ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מושבים בבואינג 747-400

פורום תאילנד
    7
    17
    17648
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • דן הגרזן
      דן הגרזן נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אשתי ואני עומדים לטוס לירח דבש בתאילנד, בשבוע הבא. חרוב השאלות שהיו לי הצלחתי למצוא תשובה באמצעות קריאת הודעות בפורום הזה (ועל כך תודתי).

דבר אחד עדיין לא פתור: אני מנסה לבחור מושבים בטיסת אל על לבנגקוק (LY081) ופשוט לא מצליח למצוא את הדגם של המטוס הזה באתרים שממליצים על מושבים (דוגמרת SeatGuru). אין באתרים הללו מטוס שהתצורה שלו דומה לתצורה שאל על מציגה בזמן בחירת המושבים.

אני יודע ששאלות על מושבים לא תמיד מתקבלות בברכה (ראיתי דיונים בהם May West מנסה לענות בסבלנות ואנשים מזלזלים ומפריעים), אבל אבקש להתחשב - עברתי ניתוח להסרת פריצת דיסק בגב וישיבות ממושכות מהוות עבורי טרדה ואי-נוחות מעבר לאלה של הנוסע הממוצע (גם 1.80 המטרים שלאורכם אני משתרע לא מסייעים לי בבתי קולנוע וכו').

מבחינת העדפות: אני זקוק לכמה שיותר מקום לרגליים, כך שלרוב בוחר במעבר. אשתי אוהבת חלון, אבל אין לה בעיה לשבת לידי בכל מקום שנבחר. אגב, נרשמתי לשירות של אל על לבחירה של מושב מועדף, אבל לא בונה על זה (לקראת הפסח כל מיני פונקציונרים בטח יתפסו את כל המושבים הטובים).

אני מצרף תמונות של המושבים הפנויים לטיסה הספציפית שלנו. אשמח גם אם מישהו יוכל להפנות אותי לדגם של המטוס באתרים כפי שציינתי, כך שאוכל להבין בעצמי מי נגד מי. השורות הראשונות (עד 18) מלאות ואין בהן מקום לזוג.

תודה.
      19-30.jpg 31-45.jpg
      19-30.jpg(גודל:25.64KB)31-45.jpg(גודל:28.06KB)

19-30.jpg31-45.jpg
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • דן הגרזן

מושבים בבואינג 747-400
        מצ"ב שתי התמונות הנוספות.
        46-57.jpg 58-61.jpg
        46-57.jpg(גודל:25.65KB)58-61.jpg(גודל:12.47KB)

58-61.jpg46-57.jpg
        • ארז1
          ארז1 נערך לאחרונה על ידי

מושבים בבואינג 747-400
          לך על 58-59 בצדדים. המקומות שיש רק שני כסאות.
          • miray
            miray נערך לאחרונה על ידי

מושבים בבואינג 747-400
            שלום דן,

קודם כל מזלטוב Smile

בטיסתנו לתאילנד (לפני כחודש) הציעו לנו לרכוש מושב מועדף בדלפק הצ'ק-אין בנתב"ג (למרות שהיו לנו מושבים מוזמנים וביצענו צ'ק אין מהבית) - כנראה לא היו קופצים על המקומות המועדפים.

אני מציעה לך להתקשר לאל על ולנסות להסדיר מושב מועדף מראש.

נקודה חשובה: שים לב היטב שגם השורות שמאחורי המחיצות (היכן שיושבים בד"כ הורים עם תינוקות) מוגדרות באל על כ'מושב מועדף', למרות שבפועל המרווח שם כמעט זהה למרווח בין שורות רגילות, אבל לא ניתן להכניס רגליים מתחת למחיצה, כך שמקומות אלה אינם מומלצים לגבוהים.

נסיעה טובה וירח דבש מתוק Smile

מירה
            • דן הגרזן

מושבים בבואינג 747-400
              אתה בטוח? נדמה לי שהמקומות האלה לא משהו בכלל (גם קרובים לשירותים שבסוף המטוס וגם נמצאים איפה שהנוסעים החרדים מקימים כולל זמני).

או שמא אני טועה? כלומר, היתרון היחיד שאני רואה שם זה בישיבה בלי שכן (שלישי או רביעי במספר). את זה יש גם בשורה 57, 51 ושורות 38-40. מה דעתך?
              • דן הגרזן

מושבים בבואינג 747-400
                תודה על הברכות.

שימי לב שכתבתי בהודעה הפותחת "נרשמתי לשירות של אל על לבחירה של מושב מועדף", כך שאני מודע לשירות (ולא צריך להתקשר, אלא מספיק לבחור זאת באתר שלהם). בגדול, זה לא זול במיוחד - 100$ בערך לנוסע.

אגב, אני מניח שדווקא לקראת הפסח המקומות הללו יתמלאו במהרה (גם הורים עם תינוקות וגם נלווים ונספחים של מחלקה ראשונה/עסקים). נראה, אולי ימצאו גם לנו מקום...
                • miray
                  miray נערך לאחרונה על ידי

מושבים בבואינג 747-400
                  הי דן,

ראיתי שכתבת שנרשמת לשירות, אבל הצעתי לך גם להתקשר - לפעמים שיחת טלפון עוזרת...

בהצלחה Smile

מירה
                  • msalon
                    msalon נערך לאחרונה על ידי

תגידו, זה אמיתי השרשור הזה............
                    • may east
                      may east נערך לאחרונה על ידי

מושבים בבואינג 747-400
                      הי,

עפי מפת המושבים שציינת, זהו מטוס 747 שאלעל רכשה לפני איזה שנה מחברה ספרדית.
                      כל הקומה התחתונה היא אקונומי. קונה עליונה ביזנס.

