כרטיסים לכדורגל במינכן
-
שלום לכם,
אנחנו צפויים להיות בשבת ה-11 בפברואר במינכן ואף על פי שאני לא נמנע אל האוהדים השרופים חשבנו שזאת יכולה להיות חוויה ללכת למשחק כדורגל באותו יום, אז התמזל מזלינו ויש באותו היום משחק בין באירן מנכן ל-Kaiserslauten שיודעי דבר טוענים שזה משחק שמבטיח חוויה אך כשהתחלנו לבדוק מחירי כרטיסים הסתבר שמחיר הכרטיס הוא סביב ה-140 יורו שזה בהחלט מעל לתקציב שלנו, האם מישהו יודע על דרכים בהם ניתן להוזיל את הכרטיס, אשמח לקבל עצות
תודה -
כרטיסים לכדורגל במינכןהייתי לפני מספר שבועות במשחק של באיירן. שילמתי עבור כרטיס 300 שקלים (לא כולל דמי משלוח בסך 100 שקלים ועוד עמלה בסך 30 שקל)
קניתי דרך אתר seatwave, שהוא אתר שמקשר בין מוכרי כרטיסים לקונים.
לגבי המשחק המדובר, הנה הלינק:
http://www.seatwave.com/bayern-munich-tickets/allianz-arena- tickets/11-february-2012/perf/459622
כרגע המחירים שם החל מ70 פאונד (400 שקל, פחות מ150 יורו, אבל עדיין לא הכי זול). כדאי לעקוב כי יש מצב שהם טיפה ירדו. בנוסף, אחרי שנרשמים לאתר לעתים, כעבור מספר ימים מקבלים קופון הנחה של 10 אחוז מה שמוזיל את העניין.
הכרטיסים נשלחו אליי בUPS וחיכו לי במלון.
אם יש לך אפשרות כדאי מאוד ללכת. האליאנץ ארינה הוא איצטדיון מדהים ביופיו, וזו חוויה אדירה. בת הזוג שלי כלל לא אוהבת כדורגל והיא מאוד נהנתה. והמשחק המדובר הוא של באיירן נגד הקבוצה של איתי שכטר, אז בכלל... -
כרטיסים לכדורגל במינכןתודה רבה אבדוק ואעדכן מה התוצאות -
כרטיסים לכדורגל במינכןנראה טוב!
אם יש המלצה אז יותר טוב.
מלבד פולהאם לא מצאתי קבוצה באנגליה.
מענין למה?
דובי -
כרטיסים לכדורגל במינכןהמחירים באתרים האלו- טרוף מוחלט! המשחק מול קאיזרסלאוטן הוא משחק בקטגוריה B, כלומר שמחיר הכרטיס המקסימלי במכירה ישירה הוא 60 יורו (למקום באמצע למטה) ומחירי הכרטיסים יורדים עד 30 יורו שעוד ניתן בטח יהיה להשיג.
עכשיו, לגבי המשחק הספציפי- לא מדובר עם המשחק הכי אטרקטיבי בעולם ולכן אפילו די סביר שהאיצטדיון בכלל לא יהיה מלא לגמרה (כלומר- ביום המשחק יהיה ניתן להשיג כרטיסים בקופה). מכירת הכרטיסים הרשמית עוד לא החלה אך יש גם אפשרות באתר של הקבוצה להרשם הרשמה מוקדמת לתור לכרטיס עתידי, גם ההרשמה המוקדמת למשחק הזה עוד לא החלה (שוב, כנראה עניין של אטרקטיביות). בכל מקרה, באתר מפנים לאתר של VIAGOGO בו אפשר להשיג כרטיסים במחירים מאוד סבירים (גם בו טרם החלה מכירת הכרטיסים למשחק הזה). המלצתי מנסיון לא מועט בצפיה במשחקים בגרמניה- המתן עוד קצת, אם אחרי ההרשמה המוקדמת, אחרי המכירה הרשמית באתר ואחרי המכירה של עודפי כרטיסים ב-VIAGOGO תשאר בלי כרטיסים, רק אז תפנה לכל מיני אתרי תיווך למינהם.
ורק בשביל פרופורציה- כרטיסים למשחק הצ'מפיונס ליג הקרוב מול ויאריאל, משחק אטרקטיבי פי כמה וכמה, נמכרים באתר הרשמי ב-80 יורו לכרטיס במרכז המגרש כמעט על הדשא, לא הייתי בכלל מהרהר על להוציא 140 יורו על משחק ליגה. כדורגל בגרמניה זה דבר זול.....