מי שמע ומי ראה? קאו יאו יאי
-
אני מנסה לברר על האי קאו יאו יאי שנמצא בים פקוט לקו פיפי... לא ממש ברור למה כמעט ואין מידע על אי זה באינטרנט למרות שהוא שכל כך קרוב לפוקט, נראה גדול וקרוב לכל האתרים (המאד מתויירים) האחרים.
למשהו יש הסבר הגיוני? -
מי שמע ומי ראה? קאו יאו יאי -
מי שמע ומי ראה? קאו יאו יאיזה בדיוק העניין.... נראה שיש שם מקומות מהממים ואף ישראלי ששאלתי או התייעצתי איתו לגבי הנסיעה לא היה שם או מכיר מישהו שהיה שם.. זה נורא מוזר. אני כבר המון זמן קוראת בפורום זה וכל חיפוש שלי של מלון/אתר/אטרקציה העלה עשרות תוצאות ושיחות בפורום, משום מה מקום זה לא מוזכר ולו פעם אחת. אני סגרתי שם מקום שנראה כגן עדן ויש עליו המלצות של ארופאים בעיקר, אבל קצת מוזר לי שהמקום כל כך לא מוכר שאפילו הסוכנים הישראלים שיושבים בפוקט עצמה לא יכולים לתת לי המלצה או מידע על האי.
האם יש בפורום אדם בעל ניסיון באי זה? -
מי שמע ומי ראה? קאו יאו יאיאני חושב שעד מחר יהיו כבר כמה תשובות...זה מה שמצאתי לבינתיים..
http://www.phuket.com/island/kohyao.htm -
מי שמע ומי ראה? קאו יאו יאי390 צפיות ולאף אחד אין מידע מנסיון אישי??
איתן תודה בכל אופן.
-
מי שמע ומי ראה? קאו יאו יאייש לי ספר שנקרא : 72HRS AMAZING THAILAND KHAO YAI AND BEYOND
כל מה שיש לעשות בקאו יאי כולל לינה , מסעדות , אטרקציות , פעילויות , קניות וכו'
אם יוכל לסייע לך אוכל להשאיל לך אותו בשמחה . -
מי שמע ומי ראה? קאו יאו יאיתודה רבה בהחלט הצעה מפתה...
האמת שביאנטרנט אפשר למצוא די הרבה מידע על המקום עצמו מה שאני מחפשת זה דווקא מישהו שהיה שם ושיש לו טיפים על המקום מהחוויה האישית. נורא מוזר שאף אחד לא היה שם (לפחות מהנמצאים בפורום). בכל מקרה שבוע הבא נוסעת אז אולי אני אהיה הראשונה בפורם שאוכל לתרום מידע על האי....תודה על ההתייחסות וההצעה הנדיבה.