מבחינת מקום מועדף - אין לך מה להתקשר. בלי סטטוס, לא תקבל.
                      כל מושב מעבר הוא פחות או יותר זהה, ואני גם גבוה, ואם נוסע באקונומי (לשמחתי, כמעט ולא) אז לוקח מעבר.

למושבים בסוף שיש בהם רק 2 מקומות בצד, יש יתרון שזה רק 2 ולא 3, אבל כמה חסרונות:
                      מי שיושב ליד החלון לא יכול להשען על החלון כי הוא מרוחק מידי.
                      זה בסוף המטוס, כלומר יש איזה 350 איש שירדו לפניך מהמטוס ובדרך להגירה
                      קרוב לשירותים

בהצלחה
                      • דן הגרזן

מושבים בבואינג 747-400
                        תודה may east. אז מה אתה מציע?

לרוב לפני טיסות אני נעזר בפורומים מקצועיים בכדי לבחור מושב (בכל זאת, טיסה ארוכה) - אבל במקרה של המטוס הזה אני לא מוצא שום מידע. בכלל כל הצורה של הסידור מוזרה שם. לא בא לי לשבת בסוף, ליד השירותים.

בגדול, אנחנו טסים תחת סטטוס של El Al Family, אז החבר'ה בצ'ק אין יהיו נחמדים אלינו. אין לי סטטוס מיוחד של הנוסע המתמיד באל על (במיילס אנד מור אני סנאטור).

שאלה נוספת - קראתי איפשהו שאם טסים עם אל על ואז אם Thai Airways, יש איזה לאונג' בנמל התעופה בבנגקוק שאפשר לקבל כניסה אליו. יש לנו טיסת המשך אחרי כמה שעות, אז זה יכול להיות נחמד. יש לך מושג?

תודה!
                        • may east

מושבים בבואינג 747-400
                          אם אתה ממשיך בתאי, אז ממליץ לך לקרוא את השרשורים שלי על טרנזיט בבנגקוק (חפש "טרנזיט")

אם תתן לי את התאריך של הטיסה, אוכל לראות האם יש בכלל מקומות מועדפים פנויים.

הלאונג' שמדברים עליו בפורום הוא בדרכ זה של בנגקוק אייר (שחינם לכל הנוסעים)

לפי מה שאני מבין, בגלל סטטוס הסנטור שלך וכרטיס הטיסה של תאי, תוכל להשתמש בלאונג' של תאי. אינני מכיר לעומק את פרטי התוכנית לגבי כמה נילווים מותר לך להכניס.
                          • may east

עוד פחדן
                            • דן הגרזן

מושבים בבואינג 747-400
                              קראתי את השרשורים לגבי הטרנזיט והפנמתי את העצה (אשתי חוששת שבמעבר יאבדו את המזוודות, אבל אני די רגוע. מצד שני, אנחנו נוחתים בסביבות 15:00 וממריאים רק 3 שעות לאחר מכן, אז יש לנו מלא זמן. נחליט במעמד הצ'ק אין).

לגבי הטיסה, מסתבר שהתבלבלתי ומדובר בטיסה 82 החוזרת לארץ. אנחנו חוזרים בבוקר של ה-18/04 (00:10, עשר דקות לאחר חצות של ה-17/04).

אגב, קראתי קצת על המטוס הזה (שנקנה מחברה ספרדית אחרי שנקנה מסינגפור, והוא בן כ-20 שנה. הכינוי שלו הוא "הדיר המעופף". תענוג). מדובר ב4X-ELH, ככל הנראה.
                              • דן הגרזן

מושבים בבואינג 747-400
                                סליחה - טיסה 81 שממריאה מנתב"ג ב-03/04 בשעה 23:05 (לא התבלבלתי בהודעה המקורית, רק באחרונה).

אני רואה קצת פרטים ב-ExpertFlyer. די דומה לציור.
                                • runyon
                                  runyon נערך לאחרונה על ידי

מושבים בבואינג 747-400
                                  המושבים האלה בסוף המטוס, כפי שהוצע לך ע"י מישהו לפני, הם בעייתיים בחוסר היכולת להטות את הגב של הכסא, וזה הדבר האחרון שאתה צריך.
                                  • may east

מושבים בבואינג 747-400
                                    אין מה לפחד במעבר של המזוודות.
                                    ועוד עיצה - שאתה מגיע לגייט של טיסת ההמשך, פשוט לגשת לנציג עם הסליפ של המזוודה (שקיבלת בצ'ק אין בנתבג) ולבקש לבדוק שהמזוודה עברה. הם יכולים לבדוק במחשב שזה עבר.
                                    אל תחשוב על דרך אחרת - חבל על הזמן שתבלה בביקורת הגבולות, בהמתנה למזוודה ובצ'ק אין מחדש !

תתקשר לאלעל ושיוסיפו פרטי טיסת ההמשך לטיסה שלך.
                                    יש לי נסיון מצויין עם זה והמשך בבנגקוק אייר. עם תאי יתכן וגם יוכלו להזין פרטי טיסת ההמשך ואז תקבל גם בורדינג לטיסת ההמשך בנתבג.
                                    • אייל28נתניה
                                      אייל28נתניה נערך לאחרונה על ידי

מושבים בבואינג 747-400
                                      תקשיב לmay east אחלה בחור , עזר לי בטיסה האחרונה שלי עם המושב באותו הדגם וזו הייתה הטיסה הכי נעימה שהייתה לי לתאילנד עד היום Smile

נ.ב
                                      לי היה המזל והושבתי בשורה ה-3 בחרטום המטוס איפה שהמושבים הם 3-3 ושקט שם כמו במחלקה ראשונה Smile
                                      • 1 / 1
                                      • פוסט ראשון
                                        פוסט אחרון