ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בוזיוס, איליה גרנדה וריו

פורום דרום אמריקה
    3
    3
    1806
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mayushf
      mayushf נערך לאחרונה על ידי

בעלי ואני מתכננים 3 שבועות בברזיל. אנחנו נוחתים בריו ומיד מתכננים לנסוע לבוזיוס ל- 6 ימים. מכאן מתחילה ההתלבטות: אנחנו רוצים להגיע לאיליה גרנדה - האם ישנו אוטובוס ישיר מבוזיוס? במידה וכן, על כמה שעות מדובר?
      האם יש המלצות אחרות לגבי אי מגניב חוץ מאיליה גרנדה?

תודה Smile
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • bon bon
        bon bon נערך לאחרונה על ידי

בוזיוס, איליה גרנדה וריו
        עד כמה שידוע לי אין נסיעה ישירה מבוזיוס לאיליה גרנדה (בעצם לאנגרה דוס רייש, כי איליה גרנדה זה אי...), אבל חבל שתפספסו את איליה גרנדה בגלל זה... אתם טסים ל3 שבועות, נסיעה חזרה לריו ומשם לאנגרה היא לא כזו נוראית שבגללה הייתי מוותר על איליה גרנדה!
        האמת, לדעתי ב3 שבועות אתם יכולים להוסיף בקלות עוד יעד (איליה דו מל או טיסה לסלבדור בשביל מורו אם זה בתקציב), אבל אתם צודקים... 3 שבועות בסבבה ל3 מקומות Very Happy
        • חתול-רובוט
          חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

פאראטי
          Parati, או Paraty, נתקלתי בשתי דרכי האיות. עיירה קולוניאלית יפהפייה, שקטה ונעימה, אבל גם תוססת ועם הרבה חיי תרבות ופסטיבלים, בתי קפה ומסעדות וגלידריות ושאר פינוקים. אפשר בכיף להעביר שם שבוע. יש בקרבת מקום כמה חופים מופלאים - לחלק אפשר להגיע באוטובוס או בג'יפ, בשביל אחרים צריך לקחת שייט מיוחד. ואם אתם שם, אל תחמיצו את תיאטרון-הבובות-למבוגרים המופלא.

דווקא שישה ימים בבוזיוש נראים לי קצת יותר מדי. זו עיירה חביבה, אבל לא מאוד מעניינת, לטעמי.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון