רכישת מצלמה בסינגפור
-
היי, בקרוב אני נוסעת לסינגפור ואשמח לקבל המלצה על מקום אמין לרכישת מצלמה מקצועית.
תודה -
סינגפור יקרה עדיף הונג קונג -
סינגפור יקרה עדיף הונג קונגבחנות הגדולה של מוסטפה שופינג סנטר בליטל אינדיה.
תביאי בחשבון שהאחריות שהם נותנים ואומרים לך שהיא תקפה בכל העולם . לא תקפה מחוץ לסינגפור , בוודאי לא בארץ. -
רכישת מצלמה בסינגפורקניון סים-לים הרבה חניות צילום + חניות אלקטרוניקה ,
בדקתי מחירים של קנון היו מאוד דומים למחיר בארץ , ובסוף החלטתי לקנות בארץ שיהיה לי כתובת .
בדקתי גם במוסטפה סנטר אבל לא הסתדרתי עם הבלגן של החנות עצמה . -
רכישת מצלמה בסינגפוריש בארץ ככל שאני מכיר שתי רשתות חנויות שמוכרות מצלמות במחיר יחסית זול . הם מייבאות את המכשירים בעצמם מבלי להזקק לפערי התיווך של "היבואן הרשמי" עוד יקרן שעושה רווחים נאים על הגב של כולנו.
אחת מהם היא רשת "קמרה" בעיקר בירושלים יש לה 3 חנויות ואולי בחיפה.
והשניה MDK יש להם חנות חדשה ברח' בן יהודה פינת אלנבי בת"א. הם גם מאוד מקצועיים ויתנו לכם הדרכה חינם.
-
רכישת מצלמה בסינגפוראם כבר הזכרת את רשת קמרה , עשיתי מספר רכישות בקמרה אילת , שהמחירים בה הם ללא מע"מ , ואת השרות יישמתי במרכז ללא בעיה .
לגבי MDK , קניתי בעבר שתי מצלמות אצלם , הם היו מאוד אטרקטיבים במחיר והמוכר בחור אמריקאי היה מקצוען , אבל בשנים האחרונות בדקתי אצלם מחירים ולא ראיתי שהם זולים יותר .
לא להתרשם שאני סוחר במצלמות , פשוט פעמיים גנבו לי מצלמות מהבית . -
סינגפור יקרה עדיף הונג קונג
חלק גדול מחנות מוסטפה סנטר בליטל אינדיה זה חיקויים
ומוצרים "מחודשים" ולא חדשים. לא מקום שהייתי קונה בו מוצר כמצלמה איכותית.
בקניון האלקטרוניקה סים לים יש ויש. גם מחודשים וגם חדשים.מי שלא בתחום לא ממש ירגיש ולא כל בעלי החניות ישרים דיים לספר.
יש לא מעט חניות אלקטרוניקה וקניונים עם מוצרים חדשים ואמינים. יחד עם זאת המחירים לא רחוקים מבארץ, כך שלא ממש נראה לי ששווה לקחת סיכון בהעדר אחריות מקומית בארץ. מה שכן, יש הרבה דגמים שלא תוכלו להשיג בארץ וכן תשיגו בסינגפור.
תריצו חיפוש בגוגל ותמצאו חנויות של החברות בסינגפור