כרטיס welcome card ברלין
-
שלום. לכל מי שמכיר ומתמצא בברלין.לא מבינה האם כרטיס welcome card של 72 שעות מקנה כניסה חופשית לאי המוזיאונים{לא הכרטיס הספציפי שכולל אלא הרגיל]כשאני נכנסת בפירוט של אטרקציות כתוב כניסה חופשית מצד שני יש את הכרטיס המיוחד שמוסיף כניסה למוזיאונים אז לא מבינה את ההבדל?
תודה מירה -
כרטיס welcome card ברלין -
כרטיס welcome card ברליןעד כמה שאני יודעת כרטיס הוולקאם לא נותן כניסות חופשיות לשום מקום אלא רק הנחות. איפה ראית את המידע הזה? -
כרטיס welcome card ברליןשלום. חוזרת על טיפ שפרסמתי לפני כשנתיים וחצי: יש לשים לב, שהכרטיס לא מקנה הנחות למרבית (שלא לומר כל) המוזיאונים לאומנות והמוזיאונים באי המוזיאונים. נראה, שהוא מעניק יותר הנחות באטרקציות ומסעדות. אני לא בדקתי את הנושא מספיק טוב מלכתחילה, ובסופו של דבר ניצלתי אותו רק לנסיעות בתחבורה ציבורית ולצורך הנחה ברכישת הכרטיס למגדל הטלוויזיה. אם הייתי עושה הכנה מוקדמת, היה עדיף לרכוש כרטיס חופשי לנסיעה של יומיים - שלושה בתחבורה הציבורית.
-
כרטיס welcome card ברליןצודקת. כרטיס הוולקאם-כארד מכוון למשפחות. הרבה הנחות הן על אטרקציות שהולכים אליהם גם עם ילדים, ובנוסף - ילדים נוסעים בחינם עם כרטיס וולקאם לאזורים ABC. בכל מקרה הוא לא מקנה כניסה בחינם לשום מקום ולכן ניתן לצרף אליו את כרטיס אי המוזיאונים או כרטיס מוזיאונים. ולמי שמטייל ללא ילדים - אולי זו לא החלופה המוצלחת ביותר. -
כרטיס welcome card ברליןתודה רבה לכל המשיבים.אחרי עיון בפירוט של וולקאם ראיתי שיש וולקאם מיוחד שכולל כניסה לאי המוזיאונים בתוספת 8 יורו.מי שמתכוון לבקר ביותר מאחד זה משתלם לו.שוב תודה רבה