ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מחוז גואנגשי בסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    4
    9
    2939
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • pilpelet4u
      pilpelet4u נערך לאחרונה על ידי

שלום שוב,

אחרי שסגרתי מסלול לבייג'ינג (שוב תודה על הסיוע) אני מנסה לבנות מסלול במחוז גואנגשי (Guangxi) ויש לי כמה שאלות.

טרסות האורז:
      קראתי שיש שני כפרים שניתן לישון בהם עם נוף לטרסות: פינג אן (המתויירת יותר) וטיאנטואודזאי (אני נוטה יותר אליו אם הוא באמת פחות מתוייר).
      האם יש אפשרות להזמין שם מקום לינה מראש מהארץ ? לא מצאתי כמעט אתרים של מלונות שם בשביל להזמין (ראיתי למשל שהמליצו פה באתר על Jin Mei Ge Hotel ליד נקודת תצפית ולא מצאתי אתר להזמין ממנו). אם לא ניתן להזמין מהארץ איך מוצאים שם את מקומות הלינה ?

יאנגשו:
      מבחינת אטרקציות רשמתי את תצפית גבעת הירח, שיט במבוק בנהר הלי וטיול אפניים בכפרים (אפשר גם בלי אופניים?), האם יש עוד אטרקציות או מקומות שכדאי לעשות או לבקר שם ?
      חשבתי שיכול להיות נחמד לעשות שיעור אחד של טאי צ'י והבנתי שיש הרבה כאלה ביאנגשו, מישהו היה שם ויכול להמליץ ? (ניהיה גם בביגינג וחונאן אם עדיף שם).

בנוסף, האם יש שדות תה שניתן לטייל בהם במחוז הזה ? (או בביג'ינג או בחונאן ?)
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • משה ר
        משה ר נערך לאחרונה על ידי

מחוז גואנגשי בסין
        ביאנגשו- חובה לראות בלילה את המופע על המים למרות שהוא לא זול אבל הוא מדהים!!!!!!
        דיג עם קורמורנים למרות שהוא תיירותי אבל מאוד מענין ומהנה.

שיט על נהר לי-סעו בתחבורה ציבורית ליאנגדי ומשם שיט על הנהר לשיפינג.בשיפינג תסתובבו בשוק המקומי ואח"כ חזרו בתחבורה ציבורית ליאנגשו.
        • חתול-רובוט
          חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

כמה הערות
          הכנסת שני כפרים לאחד: יש את דאז'אי, בסוף המסלול [או בתחילתו, תלוי מאיפה אתה מתחיל], ואת טיינטואו, שנמצא בערך באמצע הדרך, ממש בלב הטראסות, בנוף יפהפה. אני הייתי הולך עליו, כמובן. אבל גם דאז'אי נחמד. לא נראה לי שאפשר להזמין מקום לינה מראש, אבל אל תדאגי - בכל כפר שתגיע אליו יסתערו עליך נשים ויציעו לך לישון בביתן או לאכול במטבחן [תמורת תשלום לא צנוע, כמובן], ויש גם מקומות מוסדרים יותר, שקשה לפספס.

ביאנגשואו הייתי עושה את מסלול ההליכה היפה בין הכפרים יאנגדי ושינגפינג; טיול אופניים לאורך נהר יולונג; טיול קצר באופניים או באוטובוס לעץ הבאניאן הענק [אתר ממוסחר עד לזרא, אבל אני בכל זאת מאוד אהבתי אותו]; ביקור בפארק שבעת הכוכבים בגווילין; ואפשר גם סיור באחד המערות בסביבה [לא הייתי בהן בעצמי, אבל ראיתי מערת נטיפים מרשימה מאוד ליד ייצ'אנג, ואלה של יאנגשואו אמורות להיות אפילו יותר יפות אם אני לא טועה].
          • pilpelet4u

מחוז גואנגשי בסין
            תודה רבה לשניכם.

חתול רובוט - לא הכנסתי 2 כפרים ל-1, בלונלי פלנט מזכירים את הכפר Tiantouzha (שמטפסים אליו מהכפר Dazhai) רשום בלונלי שהוא נציב על הפסגה ויש ממנו נוף פאנורמי מרהיב של הטראסות.
            אתה בעצם אומר שיש עוד כפר שנקרא טיינטואו וגם ממנו יש נוף יפה ?
            רצינו להזמין כי חשוב לנו לישון במקום שפונה לנוף וחשוב לנו הרמה של המלון, כלומר ברור לי שזה כנראה יהיה ברמה של גסטהאוס וזה בסדר גמור אבל אנחנו רוצים שני חדרים זוגיים נפרדים (אנחנו 2 זוגות) עם מקלחת צמודה לכל אחד...
            אולי באמת לבחור את אחד הכפרים לעלות אליו ואז למעלה לחפש מקום לישון.

