מספרה בתאילנד
-
שלום לכולם האם מישהו יודע איך המספרות בתאילנד? אני בטוח ארצה להסתפר/לצבוע את השיער......האם כדאי להפקיר את שערי בידיהם????? תודה אה כן- כמה בערך זה יעלה שם? ואולי המלצה למספרה טובה ספציפית שמישהו מכיר...יהיה נחמד שוב תודה -
מספרה בתאילנד:Reהיי, מה המצב? המספרות בתאילנד מאד יפות מבחינת עיצוב , לדוגמה כל המספרות שבקניון ''טוקיו סנטר'' אבל הספרים עצמם דיי מסוכנים, הם לא הכי יודעים לספר, ואם אתה לא אומר להם בדיוק מה אתה רוצה ואיך עושים אתה זה הם ממש לא יודעים מה עושים, וחייבים לעקוב אחריהם כל -
מספרה בתאילנד:Reבקאוסאן בפינה של סוי ראמבוטרי(בית חבד) עם הרחוב של המשטרה יש כמה ספרים מימין. תספורת רגילה לגבר עולה בין 80-100 בהאט. יוצא סביר אבל לא כמו ספרים בארץ ... לגבי הסכומים שהוזכרו קודם,חבל על הזמן! סכומים כאלה לשלם רק אם מדובר בספריות שעושות עוד משהו חוץ מל -
ומה לגבי תספורת לבת????תודה לכולם אבל אני יותר בכיוון מידע על תספורת לבנות כי זה המין שאליו אני שייכת- לפחות בפעם האחרונה שבדקתי. -
אין בעיהיש מספרות בכל פינה -
לא ממליצה!סיפור: החבר שלי רצה לגלח את הזקן במכונת גילוח וחברה רצתה להוריד שפם בשעווה. נכנסנו למספרה + מכון יופי בקופנגן, הספרית התחילה לגלח את החבר שלי והצליחה לחתוך אותו עם המכונה!! במקביל, ''הקוסמטיקאית'' מנסה למרוח לחברה שלי את השעווה אבל היא לא נדבקת, (היא ג -
ומה לגבי תספורת לבת????:Reהיית הכיכר גיאם ליד הטוקיו סנטר יש מספרה מעולה עם PRODUCTS מפריזת פסים לשיער קצר שנה שעברה עלה 1,300 באט אבל מקצועי ויפה, לצערי אני לא זוכרת את שם המספרה... את בטח תימצאי, כיכר סיאם זה אחלה מקום לקניות הלהיט האחרון בשוק!!! מעצבים צעירים וחנויות יפיפ -
ומה לגבי תספורת לבת????:Reהיית הכיכר גיאם ליד הטוקיו סנטר יש מספרה מעולה עם PRODUCTS מפריזת פסים לשיער קצר שנה שעברה עלה 1,300 באט אבל מקצועי ויפה, לצערי אני לא זוכרת את שם המספרה... את בטח תימצאי, כיכר סיאם זה אחלה מקום לקניות הלהיט האחרון בשוק!!! מעצבים צעירים וחנויות יפיפ