ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה אוכלים בהודו?

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    5
    2104
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אהלן! קראתי את הכתבה באתר על האוכל ההודי ואני חייבת לומר שבלוטות הרוק שלי לא התרגשו משמחה. אני לא מפונקת בקטע של אוכל, אבל יש לי כמה מגבלות. ביניהן - די קשה לי עם אוכל חריף, אני לא חובבת קארי בכלל וגם לא של כורכום, ומאז שאני מכירה את עצמי, אני אוכלת בש
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • waveG
        waveG נערך לאחרונה על ידי

מה אוכלים בהודו?:Re
        היי רינת, אחלה שאלה..:) דבר ראשון - להרגע..תמיד יש מה לאכול, לא סביר שתגוועי ברעב. ברוב הערים המתוירות בהודו אפשר בקלות למצוא אוכל מערבי (טוסטים, פסטות ואוכל ישראלי לרוב..). עם זאת, מומלץ ורצוי לנסות ולטעום את האוכל ההודי שמגוון מאוד. רובו אכן חריף,
        • תאי
          תאי נערך לאחרונה על ידי

היי רינת, אכן, הכתבה בנושא האוכל של צב ונילי מעולה ומקיפה. מגוון סוגי האוכל בהודו כל כך גדול שמרוב הצע לא תדעי במה לבחור, אך לאחר מספר ימים, לומדים ויודעים מה לאכול. אוסיף לדבריה של גל שיש גם הרבה פירות בהודו ולפחות בהתחלה זה עוזר. רעבה לא תהי בהודו.
          אוכל בהודו
          • מרב2005
            מרב2005 נערך לאחרונה על ידי

היי, דבר ראשון - אל תדאגי. אני בטוחה שאני מדברת בשם הרבה בנות שחזרו עם מספר קילוגרמים עודפים אחרי הטיול..........:) יש ה-מ-ו-ן מה לאכול. לחמים טריים, כל מיני מאפים, פסאה, אורז וכו`...ממש כל מה שאת אוכלת פה, כולל לאפות, פלאפל וסביח! אהי מצטרפת לקודמיי ו
            • karmiel_h
              karmiel_h נערך לאחרונה על ידי

אוכלים הכל!!!!!!
              רינתי - הרגעי! ביליתי בהודו שבעה חודשים, אכלתי הכל, גם בשר (והרבה! בעיקר אצל המוסלמים שעושים אח`לה כבש ו''על האש''). גם אצל ההודים ניתן להשיג עופות ובערים הגדולות גם בשר טוב לתיירים. אני העלתי שמונה ק''ג ואני מבטיחה לך שתעלי את אותו מספר. תהני, תטעמי הכל
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון