4 חודשים במזרח הרחוק כמה?
-
שלום, אני מתכנן לטוס ל- 5 חודשים ל: הודו, תאילנד, נפאל, וייטנאם ולאוס. הייתי מעוניין לדעת מהמנסים שבכם עם כמה כסף כולל כרטיס טיסה הלוך חזור והוצאות שלפני ובמהלך הטיול עשוי לצאת. אם יש לכם המלצות על מקומות נוספים שכדאי לטייל בהם אני אשמח לדעת. תודה. -
חל מ-בגדול- 500 דולר מחייה לחודש X מס החודשים כ-1000 דולר לכרטיס הל`וש+ הכנות בסיס. 500 דולר חיסונים,ויזות וביטוח רפואי. מכאן אפשר רק לעלות. -
קצת הגזמת נראה לי עם המחירלפי מה שאתה אומר, צריך משהו כמו 5000 דולר לטיול של חמישה חודשים.... זה לא ממש דומה למציאות (לפחות לא למציאות שלי...), אני טיילתי שמונה חודשים, והכל עלה לי 3700 דולר,וזה כולל ממש הכל - ציוד, חיסונים, כרטיסי טיסה, ומחייה - בלי להתכלב בכלל! -
משהו כזה..אני טיילתי 4 חודשים במזרח, תאילנד והודו, לא כולל טיסה מהארץ (כולל טיסה בין תאילנד להודו) יצא לי סה''כ 2500 דולר....וממש לא התקמצנתי. טיול נעים -
משהו כזה..:Reאני חשוב שGAM לא הגזים בערכה שלו אייל תעשה חישוב 2500 מחיה 1000 דולר טיסות ועוד 500 דולר לויזות חיסונים ביטוחים וכו`.זה יוצא כ-4000 ולא 5000... ובנושא של מחייה אני חושב שהחישוב כולל רמת מחיה טובה כאשר בודו ולאוס זה פחות מ 500 דולר ותאילנד יותר יקר מ500 ח -
כסףגם אני חושבת ש-GAM לא הגזים.קודם כל-זה תלוי עם איזו חברה אתה טס (המחירים נעים בין 700-1000$). שנית,בהחלט חשוב לקחת בחשבון הוצאות שלפני טיסה (מדובר בלא מעט כסף). ושלישית,בתאילנד אפשר להוציא גם 1000$ בחודש-ממש בקלות (זה תלוי מי אתה). ועכשיו,למשהו אחר -
חשבונאותאם תסכם את החשבון תגיע לכ 4000 ולא 5000 כפי שציינת. שהייה ארוכה יותר , תהייה זול יותר פר חודש, כרטיס הטיסה הוא היקר. משפיע נוסף הוא אורך השהיה בכל מדינה ( הודו הזולה לעומת תאילנד היקרה יותר) אמצעי התחבורה ( אוטובוסים לעומת טיסות ) ורמת המחייה ( חדר