Jaffa
-
יום של חול, הרבה תיירים, קבוצות של תלמידים, קבוצות של מורות עם מדריך לבוש תחפושת עותמנית וגם אנחנו...
מצחיק, או עצוב, תלוי בהשקפה, איך מקומות כאלה יפים במרחק נגיעה מהבית ולא פוקדים אותם כל כך הרבה זמן, ופתאום מבחינים בטיילת חדשה, בנמל מתחדש, בהר הפסולת שנעלם, בהרבה מסעדות חדשות וטרנדיות.
פינטזתי על סמבוסק של עבולפיה, וגיליתי שצמחו מיני פטיסיירי עם טעמים של מעבר לים.
ממליצה לכולם לקחת לפעמים יום חופש לצד השני של הבית...
רבקה
-
Jaffa
-
Jaffaאפילו פגשנו בעלי חיים - ציפורים והרבה הרבה חתולים.
מצד אחד ציפור שדומה כל כך לאניה החלודה עליה נחה, ומצד שני אחת מצוחצחת כמו המים תחתיה...
-
Jaffa
-
Jaffaרבקה - יפו בשבילי היא גם קרובה לבית אבל מרגישה כמו חו"ל.
בנמל הישן שיפצו ויש שם גלידריה חדשה סטייל חו"ל וחנות סטימצקי גדולה וגם דייגים שמגיעים עם הדגים הטריים ומוכרים מכל הבא ליד (לרשת). יש כנסיות יפות ובכיכר ליד הכנסיה נדמה שליד סמטת דגים עשו מזרקה חדשה עם כל המזלות שהרי ידוע כי הרבה סמטאות שמותיהם לקוחים מגלגל המזלות.
לפני גילוי ירושלים של זהב טיילתי ביפו באיזו שבת וזכיתי לראות טקס חתונה של בני הדת האתיופית זה היה כל כך יפה.
ליד מסעדת הדגים באבאי ברחוב קדם לכיוון תל אביב עשו פארק חדש עם שבילי הליכה סלולים, גינות משחקים והכל כל כך יפה אני רק מקווה שזה יישמר.
רחל לבון -
JaffaJaffa - היה פעם מותג שייצג את ישראל בכבוד בחו"ל. הוא נמכר...
אומרים שהרימונים האדומים מדם עוד יחליפו את התפוזים...
רבקה
-
Jaffaכמה אנחנו מחפשים שווקים בכל הטיולים...
שוק הפשפשים שלנו מקסים! כן, גם הוא מכיל הרבה תוצרת סין, אבל גם מציאות מסוגים שונים מעניינים ואפילו נוסטלגים. אני תמיד אוהבת את הקטע הזה שהדור הצעיר לא מכיר כל מיני פריטים שהיו חלק מהיום יום שלנו...
אחד הסוחרים אמר לי שזו לא חוכמה רק לצלם... אני דוקא חושבת שזו חוכמה...
רבקה
-
Jaffaהי רחל. ויש גם גשר המזלות עם איזו אגדה אודות משאלות, וגם מרכז מבקרים עם מצגת במחיר מופקע...
כל מיני גלריות פזורות במתחם. חלקן עם הפנים המובהקות לתייר הפרייר, וחלקן ממש אבל ממש יפות. ראינו שתי תערוכות - האחת של צילומיו של זיו קורן באפריקה - יפה יפה יפה. לאחרת - סטיגמה, פחות התחברתי.
רבקה
-
Jaffa
-
Jaffa
-
Jaffa
-
Jaffa
-
Jaffa
-
Jaffaהחתונה האתיופית
-
Jaffa
-
Jaffa
-
Jaffa
-
Jaffa
-
Jaffaואין כמו יפו בלילות כפי שאומר השיר...
-
Jaffaאומרים על פאריז שהיא עיר האורות אבל ליפו אין במה להתבייש...