שפינדל בצ'כיה -האם מומלץ?
-
היי. , אשמח לקבל המלצות/ חוות דעת על האתר.. מדובר בחופשת סקי ראשונה , התכנון הוא לאמצע פברואר וחשוב לנו גם חיי לילה .. תודה
-
שפינדל בצ'כיה -האם מומלץ?לפני 3 שנים הייתי בשפינלרוב לחופשת סקי ראשונה מזה המון זמן ומאוד נהנתי. היה לנו אחלה שלג, מחירים זולים ואוכל טוב. לגבי חיי לילה יש כמה פאבים אבל אי אפשר לקרוא לזה חיי לילה תוססים. -
שפינדל בצ'כיה -האם מומלץ?אם חשובים לך חיי הלילה - ואין בעיה של תקציב אז תחליף את האתר למשהו אוסטרי -
שפינדל בצ'כיה -האם מומלץ?בהשוואה של חיי לילה בלבד, אני לא חושב שברוב עיירות הסקי האוסטריות הממוצעות (ואני לא מדבר על מאיירהופן, אישגיל או סן אנטון) חיי הלילה תוססים יותר מאשר בשפינדל.
כאתר למתחילים הוא בסה"כ בסדר גמור. -
שפינדל בצ'כיה -האם מומלץ?תודה על המידע , אבל לאחר שיקולים רבים כנראה נכוון למאירהופן , מצאנו דיל נחמד אבל רק עם א. בוקר , מישהו יודע להעריך תקציב בזבוזים ליום כולל א. צהריים קלה וערב ? -
מחירי מסעדות מאיירהופןצהריים על ההר כ 12€
ערב במסעדה 18€-25€
לחופשת סקי ראשונה אני לא בטוח שאתם עושים צעד נבון, בשפינדל תוכלו לקחת הדרכות פרטיות בזול מאוד, ומבחינת בילוי אתם די תהנו. במיירהופן אתם תהיו די מוגבלים באזור הגלישה . -
מחירי מסעדות מאיירהופןזה כבר מעבר למפתיע ...במאירהופן תהיו מוגבלים באזור הגלישה
עדיף צ'כיה???? נו באמת!!!
סעו למאירהופן, תהנו, תבלו ובעיקר תגלשו. -
מחירי מסעדות מאיירהופןנוסע למאיירופן באמצע ינואר, חופשת סקי ראשונה.
קח את המחירים שלי בערבון מוגבל, גם בגלל שאני נוסע לבד (אז מחיר המלון יותר גבוה כי זה לא מתחלק בשניים+) וגם בגלל שאני שומר שבת אז לא טס בשבת וחוזר בשבת אלא בשישי שלפני וראשון שאחרי ואז אני משלם על שני לילות נוספים:
טיסות (אליטליה):
13.01 - תל אביב למינכן (5:30)
22.01 - מינכן לתל אביב (18:05)
הטיסות עם עצירה של 50 דקות ברומא בשביל לחסוך במחיר הכרטיס
290 יורו
העברות (Four Seasons):
הלוך חזור מהשדה
98 + 5 (ביטוח למקרה של עיכובים, שינוי זמנים וכו') = 103 יורו
מלון (אנדראה):
9 לילות, עם HB (ז"א, כולל ארוחת ערב) + סקי פס
730 יורו
הדרכה + ציוד (SMT Mayrhofen):
הדרכה בקבוצה 4 שעות ביום + ציוד ל-6 ימים
179 יורו
סה"כ באיזור ה-1300 יורו (בלי שאר בזבוזים, אבל זה כבר תלוי בך).
שוב, לקחת בחשבון שייצא הרבה יותר זול כאשר נוסעים עם עוד אנשים ואז מחיר הלינה מוזל בה-ר-ב-ה.
בנוסף לפי המלצות שקיבלתי וצדקו, הסקי פס לפעמים יוצא קצת יותר זול (או שהמלון יוצא יותר זול בהתאם) כאשר קונים אותו מהמלון (במידה והמלון הוא Vendor)...