טיסה עם אמירייטס.
-
שלום רב ! יכול להיות שזה לא הפורום , אבל בכל מקרה אשאל כאן. אני מחפש טיסה ממוסקבה לסיאטל או וונקובר בחודשי קיץ .מצאתי טיסה מאוד זולה עם אמירייטס שעוברת כמובן בדובאי. לא הצלחתי למצוא מידע עדכני לגבי טרנספר בדובאי , לכן החלטתי לרשום מכתב לסניף של אמירייטס ברוסיה בו שאלתי האם אני בעל אזרחות ישראלית יכול לעלות על המטוס , התשובה מצורפת
" Yes, it's alright, if connection time in Dubai won't exceed 24 hours and you won't cross the frontier of UAE. In this case you do not need visa and your passport won't be checked.
Best regards,
Elena Zyuzina
"
מה אתם אומרים ? מישהו טס איתם אחרי החיסול המדובר ב 2010 ?
תודה מראש ! -
טיסה עם אמירייטס.אין בעיה.
אתה מוזמן לקרוא את הטיפ המרגיע שכתבתי על טיסה דרך דובאי (הלינק למטה).
תהנה!
נ.ב.
מוצרי האלקטרוניקה בדיוטי פרי שם, ממממממש זולים.
וגם דברים אחרים, הדיוטי פרי הטוב ביותר שראיתי. -
טיסה עם אמירייטס.תודה רבה . האם מישהו מכיר חברה בישראל שדרכה אפשר להזמין כרטיסים ? אני יכול להזמין דרך אינטרנט אבל זה תשלום 1. בעבר הזמנתי טיסה עם קאטר ושילמתי דרך איזו סוכנות בנצרת , פשוט איבדתי את המספר. -
טיסה עם אמירייטס.יכול להיות שהסוכנות בנצרת זה נזרין טורס? -
טיסה עם אמירייטס.איך תגיע מת"א לדובאי? תצטרך לטוס דרך עמאן כנראה.
בכל מקרה החברה נחשבת אחת הטובות בעולם הם טסים ליעדים רחוקים כמו לונדון ניו יורק וסידני במטוסי איירבוס 380 בעל שתי קומות. -
טיסה עם אמירייטס.היי
אני טס עם EMIRATES AIRWAY לקטמנדו ב 12/3
דרך ירדן,
לנזרין טורס יש אוטובוסים שיוצאים בימי ראשון שלישי וחמישי ( גם חוזרים ) לעמאן.
הקונקשין שלי בבחרין.. קצת מבאס בגלל שה DUTY FREE פחות אטרקטיבי מהזה של דובאי.. בחרין נחשבת למדינת אויב ובכל זאת אפשרת לעשות קונקשין לפחות מ 24 שעות שם ( כמובן, להשאר בשדה דבר שלא מצריך בדיקת דרכון )
בהצלחה ותהנה -
בבחריין הדיוטי פרי גדול ומרשים גם כןוהלאונג' שלהם מפנק מאד
אינטרנט, מעדנים, מרק, גם זה מגישים שם-ספות מרווחות, אפילו מקלחות
כיד המלך.....
רוניה -
בבחריין הדיוטי פרי גדול ומרשים גם כןתודה על המידע רוניה ! -
ל - Jobran Mansourל - Jobran Mansour ,
אל תתבאס. שדה התעופה בבחריין חדש ומפואר. ידידותי להמתנה בין טיסות.
כיף לשטוף את העיניים באנשי נסיכויות המפרץ, בגלביות המבהיקות בלובנן, ובהיצע היוקרתי בדיוטי שלהם, שנועד למי שמצא בחצר הבית באר נפט - שעונים בעשרות אלפים, פריטים של מעצבי-על מערביים, בשמים אקזוטיים לנסיכות המפרץ במאות דולרים וגאדג'טים מטורפים.
ואין לנו יכולת לקנות אותם אלא לראותם בלבד..
הטיסה דרך עמאן היא טרטור לא קטן אבל גם חוויה.. ובעצם - להגיע לקטמנדו בטיסות דרך הודו - גם מעייף..
תיהנו.
נילי.