טיול לדנמרק ונורבגיה
-
אנו הורים ו2 ילדים12,16 מעוניינים לטוס בתחילת אוגוסט לשבועיים לדנמרק ונורבגיה.למישהו יש המלצות על טיסות מוזלות ומקומות לינה פשוטים וטיפים.אנו רוצים לטייל בקופנהגן, באודנזה,אוסלו, ברגן והפיורדים. -
טיול לדנמרק ונורבגיהההצעה הראשונית שלי לא לעשות זאת.
שבועיים נראים מכאן המון זמן
אבל כשרואים את המרחקים בין היעדים בתוך סקנדינביה מבינים כמה זה לא ריאלי.
מציעה לכם להחליט אם הולכים על דנמרק או נורווגיה
דנמרק-יותר מתאימה לשעשועים,אבל אני חושבת שלגילאי ילדייך נורווגיה על נופיה המדהימים נכונה יותר.
אגב-זול,זה ממש לא יהיה.
הוזלת טיסה יכולה להיות על ידי טיסה עם חברת סימבר לקופנהגן
ולמצוא משם קונקשיין סביר לנורווגיה.
או חיבורים אחרים.
הוזלת לינה יכולה להיות בערים (דנמרק בוודאי) בלינה באכסניות נוער בחדרי משפחה ,בנורווגיה פחות נתקלתי בכך ובעיקר המסלול שם אינו בערים אלא במרחב הפתוח ,ועדיין ניתן לשכור בקתות ללילה (אבל זה לא זול) או לישון באוהל בקמפינג. -
טיול לדנמרק ונורבגיהשלום
אנו עשינו טיול אומנם ללא ילדים ל 10 יום
2 לילות קופנהגן(טיול בעיר+גני טיבולי)
לילה 1 מעבורת עם רכב לאוסלו
1 לילה באוסלו
נסיעה לגרינגר פיורד לינה במקום.
מעבורת בפיורד נסיעה לקרחון בריקסדל כולל עלייה לכיוון הקרחון
לילה בסוגן פיורד
נסיעה לכיוון ברגן
2 לילון בברגן(טיול בעיר,גן חיות)
1 לילה במעבורת לדנמרק מברגן
ביקור בלגולנד.
לילה נוסף בדנמרק
חזרה
הטיול בהחלט לא זול אבל ממצא ויחסית לא היה לחוץ -
טיול לדנמרק ונורבגיההשאלה היא, למה בכלל לחבר את דנמרק עם נורבגיה?
בעיניי אין לזה הגיון כלשהו, אלא אם כן תמצאו טיסה מאוד זולה לקופנהגן.
שבועיים הם זמן סביר לטיול בנורבגיה, בחלק היותר מתויר שלה - פחות או יותר המרחב שבין אוסלו לברגן ומעט צפונה משם. אם תהיו מאוד זרירזים - אפשר עוד להרחיב קמעה. אבל אם תוסיפו לזמן הזה גם דנמרק - זה יהיה מסלול טעימות.
חפשו נתיב זול של נורביג'ן מאירופה, ולשם תטוסו מהארץ. בד"כ זה יהיה הכי זול. לפעמים גם טיסה סדירה של לופטהנזה, או אוסטריאן - תל-אביב-אוסלו או תל אביב-קופנהגן. אני הייתי פשוט מחפשת בכל חברות התעופה שטסות ליעד את האפשרות הזו.
http://www.norwegian.com/
רבקה -
טיול לדנמרק ונורבגיהטיסות דרך בריסל או שילוב של בריסל בהלוך וציריך בחזור עולות בסביבות 500 דולר ליולי 2012. שבועיים הם זמן סביר למוקדי העניין הבסיסיים של נורבגיה, לדעתי לא כדאי לנסוע לשם לזמן קצר מזה. בקשר ללינה- ניתן לשכור בקתות (hytter) באתרי הקמפינג, המחירים תלויים במה שיש בבקתה. אם מוותרים על שירותים ומקלחת צמודים, חוסכים כמובן בעלויות. אנחנו לא ויתרנו ולכן שלמנו כ-100 דולר ללילה, הבקתות ברובן היו מרווחות, חלקן מאוד יפות וחלקן פחות. מעניין שגם בבקתות שבהן אין שירותים ומקלחת, יש מטבחון. עלויות המחייה היו יקרות למדי למרות שהסתמכנו הרבה על קניות בסופר. בכל מקרה- ארץ יפיפיה ושווה את המאמץ.