בגדים למלאות בתאילנד?
-
לפי אחת ההודעות בפורום הבנתי לאם אני מלאונת - מידה 42 אין לי מה לסמוך על הבגדים של התאילנדים, כי הכל מידה 34 38 כי הם כל כך קטנים. מה אני אמורה לעשות? יש מישהו שיודע? שהיה? שגם לא מצא בגדים? או שהיא פשוט הגזימה? תעזרו לי אני אוטוטו טסה -
בגדים למלאות בתאילנד?:Reאם את מתכננת טיול קצר אז קחי מהארץ, ומה לעשות, אל תקני בגדים בתאילנד - מה לעשות, הן רזות מאוד. בטיול ארוך בטוח תמצאי בגדים במקום אחר. ואם ההתעקשות היא על תאילנד, אני מכיר מישהיא שפשוט בלת בררה קנתה את הבגדים במחלקת בגדי הריון י. -
בגדים למלאות בתאילנד?:Reאני טסה לכמעט חודשיים , לא מתאים לי לסחוב בגדים. אוף איזה בעסה מה אני אכנס למחלקת בגדי הריון? ממתי בבסטות באיים ובצפון ימכרו לי בגדי הריון? מה אני הולכת להידפק? -
אני חושבתשמידה 42 תוכלי למצוא.וחוץ מזה-יש מספיק מקומות בתאילנד בהם אפשר לתפור בגדים בהזמנה מיוחדת וממש בזול. -
תודה ..תודה על העידוד , אמא שלי הציעה שאני יביא תופרת מהארץ צמודה ... סתאם. אני מקווה שיהיה בסדר אם לא אני יראה לתאילנדיות האלה איך אוכלים כמו שצריך. -
נסחפתנסחפת לגמרי, 42 זה ממש לא מלא תבלי ותעשי הרבה שופינג י. -
לעדיאת לא הולכת `להידפק` אלא להנות. מידות גדולות קצת יותר קשה להשיג אבל יש ובעיקר בקניונים הגדולים, בחנויות הכלבו וברשתות. באיים ובדוכנים תוכלי למצא שרוולים וטי שירט גם במידות שלך. תהני! -
בגדים למלאות בתאילנד?:Reהתאילנדים לא אוכלים בכלל לחם בגלל זה הם רזים -
לעדי:Reהי עדי, אני כתבתי את ההודעה על מידה 34-38, אז אולי כדאי שאנסה להבהיר את המצב: שרוואלים תוכלי למצוא בלי בעייה, בכל מידה, כי הם די רחבים ונוחים גם ככה. בכל איזור הקוואסאן בבנקוק יש דוכני שרוואלים בכל הצבעים והמינים. (רק אל תכבסי אותם ביחד עם הבגדים הא -
בגדים למלאות בתאילנד?:Reמנסיון שלי ושל אשתי, אין בעיה למצוא בגדים בכל גודל, מידות גדולות אולי קצת יותר קשה. יש לציין - יש תאילנדים שמנים ויש להם מה ללבוש. הבעיה הגדולה - למצוא בגדי ים וחזיות במידות גדולות וזה אפשר למצוא בכל הקניונים הגדולים. כמו כן ישנם רשתות כמו שקם מצויינות
קניונים טובים
הרשת -
בגדים למלאות בתאילנד?:Reעדי יקירתי, עשית מעצמך דאבה שצריך קונטיינר רק בשביל להעביר אותך לתאילנד. קודם כל אל תילחצי מכל הסיפור כי זה לא היסטרי. לרוב בתאילנד הולכים עם שרוולים, וזה כידוע לך ללא מידות, זה פשוט מכנס גדול. אז אולי יהיו סוגים שלא יהיו לך יפים, אז פשוט תסתפקי בשני סו -
אחות יקרה אין לך מה לדאוג !עדי יקרתנו!!! אז קודם כל באמת עשית מעצמך דבה ולא נשמע לנו שאת כזאת. דבר שני אנחנו מצטרפים לדעות האחרים , כחי איתך מכנסים קצרים וארוכים (1 מכל סוג כמובן) שאהבת, חזיות ותחתונים (כי זה לא תופס מקום ומשקל וחבל לחפש שם כי לא תמצאי מה שאת רוצה מנסיון) ואת ה