מפה ליער השחור
-
הקישור לBUY2לשיחור יש ספרון חדש ומעודכן ליער השחור שיצא לאור השנה
(הוא לא נכלל בדיל הקופון שאמה צירפה)
בקשר ללינות, עייני בדפי הפורום המצורפים, הופיעו בהם המון המלצות, הצעות ומנועי חיפוש:
-
הקישור לBUY2לא נכלל בדיל ספרי שיחור,אבל המוכרת אמרה שתעשה הנחה של 10%.
חלק ממידע יש בספר הישן של שיחור,לא זוכרת איך נקרא מתחיל ממינכן.
כמובן בפספורט יש פרק יער השחור גם.ומתוך כל החמור המופיע כאן בסיפורי גולשים,בלוגים,אשכולות וטיפים אפשר כבר היה להוציא ספר.
לפעמים אני חושבת שחבל שלמטייל לא מגדילים ראש ולא מוציאים חוברות ליעדים מיוחדים מתוך כל המידע שמצטבר כאן,לטובת הגולשים,בעלות או בנקודות או כצ'ופר.בדיוק כמו שיבואני מצלמות למשל מצרפים חוברות בעברית רק למי שרוכש ישירות מהם.אולי נקודה למחשבה.
וכן יודעת שוודאי יצוצו שאלות ובעיות בנושא.
אמה -
מפה ליער השחורבדיל מציעים גם את מפה מספר 131 המשותפת ליער השחור ולאלזס, בקנה מידה 1:200000.
נראה עדיף. -
צבעי המפותראיתי בקישור המפות באתר, שקיימות מפות באדום, כתום וצהוב
איזה צבע עדיף ליער השחור ואלזס?
יש מפה נפרדת לאלזס? -
צבעי המפותלי, מפת היער השחור שלי, לא כולל אלזס, אבל קיבלתי אחת מאוד טובה בלשכת תיירות בריקוואיר, לבטח יש בכל העיירות, מאוד קל ונוח לנוע שם הכל קרוב, שלטים טובים, מאוד ידידותי
-
יש מפה משותפת יער שחור ואלזס 1:200,000במסגרת מה שקוראים ה local maps שלהם אאל"ט, היא צהובה ומספרה 278 (הזמנתי אותה מחו"ל, לא יודעת מה יש בחנויות פה)
בעדכון: עכשיו אני רואה בלינק של הקופון שנתנו, ברשימת המפות, היא מופיעה כמספר 131, אבל זה די בטוח אותו הדבר כי זה אותו שם וקנה מידה. לדעתי זו המפה הכי טובה לכל מי שמתכנן לטייל באיזורים האלה.
אגב המחיר נחמד באמת אבל אפשר להזמין כל השנה מחול ולהנות מהמחירים האלה בלי טובות.. ואני לא מפרטת שלא ימחקו אותי. -
מפות לארה"ב
מפה עדכנית מבית AAA לאחד מבין מגוון יעדים ברחבי ארה"ב.
ב-₪14.5
תקף עד 30.4 -
מפות אלפים צרפתיים - למען הדורות הבאיםיש שתי מפות לאיזור
מפה 523 - שנקראת RHONE ALPS. מפה בקנה מידה 1:200,000.
קניתי עם הקופון, אבל אפילו כגיבוי ל-GPS ומפות גוגל מודפסות- לי נראה שזה לא מספיק מפורט. בסביבת אגם אנסי הכבישים ממש לא מפורטים מספיק, בעיקר אם רוצים לנסוע בקטנים יותר. האגם עצמו על המפה ממש קטנטן.
מפה 328 שהיא, כמו שכתבה שושי, רק HAUTE SAVOIE, בקנה מידה 1:150.000. מפה יותר מפורטת ומתאימה יותר למי שעושה את המסלול - גנבה - אנסי - שמוני - ליון.
לא מצאתי אותה בחנויות באיזורי ולכן הזמנתי מאתר בחו"ל (הזמנתי ביום שני, ביום חמישי היה בתיבת הדואר).
-
מפות אלפים צרפתיים - למען הדורות הבאיםריקי , דרך איזה אתר הזמנת כי ישנו באתר של אמזונס וגם באחרים אז באיזה את הזמנת?
יוסי -
מפות אלפים צרפתיים - למען הדורות הבאיםיוסי, שלחתי לך מייל עם הקישור המדויק -
מפות אלפים צרפתיים - למען הדורות הבאיםשושי שלחתי לך מייל חוזר
יוסי -
מפות אלפים צרפתיים - למען הדורות הבאיםשלחתי לך במסר. מוכרחה להגיד ששירות הלקוחות שלהם מעולה וכאמור המשלוח הגיע תוך שלושה ימים