ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טרק מומלץ בצפון הודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    3
    1587
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shlomitt28
      shlomitt28 נערך לאחרונה על ידי

אני ואמי טסות בשבוע הבא להודו. יש לנו טיסות פנימיות הלוך חזור מדלהי לדרמסהלה וחזרה כאשר נבלה בצפון הודו במשך שבועיים. מאחר ואנחנו טסות חזרה לדלהי מדרמסהלה הייתי רוצה לצאת לטרק לא ארוך ולא קשה (2-3 ימים), שנמצא במרחק של עד 4-5 שעות נסיעה מדרמסהלה (חוץ מטריונד שנעשה אותו כשנהייה בדרמסהלה). יש למישהו המלצות?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אריק הישן
        אריק הישן נערך לאחרונה על ידי

טרק מומלץ בצפון הודו
        טרק שהרבה עושים אותו הוא הטרק לגנגוטרי. אבל זה כולל יום נסיעה לכל כוון ועוד 2-3 ימי הליכה שם, ובנוסף - בגלל שזה אפריל - עלול להיות שהאזור עוד סגור מהשלגים של החורף וכדאי לשאול סוכן נסיעות בדרמסלה. ההליכה שם אינה קשה.
        לחילופין יש מדרמסלה טרק יפה לעמק צ'מבה. כמדומני שזה 4-5 ימים. סוכני הנסיעות בדרמסלה יארגנו את זה בקלות. גם כאן - צריך לברר מה עם השלגים.

ועוד: במקלאוד גנג' אפשר להכנס לארגון של מדריכי הטרקים בהרים (את השם המדויק אינני זוכר) ולשאול אותם. הם נמצאים על השביל שעולה לדרמקוט - אבל שביל הקיצור התלול (שיוצא מהככר הראשית של מקלאוד-גנג') ולא על הכביש הסלול הארוך יותר
        • ranamitai
          ranamitai נערך לאחרונה על ידי

טרק מומלץ בצפון הודו
          באזור דרמסלה יש הרבה אפשרויות לטרקים, וכפי שאריק אמר - כדאי לשאול ולברר בסוכנויות טיולים. מלבד המשרד של ארגון מדריכי הטרקים אפשר לגשת כמעט לכל סוכנות בדרמסלה והם ישמחו לעזור. יש טרק מפורסם לאגם בשם קאררי(kareri lake)שהוא מאד פופולרי והסוכנויות בדרמסלה יוכלו להסבר עליו ולארגן אותו ויש עוד הרבה נוספים. אבל המשותף לכל הטרקים הללו שהם בעיקר טרקים בין הכפרים ופחות בהרים הגבוהים יותר. לגבי מסלולים בהרים - זה עדיין לא ממש העונה! Sad - המקומות הגבוהים חסומים בשלג, וזה נכון למשל לגבי הטרק מדרמסלה לבהארמור שבעמק צ'אמבה. הטרק הנ"ל ממשיך לעלות מטריונד עד לפאס שבראש ההרים (כמעט 4500 מ') ומשם יורד לצד השני. אני יכול להעיד כי עשיתי את חציו הראשון - כלומר עד לפאס וחזרה, וזהו טרק מאד יפה - אבל כעת כאמור הפאס חסום לגמרי. העונה לטרק היא בד"כ חלון קטן מאמצע-סוף מאי עד יוני ושוב מסוף ספטמבר ועד נובמבר.
          ומה כן מומלץ? אפשר להמשיך מטריונד עד לבקתת ההרים שבקו השלג שנמצאת עוד שעתיים מעל טריונד ולישון שם, ואז בבוקר לצפות בזריחה מדהימה, ואפשר עוד הרבה מסלולים יומיים מדרמסלה. לגבי טרקים יותר ארוכים באזור - אני ממליץ לשאול בסוכנויות בדרמסלה
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון