ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דובי פנדה בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    10
    24
    6068
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • קיפודה
      קיפודה נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
      hadmw היי,
      קודם כל כולי קנאה אבל מפרגנת ותודה על תשובתך...תעשי חיים!!!
      אשמח אם תוכלי לראות האם ביאנגשאו יש את הכדור פורח.קראתי על כך כאן באתר,בכתבה על סין למשפחות, אך תמיד עדיף להיות בטוחים מראש כדי לא להתאכזב.למרות היוקר ,יש מצב שאפתיע את כלם בלעשות טיול אווירי שכזה באזור מדהים זה.
      דבר שני,האם אפשר לעשות את הטיול לטראסות האורז דווקא מיאנגשאו במקום מגווילין ובכמה שעות נסיעה לכל כיוון זה כרוך?
      ובכלל כל מידע שיכול לעזור לטיול משפחתי יהיה מבורך Smile
      רב תודות ותהני המון!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • orly064
        orly064 נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
        לגבי טיול לטרסות האורז- אלה שאנחנו ביקרנו בהם (לונגשן) הם צפונית לגווילין, ולכן יותר הגיוני לצאת ממנה (יאנגשו נמצאת דרומית לגווילין). יכול להיות שיש טיולים מאורגנים גם מיאנגשו, אך אני מניחה כי הם יהיו יקרים יותר מהסיבה הפשוטה שיש נסיעה ארוכה יותר לכל כיוון. גם שדה התעופה נמצא ליד גווילין, כך שממילא צריך לעבור שם.
        (אגב, אני ממליצה לך להסתכל במפה, למשל של גוגל, ולראות את המקומות כך שזה יעשה לך סדר בראש. Guilin, Yungshuo, Longsheng)
        • hadmw
          hadmw נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
          קיפודה יקרה, תודה על האיחולים, הטיול בהחלט מדהים, סין פשוט אדירה.
          כל הכבוד על ההחלטה לטייל פה!
          אורלי צודקת בהחלט, כדי שתקבלי קצת פרספקטיבה - גואיילין היא העיר שממוקמת פחות או יותר במרכז כל העניינים, אבל היא עצמה די משעממת. כשעה ורבע נסיעה דרומה נמצאת יאנגשואו המדהימה, וכשעה וחצי נסיעה צפונה נמצאת העיר לונגשאנג, שממנה בד"כ נוסעים לטראסות (הטראסות נמצאות צמוד לכפר שנקרא פינג-אן, בערך שעה נסיעה מלונגשאנג)- כל זה במידה שאת נוסעת לבד לחלוטין בלי שום סיור מאורגן. ביאנגשואו יש אלפי משרדי תיירות בכל פינה שמציעים כל מיני סיורים לטראסות, יכול להיות יום אחד ואפשר גם יומיים או יותר, לשיקולך. אני לא יודעת לגבי המחירים מגואיילין, אבל הדילים שיש ביאנגשואו לא נוראים כ"כ.

אם את לא רוצה לקחת סיור כזה מאורגן - אין אוטובוס ישיר מיאנגשואו ללונגשאנג, בטח ובטח שלא לפינג-אן, ולכן את צריכה לקחת אוטובוס לגואיילין, משם אוטובוס ללונגשאנג, ומשם אוטובוס לפינג-אן (יש משהו כמו 7 ביום אני חושבת..)

אנחנו חשבנו לנסוע לבד ולא לקחנו את הסיור מיאנגשואו, אבל כשהגענו לגואיילין סגרנו עם איזה מאכר שייקח אותנו מגואיילין ישר לפינג-אן ב30 יואן (שזה סביר) והוא גם עשה לנו עצירות נחמדות בדרך כדי שנוכל לצלם.
          אנחנו נשארנו 2 לילות בפינג-אן, אבל לא כי יש שם יותר מדי מה לעשות, זה פשוט נפל על שבת ולא יכולנו לנסוע חזרה (ובערב כבר אין אוטובוסים) אז נאלצנו להישאר לילה נוסף.
          הכפר עצמו מקסים, ונמצא ממש בתוך השדות של הטראסות, הנוף מדהים אבל ממצים ביום אחד לדעתי. אם את כבר נשארת שם - אני ממליצה בחום על countryside guesthouse המארחת שם מקסימה, רק רוצה שיהיה לך טוב כל הזמן, ומבשלת אוכל מדהים. היא אפילו נתנה לנו לטעום מהארוחת ערב שהיא הכינה לעצמה ולחברות שלה.. Smile

לגבי כדור פורח - לא שמעתי על זה האמת כלום, והייתי מבררת לך בכיף אבל לצערי כבר המשכתי הלאה ואני בשאנגחאי.. אם אני אשמע משהו אני בהחלט אעדכן אותך.

עוד מומלץ ביאנגשואו - קחי אופניים ופשוט תרכבי בכל האיזור - גבעת הירח, גשר הדרקון, העץ העתיק (בן 1,500 שנה), ויש כמובן את המערות שבתוכן יש בריכת בוץ ומעיינות חמים מדהימים - אל תתני להם לשחוט אותך במחיר - לנו אמרו בהתחלה 320 לבנאדם ובסוף שילמנו 70 כולל הסעה הלוך חזור..

וזהו בינתיים... בהצלחה!
          • קיפודה
            קיפודה נערך לאחרונה על ידי

דובי פנדה בסין
            hadmw היי,
            ניכר עלייך שאת ממש נהנית Smile תודה רבה על תשובתך!! בטוחה שתמשיכי להנות ,ומתים להיות כבר שם בעצמנו...עצם הידיעה שנהיה שם ב"חופש הגדול" מעבירה לכלנו את הזמן הרבה יותר בנעימים.
            השאלה לגבי גווילין ויאנגשאו והטיול לטרסות האורז בלונגשאנג נבעה לא מאי הכרות עם המפה ,דווקא, אלא מאי הרצון לפצל לינה למקום נוסף.נראה לי קצת קשה להיסחב עם המשפחה ממלון למלון כשמדובר ב2-3 לילות.ברור לי שליאנגשאו כדאי להגיע וללון,ולו בגלל המופע הלילי,ולכן חשבתי על וויתור לינה בגווילין.מאידך,הארכת הדרך לטיול בשעה וחצי לכיוון גם לא נראית לי..
            טוב,ההתעמקות והזמן בטח יביאו להחלטה.
            אז שוב תודה ,גם לך orly064 ,וביי בינתיים Smile
            • 1
            • 2
            • 2 / 2
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון