום!
אוסי
-
wi-fi בפריזלמה סתם בהעלבות, ג'?
אומר בקלילות שאין וי-פי חופשי באירופה, בעוד בכל פארק פריזאי, ספריה, מקדונלדס, שלא לדבר על מלא בתי קפה, יש הוטספוט בחינם. ככה יפה?
מפה שמראה איפה יש וי-פי של העיריה - יש לפתוח את הלינק ואז ללחוץ על האייקון החמישי משמאל בשורת האייקונים שלמעלה, מעל המפה, כדי לראות איפה מחלקים וי-פי בחינם בלי לעמוד בתור (משבע בבוקר עד אחת עשרה בלילה).
http://plan.paris.fr/
מפה שמראה הוטספוטס חינמיות בבתי קפה שונים ברחבי פריז.
http://www.cafes-wifi.com/index.php?option=com_content&t ask=view&id=291&Itemid=291&ed=131
טוב? בסדר? אפשר לדבר עם סבתא בלי לספור דקות? נגמרו התירוצים לא לנסוע לפריז?
-
wi-fi בפריזסליחה סליחה ריני
בשוויץ,כלום,נאדה
ביער השחור,כלום,נאדה
בפרייבורג , כלום נאדה
גם בקולמאר כלום.
ככה זה כשאתה לוקח את שתי הסבתות איתך.לא צריך להתקשר....
אבל עכשיו כשאני יודע ממך דבר או שניים זה בהחלט עושה חשק להגיע לפריז
ג'מוס -
wi-fi בפריזשני קישורים לחיפוש רשתות אלחוטיות Wi-fi Hotspots.
בוקר טוב, ארנון
-
אפרופו חינםסעו ותהנו
יוסי
-
יוסי זה ג ד ו ל ! -
בהולנד מצאנו (כמעט) בכל חור wi - fiחינמי. ובטח שבמרכזי הערים ו/או העיירות, בתי קפה, כפר נופש וכיוצ"ב.