מטוסים 747 של אלעל
-
חייבת לשאול אותך גם...****************************תמיד יש סיכוי. לא הייתי בונה על זה. הטיסה די מלאה.
אם אתם שניים ויש לכם שתי הזמנות נפרדות, אז הנה הצעה: תתקשרי לאלעל ותבקשי לקשר בין ההזמנות (אי אפשר לאחד).
בכל זאת כל אחד בוחר לבד.
שתעשו צ'ק אין באינטרנט, אז שאחד יכנס, יקבל לאשר גם את השני באופן אוטומטי
אין קשר בין בחירת מושבים ומה שכתבת.
היתרון הוא ברור - *את* בוחרת את המושבים. אחרת , תגיעי לשדה ותקבלי מה שנשאר.
27 שעות לפני הטיסה עושים צ'ק אין באינטרנט. במידה ויש מקומות יותר טובים, אפשר לשנות.
בשדה, צריך עדיין לעשות ביטחון כמו כולם , ואז לגשת לדלפק ה EXPRESS CHECK IN שאולי יהיה בו תור קטן יותר.
לגבי טרקלין. יש את טרקלין דן. למיטב זכרוני יש אחד באיזור C ואחד ב B. (הטרקלין של אלעל נמצא ב D ולא תוכלי להכנס אליו. רק ביזנס/ראשונה או מתמיד זהב ומעלה).
לכל כרטיס אשראי יש הסדרים. במידה ואין לך כרטיס קורפורייט/ביזנס אז ותרי על הרעיון. צריך הרבה נקודות ולעיתים גם כסף. גם הטרקלין הזה לא משהוא.
ביטוח- אף פעם לא לקחת את המוצע עי חברת האשראי. חפשו את הביטוח הטוב ביותר. לא לחסוך -
חייבת לשאול אותך גם...****************************נוסע מתמיד זהב ומעלה - מראש וללא תשלום.
כל אחד אחר - רק בצ'ק אין, באם יש מקום, תמורת 250$
ומנסיון - המקומות הללו נגמרים צ'יק צ'ק -
חייבת לשאול אותך גם...****************************האם יש לך מידע גם על החברה הירדנית
לתאריכים 3\19 חזרה 4\5
איך המטוס ,מסכים ,האם כדאי לשבת קדימה
מה אפשרויות השידרוג,אוכל
וכל מידע אפשרי -
חייבת לשאול אותך גם...****************************אני טס אל על לבנגקוק ב10/12 בשעה 2305.האם יש מקומות בביזניס ב250$ ואיך אני אצליח להשיג 4 מקומות? ובאיזה מטוס מדובר?תודה -
חייבת לשאול אותך גם...****************************לא. אין אפשרות שכזו בטיסה הזו בכלל.
-
חייבת לשאול אותך גם...****************************אני לא טס עם הירדנים, אז לא מתמצא. -
חייבת לשאול אותך גם...****************************כל מטוסי ה747 של אל על הנוכחיים הם מדגם 400 זאת אומרת לכלם יש מסכים אישיים.וכנ"ל ה777 . כל הג'מבו הישנים הוסבו למטען.
בחלק מהמטוסים למסכים בלי מגע אלא פועלים על שלט.
לעומת זאת בטורקיש שאיתם טסנו לפני שבוע במטוסי האיירבוס 340 בכולם מסכי מגע עם vod , משחקים וכו' שלא לדבר על מרווח יפה , ערכת שינה שמקבלים כיסוי לעיניים , גרביים, אטמים להמראה ונחיתה ומברשת ומשחת שיניים. קיבלנו במתנה אפילו נעלי בית שנותנים למחלקת עסקים. שפע של משקאות חריפים ושתיה קלה ואוכל כשר טורקי טעים.
-
חייבת לשאול אותך גם...****************************היי
אני טסה ב 13.12
איך אתם נכנסים לפרוט המושבים?
לא הצלחתי להכנס
ברגע שקראתי את ההודעה הזו נכנסתי לכרטיסי הטיסה שלי
מצוינים לי מושבים, אבל אני ובעלי לא ביחד, האם אפשר לשנות? -
מטוסים 747 של אלעליציאה מהארץ ב27.12 בשעה 23:05
מטוס 747-400 ככה כתוב בכרטיס טיסה
האם יש מסכים אישיים?!
והמטוס מרווח או מהישניםםםםם -
מטוסים 747 של אלעליש מסכים אישיים
המטוס לא מרווח -
מטוסים 747 של אלעללרוני הנוסע אם התורכים
לא שיש לי זכות להגיד לך באיזה חברה לטוס
רק שתשמור לעצמך את כל הטוב שהם נתנו לך
מדינה ששולחת מחבלים להרוג את מיטב בננו
בתוענה של סיוע הומניטרי
שיהיה לך המשך טיסות נעימות -
מטוסים 747 של אלעלמטוס 747 של אלעל הכולל מסכים אישיים (כל המטוסים כוללים מסכים אישיים). המטוס אינו חדש, כמו כל ה 747 של אלעל. אבל זה בכלל לא משנה.
יש מושבים במחלקת עסקים הנמכרים עם שירות מח' תיירים, בתוספת 250$. יש כרגע 17 מושבים כאלו פנויים. אפשר לרכוש רק בצ'ק אין.
המטוס מלא מלא מלא. מקווה ששמרתם מקומות ישיבה. -
מטוסים 747 של אלעלהבנתי שהמטוס מלא האם גם מח' ביזנס התמלא או שרק בצק' אין מותר וניתן להמיר למח' רק אוקנומי , שוב אני רכשתי את הכרטיסים של הטיסה דרך תאי אירלין. -
מטוסים 747 של אלעלב 15 לדצמבר הטיסה אכן מלאה.
יש 20 מקומות במח' עסקים עם שירות תיירים.
לצערי, בטיסה האחרונה שלי, שכחתי לשאול בצ'ק אין האם גם בעלי כרטיס של תאי זכאים לשירות הזה.
הכי טוב - תתקשר לאלעל *2250 ותשאל.
ב 1 לדצמבר בחצות ועשרים , יש עוד מקום באקונומי. בכל מקרה יש 17 מקומות פנויים במח' עסקים עם שירות תירים.
-
may east תכנס בבקשה:היי הבנתי שאתה מבין בכל העניין של הטיסות
נכנסתי לאתר של אל - על ולא ניתן לעשות צ'ק אין מכשיו
הטיסה שלי היא ב27.12 בשעה 23:05
האם אתה יכול לדעת אם נשאר מקומות בטור האמצעי(השורות של ה4 מושבים)
בקידמת המטוס?!?!?! שורות 28-29-30 בערך?!?! -
מטוסי 747רציתי לשאוך האם בטיסה של ה25 לינואר הדילת מיכל תהיה בטיסה ? האם יש לה חבר והאם בכסא 24 A יש חור?
בנוסף איזה סרטים יוקרנו בטיסה בראשון לפברואר ? מי יהיה הטיס ? והאם הוא היה בטיסת 15 או 101 הפיתון השחור ?
האם ניתן להכניס חלב בקפה ומאיפה החלב האם חלב עיזים או פרה ?
בנוסף רציתי לשאול כל כמה זמן מחזקים את הברגים של הגלגלים ב747 ? והאם זה נכון שב777 יש חיזוק ברגים אטומטי ללא מגע יד אדם ?
התשובה לפאטטיות היא ציניות אין ברירה
-
like -
מטוסי 747חשבתי האם בכלל שווה להגיב לקשקוש שלך.
אז זהו -- שלא.
-
מטוסי 747ואם לא הבנת,
זוהי ציניות כתגובה לפטטיות של התגובה שלך. -
may east תכנס בבקשה:הי,
צ'ק אין אפשר לעשות רק החל מ 27 שעות לפני הטיסה.
אבל את יכולה להכנס לאתר אלעל ולבחור ב "ניהול הזמנה" בצד שמאל, ולראות בתוך ההזמנה את פירוט המושבים המוקצים לך, וגם לשנותם.
כרגע אין שום רביעייה פנוייה.
יש 3 רבעיות חסומות ב 41,42,43
גם מושבי המחיצה (עבור תינוקות) פנויים אבל חסומים כרגע
26
36
46