סלובניה וצפון איטליה
-
שלום לכולם.
אני מתחיל לתכנן טיול משפחתי זוג עם שני ילדים 15 ו 10.
אנו רוצים טיול של 10 לילות
חשבתי על שילוב של סלובניה עם צפון איטליה
האם השילוב מוצלח מבחינת מרחקים וזמנים
ואם כן אשמח לקבל המלצות.
תודה מראש. -
סלובניה וצפון איטליהלא ברור מה אתה מתכנן, אך, בנושא רכב - אם התכנון הוא לנחות ולחזור מלובליאנה, אין בעיה, אם הכוונה לנחות בסלובניה ולחזור מאיטליה או להפך, יש בעיה עם החזרת הרכב, אין אפשרות לשכור בסלובניה ולהחזיר באיטליה ולהפך. -
סלובניה וצפון איטליהתודה.
אנסה להסביר יותר טוב.אני עדין בשלב של חיפוש אזור הטיול,עוד לפני תכנון מסלול.
ושאלתי היא האם סלובניה בשילוב צפון איטליה בזמן של 10 לילות בא בחשבון
מסלול הגיוני שלא מתפזר יותר מידי
או להתמקד רק בסלובניה? -
סלובניה וצפון איטליההי
אנחנו נסענו לשבועיים מסלול סלובניה וצפון איטליה.זוג +3 בני 17-10.
נחתנו באיטליה בשדה תעופה ורונה, לילה ראשון ישנו בקרבת גבול איטליה-סלובניה. הנסיעה ארוכה, באותו יום לאחר הנחיתה נסענו לטייל מס' שעות בוונציה.
למחרת נסענו לסלובניה, 4 לילות. למען האמת קצת השתעממנו בסלובניה ולכן נסענו לטייל בדרום אוסטריה (ללא תוכנית) באזור קרינתיה, חזרנו ללינה בסלובניה ושוב למחרת. ממש נהננו ובמיוחד מהנופים. (שילמנו אגרות נסיעה+מדבקה של אוסטריה).
לאחר סלובניה, יצאנו בבוקר מוקדם לאזור הדולומיטים, ל 3 לילות. (לא קל למצוא לינה בדולומיטים לפחות משבוע והעלות גבוהה , אני מתייחסת בתשובתי לצימר, גם לא אמליץ על מקום הלינה שלנו מכיוון שהיחס לא היה מפנק).
לאחר מכן נסענו לאגם גארדה, לנו במקום מעולה, נקי . יש המלצות באתר למטייל.
לאחר מכן סיימנו כ 4 לילות (נדמה לי) באגם מאגורה.
החזרנו הרכב בשדה התעופה במילאנו. (ללא עלות נוספת, איטליה-איטליה. יידעתי את חברת ההשכרה שאני נכנסת עם הרכב לסלובניה).
מקווה שהצלחתם לעקוב.
ילדיי נהנו, שינינו מידי מס' ימים אווירה, פעם ירד גשם חזק מאוד שבקושי ניתן היה למהוג ופעם חם בטרוף.
היה מעניין. נופי הדולומיטים מטריפים.
מקווה כי עזרתי והועלתי (ישבתי על המסלול כחצי שנה, כזאת אני)
מיכל -
סלובניה וצפון איטליההיי מיכל.
קודם כל תודה על ההתיחסות.
לעצם הענין,מאכזב אותי לשמוע שלא נהנתם בסלובניה כי אני תארתי לעצמי שיש המון מה לראות ולעשות שם והיא תהיה מוקד הטיול שלי ובנוסף נספיק קצת לטעום מצפון איטליה.
אשמח לשמוע תגובות נוספות. -
סלובניה וצפון איטליההי
אנחנו לא דוגמא.
כן נהננו ממערת הנטיפים, הטיול מסביב לבלד ואני כרגע לא זוכרת מה בנוסף, מעבר לזה, ילדיי נסעו מס' פעמים רב לחו"ל .
אחרי גיחה יומית לצד של אוסטריה, העדפנו את היום הנוסף לבלות שם, שוב, הרבה מבלים בסלובניה גם שבוע ימים.
הדולומיטים יפים מאוד, תעשו את מעבר ההרים עם כל הסיבובים.
אני בטוחה שתהנו בכל מקום בו תבחרו
מיכל -
סלובניה וצפון איטליההיי מיכל,
תוכלי להרחיב לגבי קריתניה?
איפה טיילתם? האם נשארתם זמן מה במקום אחד? או יותר נסיעות נוף?
יש לכם מקום לינה מומלץ?
אני מתכוון להיות שם 2-3 ימים כחלק מהטיול שלנו לסלובניה ולא מוצא הרבה אינפורמציה על באזור בהשוואה לטירול לדוגמא.
תודה
ארז -
סלובניה וצפון איטליההי
בקרינתיה לא ישנו , לא היה מתוכנן כלל. חזרנו פעמיים ללינה בסלובניה. הנסיעה כשעה, לא משתלם לבצע זאת , אם שוקלים להיות באזור קרינתיה. באזור הסתובבנו, שטנו באגם הגדול, האווירה שונה . אנחנו פשוט נהננו. הנוף מדהים. לא היה לי גם חומר מסודר לגבי המקום.
אם אתה מתכנן אז מומלץ לאסוף חומר מהאתר והפורום.
בהצלחה