כרטיס סים בדרום אמריקה
-
אהלן, אני מעוניינת לקחת פלאפון מהארץ ולקנות בכל מדינה כרטיס סים.
אם מישהו יודע, אשמח לדעת כמה עולה שם הכרטיס עצמו בכל מדינה(הבנתי שזה אמור לעלות כמה שקלים), ואם זה באמת יוצא זול להתקשר מחול לארץ בכרטיס שקניתי שם או שזה יוצא זול רק לשיחות בתוך היבשת? תודה -
אני מצטרפת לשאלה...לגבי שיחות נכנסות- אם מתקשרים אליי מהארץ כמה זה עולה לי בערך?
וכשקונים שם כרטיס סים- קונים כמו ביג טוק כזה או שזה קו פתוח? -
כרטיס סים בדרום אמריקהתשובות :
*אם מישהו יודע, אשמח לדעת כמה עולה שם הכרטיס עצמו בכל מדינה(הבנתי שזה אמור לעלות כמה שקלים) ?
# בדיוק
*ואם זה באמת יוצא זול להתקשר מחול לארץ בכרטיס שקניתי שם או שזה יוצא זול רק לשיחות בתוך היבשת? תודה
# זה עולה 1.5 עד 2.5 שקל לדקה. זה מחיר מטורף אבל זול פי 3-4 ממה שתשלמי לכל חברה מישראל כולל הסים הבינלאומי שמוכרים בארץ
## ביבשת זה שיחות מאוד זולות
### תתקשרי לארץ אך ורק באמצעות סקייפ (לקו רגיל או סלולר) וזה יעלה לך 7 אגורות עד 1 ש"ח לדקה - הכי זול בעולם
*לגבי שיחות נכנסות- אם מתקשרים אליי מהארץ כמה זה עולה לי בערך?
# זה יוצא בדיוק, על האגורה - 0 ש"ח

*כשקונים שם כרטיס סים- קונים כמו ביג טוק כזה או שזה קו פתוח?
# כן, זה ביג טוק. משלמים מראש על השיחות (פרי-פייד). זה הכי פופולארי ביבשת.
@ המלצה חמה - עזבו אתכם מ SIM. בא לכם שיבלבלו לכם תמוח ביבשת ? אם אין ברירה אז קונים סים וזה לא עולה לכם לקבל שיחות אבל את התקשורת תעשו רק ב SKYPE או גוגל טוק - המחירים שם הכי זולים בעולם
איתן
הוסטל ריוונדל,
מיראפלורס לימה פרו
-
כרטיס סים בדרום אמריקהתודה על התשובה עשית לי סדר בראש, רק לגבי העניין שאם מתקשרים אלי זה לא עולה- איך זה יכול להיות? בטח מהארץ ישלמו הרבה -
כרטיס סים בדרום אמריקהככה זה עובד בכל העולם. אתה לא משלם על שיחות אליך כשיש לך קו מקומי.
אתה כן משלם על שיחות אליך אם יש לך קו שהוא מחוץ למדינה (כמו סלקום במדינה אחרת).
מהארץ ישלמו כ 5.5 שקל לדקת שיחה אליך
תגיד להורים לעשות חבילת דרום אמריקה וזה יעלה להם 1.5 ש"ח לדקה
או לחלופין להתקשר אליך מסקייפ וזה יעלה להם 1 ש"ח לדקה
איתן
הוסטל ריוונדל,
מיראפלורס לימה פרו -
כרטיס סים בדרום אמריקהומה לגבי הSMS?
מה יוצא המחיר של שליחת הודעה עם סים מקומי?
וגם כהמ משלמים מהארץ אם שולחים לי לטלפון מקומי? -
כרטיס סים בדרום אמריקהאחלה תודה רבה! -
סתם הערה קטנה לגבי שיחות נכנסותלא בכל העולם לא משלמים על שיחות נכנסות לקו מקומי. בארה"ב משלמים גם על שיחות יוצאות וגם על נכנסות, ולא משנה מאיפה מגיעות השיחות הנכנסות (ואני מדברת על קו אמריקאי למהדרין). הרב כאן אולי צעירים מכדי לזכור, אבל גם בארץ, כשרק התחילו עם הטלפונים הסלולאריים, והיתה רק רשת אחת (פלאפון), התשלום היה גם עבור שיחות יוצאות וגם עבור נכנסות.
למיטב זכרוני, גם במדינות כאלה ואחרות באירופה זה עובד ככה. -
סים חדש שמתאים לכל העולם בפלאפון הרגיל.בלמטייל"-ישיש כרטיס סים חדש שמתאים לכל העולם בפלאפון הרגיל.ואז לא צריך להחליף כל פעם וזה מאד נוח.
קניתי את הסים -ב"למטייל", אך יש להניח שאפשר להשיג אותו גם במקומות אחרים.
אפשר לקחת כל פלאפון ישן ולא יקר ולהכניס בו את הסים הבינלאומי שמתאים לכל ארצות העולם.
-
תודהאבל ראיתי ששלמת על הכרטיס 150 ש"ח - שזה לא מעט. האם בכל מדינה אפשר לטעון דקות של איזה חברה שרוצים? או שזה מוגבל לחברות ספציפיות? -
או שמא יש לי טעות בהבנה,ומדובר על כרטיס ישראלי למהדרין, שאיתו עושים ROAMING בכל מקום והמחירים בהתאם? אשמח להבהרה.