ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי עם סופטשל?

פורום סקי וסנובורד
    5
    5
    2489
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shir214
      Shir214 נערך לאחרונה על ידי

מה אתם אומרים, אפשר לעשות סקי סופטשל - פליס טוב נגד רוח ומים.. או לקחת מעיל עבה?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • oshm
        oshm נערך לאחרונה על ידי

סקי עם סופטשל? בהחלט אפשר
        אני גולש עם סופטשל בלי בעיה עם חולצה טרמית בלבד אבל מאוד תלוי במהירות גלישה מזג האוויר והחשוב מכול רמת הרגישות שלך לקור אני באופן אישי ממש נהנה ומעדיף זאת ממעיל הסקי. החיסרון שהסופטשל לא מנדף זיעה אז לפעמים זה רטוב ומריח לא משהו
        בקיצור תגלוש זה הכי חשוב
        • מסלול אדום
          מסלול אדום נערך לאחרונה על ידי

סקי עם סופטשל?
          מעצם השאלה שלך אני מניח שאת לא גולשת מקצועית מנוסה (התנצלותי מראש אם טעיתי). לפיכך הסבירות שתפלי נפילה רגילה פה ושם - גבוהה. באותן נפילות שלג יחדור מתחת לסופטשל וירטיב אותך (כי אין לך מעיל סקי עם חצאית/בטנה חוסמת). במקום להשאר יבשה ומחוממת את תקפאי. וחבל.

הסבירות שתתאמצי ותזיעי גם היא גבוהה (כמו כולנו). הסופטשל לא ינדף את הזיעה החוצה ושוב תגיעי למצב של רטיבות וקפאון.

כמו שקודמי כתב בשרשור, אם לא אכפת לך לקפוא (יעני- לא רגישה לקור) ולא אכפת לך להיות "ריחנית" לסביבה - הסופטשל הוא פתרון מצויין.

כאלטרנטיבה מציע לך לשאול מחברים או לשכור מחנות בארץ מעיל סקי יעודי.

בהחלקה,

- מ.א.
          • asiherman
            asiherman נערך לאחרונה על ידי

סקי עם סופטשל?
            אני חושב שיש בילבול בטרמינולוגיה. כנראה שאנשים שונים קוראים לדברים שונים "סופטשל". אני גולש כבר 7 שנים רק עם מעיל סופטשל. הייתרון הגדול שלו הוא נידוף מוחלט של זיעה. הרבה יותר יעיל ממעיל סקי רגיל בכך. מצד שני אין לו "חצאית". אבל ישנם כיום מעילי סופטשל עם חצאיות. חיסרון נוסף שההגנה מפני רטיבות היא לא מוחלטת, אם יורד גשם חזק (לא עלינו בסקי) או אם שוכבים על השלג, תחדור רטיבות. הייתרון הוא שדובים כמוני שמרגישים מסורבלים במעיל רגיל ומתחממים מהר מרגישים חופשיים יותר ויבשים (מזיעה).
            מצורף קישור למעיל סופטשל
            • סופטשל של north face
            • shac
              shac נערך לאחרונה על ידי

סופטשל =\ ווינד בלוק.
              נראה לי שסופטשל אכן יהיה סבבה לגלישה - למשל הפנימיות שמתנתקות במעילים מסוימים (קצת יקר, יש לקולומביה, נורט' פייס, סולומון ועוד),

ויש wind block גם לשלל חברות, וזה יותר אטום ופחות מנדף זיעה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון