נעליים לפריז בחורף
-
נעליים לפריז בחורףואני עדיין ממליצה לרכוש שם.גם אם זאת תהיה סחורה מסין או תאילנד,היא התהיה המה אחרת,ולא יקרה יותר.בכל מקרה,ממליצה להוסיף בוליה נוספת נגד החלקה.
אמה -
הספריי דוחה רטיבותכלומר, "מצפה" את הנעל בשכבה (שקופה) המונעת מהמים להיספג בה. עלות מיכל שמספיק להרבה התזות: כ- 25 ש"ח.
נעלי נובוק למשל, שכל טיפת מים משאירה עליהן סימן, אני נוהגת לרסס מרגע הקנייה וזה שומר על הנעל.
בגשם שוטף סביר שנרטבים מכל עבר, אבל כשעלינו ביום בהיר להר מושלג עם הנעליים זה עבד.
כמובן שזה לא תחליף לנעליים המיועדות במיוחד לחורף האירופאי, אבל זה סוג של אילתור שמתאים גם כנעל חלופית ועושה ת'עבודה.
כמו"כ ישנה חשיבות רבה לעניין הסוליה. במגפיים אופנתיים לעיתים הסוליה מחליקה. לבעלי היו מגפי בוקרים שרכש פעם בחו"ל, שכל ביקור בחרמון גרר שאגות צחוק נוכח ההחלקות שביצע איתן והבטחה שלא נשכח בשנה הבאה שאסור להגיע איתן...
תבלי
-
הספריי דוחה רטיבותתודה לכן על הטיפים
-
הספריי דוחה רטיבותברנדי,אפשר להגיע עם מגפי בוקרים לחרמון,רק בדרך לעבור בסנדלריה "שלי" בחדרה.להדביק סוליה מיוחדת נגד החלקה,גם שומרת על הנעל וגם מנפילות ו..לעלות לחרמון
את הפטנט שמעתי ממישהיא בתור בסנדלריה.היא בכלל מקפידה להדביק על כל נעל אופנתית טובה,כדי למנוע שחיקה ובגלל עבודתה בבניין הקניון עם הרצפות השיש החלקות והריצה המתמדת להגיע בזמן-מצרך הכרחי,לדבריה.
אני,בפעם הבאה מגיע עם זוג ישן ורוכשת לי שם.לא יעזרו כל הסיפורים כמה נעלי טו גוו נפלאים(ממש לא)כמה מגפי גזית נוחים-את המחירים האלה אני לא אשלם יותר.כרטיס טיסה עלה חצי מחיר ממגף.ואיזה מבחר היה בחנות ממש מול הצימר שלנו
..
אמה