Beit Shalom/Japan address
-
Do you know where can I get Beit-Shalom address in Japan? -
שאלה ?ויהיו עודלא יודע מה קרה לי פתאום השגעון הזה הודו או בעצם צפון הודו כרגע החלטתי אין עוד כרטיס אין עוד כלום אבל מחר אני אטפל בשגעון הזה ומהר. כמו שהבנתי את החיסונים אני יכול לעשות במטייל ,כרטיס נקנה מאיסתה ממול ישר לדלהי וגם ביטוח . הכיוון צפונה וכמה שיותר מהר -
היי עפיפוןמתרגשת בשבילך...כן...הודו בהחלט שווה התרגשות... בקשר למסלול-אין המון אופציות- דלהי-מנאלי-לדאק-פרוואטי ואלי(קסול והכפרים)-דרמסאלה-אמריצאר-רישיקש-ורנאסי. הסדר לא חשוב (זה תלוי באנשים,במוזה ובמזג-האויר)... אני מציעה שתדפדף קצת אחורה בפורום,קרא כתבו -
צפון הודואז כמו שאת רואה יעלי אני לא נרדם ,נידנודי הודו . אז אוקיי אני בדרך הנכונה יש התחלה. נחיתה - בדלהי בלי להתקשקש יותר מידיי ותכף מנלי לפי המלצתך לפי הסדר שכתבת פחות או יותר תודה על נקודות הציון רשמתי על נייר ...הטיול הזה יהיה סבבה יאללה חברים שפכו כל -
איזה כיף..........כל הכבוד על הספונטניות - סע ותהנה אל תתכנן יותר מדי, תגיע לדלהי, מיין באזר, אוטובוס למנאלי, ומשם הכל פתוח. יש כאלה שלא אוהבים את המילה שאשתמש בה כרגע, אבל הכל שאלה של זרימה. פשוט תזרום..........תפקח את העיניים בבוקר ותחליט היום בא לי לעזוב ולסוע ל.... -
רגע...נשימהאת החיסונים ניתן לעשות גם בלשכת הבריאות (ברחוב הארבעה) וזה יהיה זול יותר מבמטייל. כרטיסי טיסה מנסיוני (ונסיון אחרים) איסתא היא לא הסוכנות המומלצת ביותר. ניתן למצוא מקומות ומחירים זולים יותר דווקא בסוכנוית קטנות אחרות. זה כיף שיש התרגשות והתלהבות אבל קצת -
תמיכה לעפיפוןשלום לכל החברים היקרים, אתם לא תאמינו - זה קטע מצחיק. בן דודי היקר החליט, בלי לומר לאף אחד שהוא טס להודו, מהיום למחר. כן, בן דודי הוא העפיפון שעניתי לו בהודעה הקודמת (בלי לדעת שזה הוא). מהיכרות אישית וקרובה שלי איתו, הוא מתלהב מהר ומצטנן מהר, אז בבקש -
בטח תודה לכולםבייחוד עופרה וזה מפני שאני משוחד וכן כן כן יהיו עוד הרבה שאלות ברגע שהכרטיס יהיה מוכן -
עפרהתגידי לו שלא יבנה על איסתא כי לא ימצא שם את מבוקשו...שיחפש בחוץ.. ולך, עפיפון, בהצלחה -
עפרה:Reיש למישהו המלצה על סוכנות טובה לכרטיסים - איסתא פשוט מגעילים לדעתי -
''נסי את ''אופיר טורס