ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ג'וזף קאופמן לעומת North Face

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    3
    3
    6782
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • crumbs
      crumbs נערך לאחרונה על ידי

שלום כולם,

אני מעוניין לקנות פליז מחמם, ולאור הבדל המחירים בין פליז של חברת ג'וזף קאופמן למול חברות מותג יותר יוקרתיות כמו The North Face, רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיש לו ניסיון בנושא ויכול לייעץ לי.

מבחינתי, אני רוצה פליז שיהיה כמה שיותר מחמם (חוסם רוח, נעים, מחמם ועוד אפשרויות שאני לא מודע להם). השאלה שלי היא האם פליזים של The North Face אכן טובים יותר משמעותית (מבחינת איכות החומרים, בידוד וחימום), או שסה"כ גם בחברה כמו ג'וזף קאופמן וגם אצלם הכל יחסית אותו הדבר, אלא שמדובר על מחיר גבוה יותר בגלל המותג עצמו.
      אם אכן The North Face עדיפים אובייקטיבית - אני אקנה משם, אם לא, אני לא רואה סיבה שלא לחסוך ולקנות של קאופמן..

אשמח לכל ייעוץ בנושא..
      תודה מראש!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • s k
        s k נערך לאחרונה על ידי

אין מה להשוות.
        J.K זו חברה ישראלית שבשיווק מוצלח הצליחו להגיע לשכבות מסויימות באוכלסיה. המוצרים שלה פשוטים ובסיסיים והם טובים למי שמחפש מוצר בסיסי וזול.
        לא הייתי ממליץ לקחת אותם לטיול ממושך וכד'

TNF היא חברה טובה אם כי צריך לזכור שיש עוד חברות טובות עם מוצרים לא פחות טובים ואולי יותר, כמו LOWE, M.H, קולומביה, פטגוניה. וכן הלאה...
        • cedric
          cedric נערך לאחרונה על ידי

פליס חוסם רוח בהכרח לא יהיה חם יותר מפליס שלא חוסם רוח, במיוחד במצב סטטי במקום סגור (גם באוהל), במצב סטטי קובע יותר נפח/עובי הבגד. פליס 300 יחמם יותר מפליס אטום לרוח, שבדרך כלל דק יותר ומתאים יותר לפעילות. כל הנאמר הוא עניין יחסי לפי המשתמש במוצר, ובתנאים שמשתמשים בו.
          יותר קל אם תגדיר את הצורך, כי פליס 300 יהיה המחמם ביותר, ואם תוסיף מעליו מעיל רוח דק, הוא גם אטום לחלוטין לרוחות.
          JK, כמו שנאמר, היא חברה ישראלית המייצרת מוצרים טובים אך מאד בסיסיים לא משתמשת בבדים הטובים והממותגים יותר (POLARTEC), חברות ישראליות אשר כן משתמשות בבדים אלו - קלגב/אאוטדור, שלדג ובעבר סער וגרביטי. לקל גב יש פליסים 300 וטרמל פרו ולשלדג יש טרמל פרו, כאשר המחיר שלה זול יותר מפליסים של חברות ממותגות, וטוב באותה המידה, לדעתי.
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון