טיסה לסן פרנסיסקו
-
אשמח לקבל המלצה/ות על הדרך המומלצת ביותר להגיע מהארץ לסן פרנסיסקו. השיקול המרכזי הוא משך זמן קצר ביותר. טיסות שאינן ממושכות מדי. בדקתי אפשרויות שונות, כולל נחיתת ביניים באירופה, אך ההחלטה קשה. אם יש מישהו שהתנסה בהגעה ליעד האמור, ויש לו איזשהן תובנות בנושא, אודה לו אם ישתף אותי. -
טיסה לסן פרנסיסקואנחנו טסים לסאן פרנסיסקו בספמבר דרך לונדון... -
טיסה לסן פרנסיסקוטיסות קצרות (יחסית כמובן)אפשריות ב"דילוגים" - לונדון - ניו יורק - סן פרנסיסקו עם עצירות (קצרות או ארוכות, עפ"י הצורך שלכם).
אנחנו טסים ביוני אל על עם קונקשיין בניו יורק וטיסת המשך של 6 שעות.
לימור -
טיסה לסן פרנסיסקואנחנו טסנו לפני שנתיים עם דלתא, ישיר מהארץ לאטלנטה (נמל הבית שלהם) ומשם לסן פרנסיסקו.
לא היה נורא...
-
טיסה לסן פרנסיסקואנחנו גם טסים לסן פרנסיסקו בקיץ
אין טיסה ישירה
מבחינת מחיר וזמן בין טיסות
בריטיש איירוויס היו הכי טובים
לשם טיסה ללונדון 5 שעות, חניית ביניים שעתיים ועוד 10
עד סן פרנסיסקו
חזרה 5 שעות לניו יורק , שעתיים הפסקה ,5 ללונדון,
שעתיים הפסקה ועוד 5 לארץ -
טיסה לסן פרנסיסקומצטרפת להמלצה על בריטיש איירוויס.
בהלוך ת"א-לונדון-SF קונקשיין מאוד נוח.מטוס מרווח יחסית בקיצור- טיסה מצויינת.
בחזרה היתה טיסה יותר מורכבת: מסולט לייק סיטי - שיקגו-לונדון-ת"א. ולמרות החשש - זה עבר ממש חלק. בשיקגו באה נציגה לאסוף מהמטוס את כל אלה שממשיכים לטיסה ללונדון-כדי לשמור אותנו "סטריליים" ולמנוע בדיקות בטחון נוספות (ומבחינתם לוודא שכולם יעלו לטיסה בזמן כי הקונקשן גם כאן היה קצר). זה עבד ותיקתק היטב. -
טיסה לסן פרנסיסקואנו בספטמבר נוסעים דרך לונדון לסאן פרנסיסקו . וראיתי באתר של בריטיש אייר אייס את המטוסים. הם ניראים נוחים. השאלה שלי האם ישנה אפשרות כבר מעכשיו שאני אבחר מקומות ישיבה או שזה עדיים מוקדם. דרך אגב כבר כירטסנו.מודה לכם -
טיסה לסן פרנסיסקובריטיש לא מאפשרים כמו חברות אחרות לבחור מראש מקומות ישיבה.
יש להם נוהל קצת "אחר".
קודם כל ההתחייבות שלהם היא להושיב ילד ליד הורה- אבל לא מעבר לזה. הם לא מתחייבים למשל שכל המשפחה תשב ביחד.
לגבי משפחות - 48 או 36 שעות (אני לא זוכרת)-לפני הטיסה אפשר להכנס דרך האינטרנט ולראות היכן מיקמו אתכם. אם זה לא מתאים לכם - 24 שעות לפני הטיסה כשעושים צ'ק אין אפשר לשנות את המיקומים דרך האינטרנט.
בפועל - למרות החששות הכבדים שהיו לי, המקומות שהם בחרו לנו לכל הטיסות היו מצויינים ולא דרשו כל שינוי או החלפה מבחינתנו.
-
טיסה לסן פרנסיסקואנחנו טסים לסן פרנסיסקו עם לופטהנזה דרך פרנקפורט.
4.5 שעות טיסה + שעתיים המתנה + 11.5 שעות לסן פרנסיסקו.
הטיסה מפרנקפורט מתבצעת עם המטוס החדיש airbus 380.
שאר הטיסות שלנו (לאס וגאס-ניו יורק, ניו יורק-ת"א) עם קונטיננטל.
אין בעיה לבחור את מקומות הישיבה בכל 4 הטיסות שלנו.
סוכנת הנסיעות שלנו המליצה לעשות את חניית הביניים באירופה ולא לטוס עם חניית ביניים בארה"ב, כי לדבריה סה"כ שעות הטיסה קצרות יתר (מאשר למשל דרך ניו יורק), אין צורך לאסוף את המזוודות ולשלוח אותן שוב ועדיף שתהליך ה-immigration יתבצע בס"פ ולא בניו יורק (שם בד"כ עמוס ומתיש יותר). -
טיסה לסן פרנסיסקואחרי 3 טיסות לארה"ב עם בריטיש בשנה וחצי האחרונות, דרך לונדון כמובן (לס"פ, ל-JFK ולמיאמי), אני ממליץ בחום עליהם.
אפשר וצריך לבחור טיסות עם קונקשן קצר בלונדון, האתר של בריטיש ידידותי ונוח בצורה יוצאת דופן.
הטיסות מישראל ללונדון ומלונדון לישראל הן עם 767 נוח מאד עם מערכת בידור אישית.
הטיסות מלונדון לארה"ב ומארה"ב ללונדון עם 747, קצת פחות נוח, אבל בסדר גמור, וגם עם מערכת בידור אישית.
השרות של בריטיש מעולה.
אם יש מזל, והקונקשן בלונדון הוא דרך טרמינל 5B או 5C, אז גם הבטחון קצר מאד ונוח. אם הקונקשן דרך הטרמינל הראשי 5A, גם אז לא נורא, אבל צריך לקחת בחשבון בטחון ארוך יותר ומרחק הגעה גדול יותר לשערי היציאה, ופשוט להשגיח על השעון.
בהחלט מוטב לעשות את האימיגריישן בתחנה הסופית, ולא בקונקשן בין טיסות, כך שמעבר באירופה עדיף לדעתי ממעבר בארה"ב.
עקרונית, הטיסות עם בריטיש לא תהיינה הזולות ביותר, אבל בין החברות "הטובות" נדמה לי שהמחירים בהחלט אטרקטיביים.
במידת האפשר, כדאי "לשחק" עם תאריכי הנסיעה ולהזיזם קצת קדימה או קצת אחורה על מנת להגיע למחירים נוחים.