בנוגע ליאנגשו רשמתי בפניי את שינגפינג וההגעה מיאנגדי (יש ימים מסויימים לשוק ?), אם אנחנו רוצים לעשות מסלול אחד של הליכה או רכיבה (ואת השני אולי בשיט) היית ממליץ יותר על ההליכה בין יאנגדי לשינגפינג או את הטיול לאורך נהר יולונג ?. האם את אחד מהם ניתן לעשות בצהריים או שיש עדיפות לבוקר ?
            • משה ר
              משה ר נערך לאחרונה על ידי

מחוז גואנגשי בסין
              אינני יודע אם זה שוק שמתקיים ביום מסויים בשבוע.תבדוק את זה עם הגסטהאוז.אנחנו היינו ביום ה.יצאנו בבוקר בתחבורה ציבורית ליאנגדי(נדמה לי כשעתיים נסיעה) ואח"כ השיט על הנהר שעה עד שיפינג ושם שוטטנו בשוק ואח"כ חזרנו ליאנגשו.
              • annaly
                annaly נערך לאחרונה על ידי

מחוז גואנגשי בסין
                הי,
                תודה לכולם על התשובות, זה עוזר גם לי Very Happy
                פלפלת - אני בהמלצת חתול רובוט (תודה לך!)
                מתכננת על המלון הזה:
                http://www.jinkenghotel.com/
                והוא בכפר Tiantou Zhai (לדעתי עם ה- ZHAI ובלי זה אותו כפר, בטח רק סיומת שונה. זה גם מתאים לפי המיקום)
                האתר כולו בסינית. ניסיתי לתרגם עם גוגל - מבינים חלק מהדברים Laughing
                שלחתי להם מייל באנגלית - לא קיבלתי תשובה Sad
                הכנסתי הזמנה באתר - קיבלתי הודעה אוטומטית לגבי אישור הזמנה, אבל לא קיבלתי מעבר שום דבר.
                אנחנו מתכננים להגיע לשם ולראות מה קורה Very Happy
                אולי ניפגש שם?
                • מקום לינה בטרסות האורז
                • pilpelet4u

מחוז גואנגשי בסין
                  הי, תודה לך (ולחתול רובוט!) על ההמלצה, אבדוק אותה.
                  ככל שאני קוראת יותר נראה לי שזה באמת אותו הכפר.

אולי באמת ניפגש שם! Smile אנחנו צפויים להיות שם בתאריכים 3-4/4 ללילה אחד. אני שולחת לך הודעה בנפרד כדי שנוכל להמשיך להתכתב שם...
                  • חתול-רובוט
                    חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

על לא דבר
                    אכן אותו כבר. ה'ז'אי' זה משהו בסינית, אולי 'כפר'?

והמלון הזה נהדר. אל תצפו לתנאים מדהימים, אבל יש חשמל, מים זורמים, שירותים 'מערביים' [כלומר אסלה ולא חור בקרקע] בחדרים, מקלחת [שלא ניסיתי. בכל זאת, זה לילה אחד באמצע שומקום], מיטה גדולה, אור בחדר, ובעיקר נוף מדהים. חוץ מזה, מכינים שם גם אוכל מצויין, ואל תחמיצו את יין-הבטטה החזק מאוד תוצרת בית. Smile

הטיול ביולונג הוא הרבה יותר ארוך ומאתגר, ולא נראה לי שאפשר לעשות אותו ברגל [אבל כן אפשר לקחת אוטובוס או מונית לנקודות מסוימות, למשל גשר הדרקון]. לפחות במקרה שלנו גם קצת הסתבכנו, ונעזרנו מאוד בהכוונה של מקומיים. את שיגפינג-יאנגדי אפשר גם ללכת בכיוון אחד ולשוט בשני - אם יש זמן זה יכול להיות מאוד נחמד. לא יודע על השוק. אני לא איש של שווקים, חוץ ממחנה יהודה.
                    • pilpelet4u

על לא דבר
                      תודה רבה.

מישהו אולי היה בכפרים באיזור סאנג'יאנג (Sanjiang) איזור גשר הרוח והגשם צ'אנגיאנג (מערבית לטרסות) ? קראתי עכשיו בלונלי שיש באיזור הזה כפרי מיעוטים (בלונלי רשום על מה-אן, maan, לדוגמא).
                      אם מישהו היה, האם מומלץ לבקר שם ?
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון