יש כינים בהודו?
-
יש לי המון שיער, שלא אוהב שאוספים אותו. כדאי להביא איתי להודו תכשיר נגד כינים? -
יש כינים בהודו?:Reאתה ישראלי בהודו ... סביר שיהיה לך הרבה שיער
לגבי כינים , אישית לא ידוע לי אבל הכל אפשרי , בטוח שבהודו. סה''כ אין שום בעיה להשיג בהודו כל תרופה או תכשיר קוסמטי , ככה שחבל על ההיסחבות עם עוד פריט מיותר (מיותר פוטנציאלית). -
להיסחף או לא להיסחף?להביא תכשיר נגד כינים נשמע לי כמו להיסחף. ''...אין שום בעיה להשיג בהודו כל תרופה או תכשיר קוסמטי...'' - זו בהחלט היסחפות! לא ''כל תרופה'' ולא ''כל תכשיר קוסמטי''. וחוץ מזה מה זה ''בהודו''? איפה בהודו? מה שבדלהי להשיג אפשר - אי אפשר בעמק זאנסקאר (חרוז תפו -
להיסחף או לא להיסחף?:Reהיסחפות ? בכל מה שנוגע לתכשירים קוסמטיים ותרופות המגוון בהודו גדול מאוד(כמובן שבערים הגדולות לא בכל עמק ועמק, אפילו שגם בכפרים מרכזיים אפשר למצוא את מה שצריך בד''כ) . בטוח שגם טיפול לכינים פוטנציאליות (לא עלינו) לא יהיה קשה להשיג. -
יש כיניםקח איתך תכשיר.זה לא תופס מקום(לך תמצא כזה בהודו...)במיוחד אם יש לך ראסטות או שיער מלא.אני עצמי נדבקתי וזה לא היה נעים.טיפלתי בזה רק בארץ.מזל שזה היה בסוף הטיול שלי. -
יש כינים:Reהי אני נוסע להודו עוד שבוע ושמעתי שכן יש בעיה רצינית של כינים אודה לכם מאוד שתוכלו להמליץ לי על תכשיר טוב כלשהו -
יש כינים?אני כתבתי את ההודעה הראשונה ועכשיו, אחרי בערך שנה (גדול, לא?) אני יכולה לענות לעצמי: הייתי 7 חודשים כמעט בכל הודו וגם במקומות הדוחים ביותר ואיפה שלא החליפו סדינים מאז השלטון הבריטי שם... יש לי המון שיער והלכתי איתו פזור ו...לא ראיתי אפילו כינה אחת בהו