תיק יום טיול \ לימודים
-
אהלן,
אני מחפש תיק ללימודים שיוכל לשמש אותי גם לטיול יום. אני יודע שזה ניסיון לרקוד על שתי חתונות, אבל זה אפשרי עם התפשרויות למיניהן.
יש לי מוצ'ילה של 70 ל'. ויש לי תיק יום 30 ל' שק של קרימור שהוא קצת מעפאן האמת.
כמובן הוא צריך להיות תאים ולא שק. ובנפח בין 20 ל 30 ליטר.
האמת שאני רוצה אוספרי או גרגורי אבל אני לא יודע איזה דגמים יתאימו ללימודים. (תא מרופד ללפטופ/ מערכת גב שמתפרקת או גמישה בלי זווית וכו')
אני אשמח לעצה טובה. -
תיק יום טיול \ לימודיםלא לאוספריי ולא לגרגורי יש תיקים עם ריפוד ללפטופ (לפחות לא ממה שאני מכיר בארץ). יש להם אחלה תיקים שמיועדים לסטודנטים, אבל המיקום של הלפטופ הוא בעצם באזור של השקית שתיה.
קח כמה דגמים ששווים הצצה. תקפוץ לחנות קרובה ופשוט תעמיס על התיקים גם את המחשב שלך וגם קצת משקל ותראה מה יושב לך נוח.
Gregory Kalmia 28
Gregory Muir 24
Osprey Quasar 30
Osprey Quantom 34
The North Face Surge 35
The North Face Recon 30
The North Face Borealis 28
בכל חברה ההבדל המהותי בין הדגמים הוא בנפח של התיקים. מערכת הגב זהה בתרמילים של גרגורי ובשל אוספריי, כאשר עיקר ההבדל הוא החלוקה הפנימית ועוד ריצ'רץ' או פחות ריצ'רץ'. ב-TNF, הרקון והבוריאליס זהים מלבד התא החיצוני והפרש מינורי של ליטרים, כאשר ה-Surge הוא לדעתי קפיצת מדרגה גם מבחינת הנפח וגם מבחינת החלוקה הפנימית.
תקפוץ, תמדוד ותראה אם זה מתאים לך במחירים. אני ממליץ מניסיון נהדר על ה-Kalmia.
-
תיק יום טיול \ לימודיםמצטרף להמלצה על הKALMIA -
תיק יום טיול \ לימודים
ל mountain hardwear יש כמה תיקים טובים.
יש להם מקום ללפטופ אבל גם מקום לשקית שתיה.
חוץ מזה שמעתי שלקולמביה יש תיקים חדשים אבל עוד לא יצא לי לראות אותם. -
תיק יום טיול \ לימודיםתודה על הרשימת דגמים מתא!
תודה חברים אני אעשה את זה! -
תיק יום טיול \ לימודיםעוד תיק שכדאי לך לנסות, ומנסיוני האישי הוא יותר ממשובח, הוא Duiter 32. הוא חזק מאוד, אמין ויש לו תאים. נסה אותו, אם הוא נוח לך הוא בחירה מעולה. -
תיק יום טיול \ לימודיםלאיזה דגם של דיוטר 32 אתה מתכוון? -
תיק יום טיול \ לימודיםהיום קניתי Osprey Quantom 34 ממליץ גם לך אחלה תיק. גם מרופד למחשב נייד, וגם נוח לטיול (אם תרצה המלצה לחנות תכתוב לי בפרטי, אני קניתי ב360 שקל)
לדויטר יש את הטראנס אלפיין 30,אחד התיקים הטובים ביותר שמדדתי אבל הוא יקר יחסית, 500 שקל לפחות בחנויות הזולות.