ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסות פנים בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    5
    1717
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Tomgor
      Tomgor נערך לאחרונה על ידי

היי לכולם,
      אנחנו נוסעים לסין בקיץ הקרוב, ומעדיפים להתנייד ממקום בטיסות פנים, ולא באוטובוסים וכו', מפני שאנחנו עם ילדים, והנסיעות יגזלו זמן יקר מהטיול. יש לי שאלה: האם כדאי להזמין כמה שיותר סמוך למועד הטיסה, ואז המחיר יהיה יותר זול? או שעדיף ברגע שהטיסה מפורסמת באינטרנט?
      חשבנו על טיסות פנים כאלו:
      1)בייג'ין-שיאן
      2)שיאן-גווילין
      3,4)גווילין-קונמינג-ליג'יאנג
      5,6)דאלי- קונמינג- הונג קונג
      7)הונג קונג- בייג'ין.

אני יודע שלפי המיקום הגיאוגרפי זה נראה קצת לא נכון לטוס לגווילין ואז לליג'יאנג, אבל פשוט לפני מה שראיתי, הטיסה משיאן לגוולין זולה מאוד( 400 יואן בלבד לאדם) ויש מבחר גדול של זמני טיסה, לעומת שהטיסה משיאן לליג'יאנג יקרה מאוד(1500 יואן לאדם), ויש רק אחת ביום.

תודה
      תומר
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • R e e F
        R e e F נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים בסין
        אין חוקים קבועים בהזמנת טיסות פנים בסין. שווה לעקוב כל הזמן ובכמה שיותר אתרים, אפשר לעתים לתפוס טיסות במחירים ממש זולים.

מצרף לכם את שלושת האתרים הכי חמים ברשת לטיסות פנים בתוך סין
        • טיסות פנים בתוך סין
        • hadmw
          hadmw נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים בסין
          בדרך כלל ככל שמתקרבים למועד הטיסה המחיר שלה עולה..

אתה צודק בעניין הטיסות למרחקים ארוכים, אבל אני לא יודעת כמה כבר תחסוך בזמן אם תטוס בתוך חבל יונאן - מקונמינג לליג'יאנג הנסיעה היא בין 8-10 שעות אם אני לא טועה שזה לא נורא בכלל אפשר אפילו לנסות בסליפר וזה מכסה לכם לילה אחד וגם יוצא חוויה, ותחשוב שעל טיסה מתבזבזות לך שעות סתם על צ'ק אין והמתנה וצ'ק אאוט והנסיעה לשדה וממנו.. בקיצור, בתוך המחוז עצמו אני ממליצה לנסוע ברכבת או אוטובוס, לגבי השאר שתהיה טיסה נעימה..
          • Tomgor
            Tomgor נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים בסין
            תודה רבה!
            שכתבתי שתהיה עצירה בקונמינג, התכוונתי שנטוס מקונמינג לליג'יאנג( כנ"ל כלפי דאלי)ולא ניסע באוטבוסים. חשבנו על נסיעה ברכבת פעם אחת מדאלי לקונמינג בשביל החוויה. האם כדאי? האם האופציה תהיה אפילו יקרה יותר מטיסה? האם הקרונות נקיים?

תומר
            • papkin
              papkin נערך לאחרונה על ידי

טיסות פנים בסין
              אין שום בעיה להתנייד עם ילדים ברכבת או באוטובוסים במיוחד ברכבות שיש בהן את כל הנוחות שבן אדם צריך זה חלק מחוויה הסינית שאם כבר יוצאים לטיול בסין לא מאורגן צריך גם לרואת את הצד הזה וברוב המוחלט של המקרים גם יחסוך כסף מעבר לכך יש גם ערך של לראות נוף שלא הייתם רואים בעשרת אלפים רגל בכל מקרה בהצלחה בטיול.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון